JORDAS UNDERGANG FOLKENS!

Dette er en trailer av en film som er laget for å illustrere hva som skjer/ kan skje denne dommedagen i 2012..
Det finnes en myte om at verden går under den 21. Desember 2012, for dette er slutten på Maya-indianerenes kalender.
Det er veldig skremmende hvis det virkelig er sant, men dette har jo skjedd flere ganger , slike teorier om jordas undergang men så har det aldri skjedd. Men hvis det virkelig er sant, hvor forferdelig ville ikke det vært? At menneskeheten dør ut og at vi aldri for oppleve ansvar, familie, kjærlighet og rett & slett å bli voksene. Vi får bare krysse fingerene for at dette bare er en teori som ikke stemmer!

Hva tror du ?

BLOGGES!

143 kommentarer
  1. jeg har hørt at den filmen ikke er “sann” liksom. At det videolkippet der er bare en trailer til en film som heter Dommedag 2012. og at den filmen bare er en spenningsfilm, altså ikke sann. Men mange har missforstått og tror at det er sant og kommer til å skje :-p men jeg vet ikke om det er riktig, har bare hørt det : -)

  2. Sykt skummel video!
   De stammene som sa at det skulle skje i 2012, det var de som sa at månen gikk rundt jorden, og de hadde reknet ut hvor lang tid det tok for den til å gå rundt, så var de bare 30 sekunder “for sen”, visst ikke jeg tar feil.
   Og visst de har rett på både dette også, så.. Ja.. Blir jeg litt redd 😛

  3. jeg må nesten bare si deg dette, det er Bare en film, regisøren lagde den fordi at han ville på en måte skape en god frykt, du vet den som får deg til å nyte livetO_o Det eneste som sjer i 2012 er at Maia eller Inka kalenderen slutter kan ikke huske hvilken av dem, den greske kalenderen sluttet jo også en gang, men ingen undergang, det har vært flere ganger det skal ha blitt spådd at jordens undergang skulle foregå, blant annet 1995 og år 2000.
   Håper du blir mindre redd nå, klem Ida;)

  4. skjer det, så skjer det. og det er ikke noe vi kan gjøre med det. sånn er det 😉 da dør vi, kanskje alt starter på nytt, kanskje uten mennesker? hadde vært en mye bedre verden uten oss 😉

  5. Det var Maia kalenderen som slutter. Folk tror det er jordas undergang fordi det var dems kalender som var mest riktig. Jeg tror den slutter fordi de ikke gadd å lage mer. Det må jo være en slutt et eller annet sted : P Jeg tror ihvertfall ikke noe på dette ; P

  6. Det er en Trailer til en FILM!! Med et manus, skuespillere og spesialeffekter.. den er laget for underholdning, ikke som en teori…!

  7. Jeg blir ikke overrasket om jordens undergang kommer. Vi behandler ikke jorden bra, og vi ødelegger den på mange måter! Men det er også én ting vi også burde huske! Dommedag kan skje når som helst! Om et minutt, en time, en dag, et år.. Skjønner? Anyday. Det er ikke et spesielt tidspunkt. Det hadde hvertfall aldri kommet ut i media om det hadde vært et tidspunkt for oss å forlate verden. Det kan ikke bli sånn. Det ville gjort resten av oss mennesker gale. Tenk hvor mye drama det kommer til å bli i desember 2012 ? Folk kommer til å bli gale, og uansett, om det kommer en dommedag er det ingenting vi kan gjøre med det.
   Jeg synes det er utrolig skremmende å høre om sånn, for dere vet alle som meg at dagen det skjer; da dør vi. alle sammen.

   Jeg mener at vi heller burde sette pris på alt vi har opplevd, huske å være snille, og hyggelige mot alle mennesker, uansett hva. Tilbringe så mye tid som mulig med familie, venner og kjæreste. Dere må også huske at det er mer sansynlig at en nær person i livet ditt dør, enn at det kommer en dommedag.

   Ta vare på dere selv, og ikke få panikk. Det er det værste som kan skje.

   Dette ble en dyp kommentar …

  8. det kommer nok ikke til å skje:P det er jo skjedd flere ganger at folk har sagt at jorda skal gå under i 1999 men det skjedde itte! det vart jo sagt det å i 2006 men det skjedde heller ikke! så det kommer nok ikke til å skje

  9. Hvorfor ta sorgen på forskudd? Om det skjer, er det vel strengt tatt fint lite du kan gjøre med det uansett. Det heter ikke jordens undergang for at det skal gå an å overleve, liksom.

   Jeg skjønner meg ikke på folk som henger seg så sykelig opp i den saken der. Særlig uten å sjekke fakta om mayafolket og deres tidsregning.

   Dere som tror på dette her kommer til å bli så skuffet når dere står i 2013 og tenker “faen, jeg skulle kanskje ikke vært hysterisk alle disse årene alikevel…”

  10. det var indiske eller egyptiske forskere som spådde undergangen. de spådde 1. verdenskrig,2 verdenskrig så hvorfor stemmer ikke det med undergang?

  11. LOL !
   Det litt tett å legge ut en sånn nyhet på nettby om dette , også kommer man bare inn på en film trailer !
   Det ekke vits engang .. det jo en film trailer !
   Men hvorfor bry seg om verdens undergang ..
   Ja greit det kommer til og skje .. men forskere sier det ikke skjer
   i vår leve tid !
   Og desssuten er det ikke vits og bekymre seg .. det er noe som må skje
   uanz og vi vet det eller ikke !
   : ))

  12. Dommedagen og alt det der står faktisk i bibelen. det som skjer er at Jesus tar med seg sine kristne til himmelen og vi ikke opplever deg forferdelige. Men det står også at ingen vet dagen eller timen. Vitenskap vet heller ikke !!! Men dommedagen kommer, og den er nerme, for det står også i Bibelen: I de siste dager skal det kmme jordskjerlv, tornado og mange andre fryktelig ulykker. Som sagt så skal INGEN være bekymret, lev livet og ikke vær redd, for dommedagen er ikke i dag eller helt sikkert i morgen.

  13. dette er ikke noe farlig det er en film som blir lagt om åssen jordas undergang vil bli det skal ikke skje noen ting herregud jeg leser mye om det her . det er kjente skuespilere som er med i den trailern til den nye filmen som heter dommedag !

  14. Herlighet..
   Det finnes en myte om at verden går under den 21. Desember 2012, for dette er slutten på Maya-indianerenes kalender.
   Og den traileren, er traileren til en film som handler om denne såkalte dommedagen.
   Man burde ta alt man leser på internett med en klype salt, og ikke sluke alt rått:)
   Du burde hvertfall funnet ut at dette bare var en trailer til en film før du postet dette innlegget!
   Det kan være sant, og det kan ikke være sant. Man kan ikke vite dette sikkert før 21. Desember 2012 faktisk kommer 🙂
   Men det er såklart spennende å lese om dette, og kanskje tro en smule på det, men som sagt. Ta det med en klype salt!

  15. Det er Maya folket som har spådd at det her kommer til å skje. Kalenderen til maya folket går ut den dagen der og det da sies at det ikke skal bli noe mer liv på jord. Maya folket har aldri tatt feil og alt de har spådd hittil har stemt. Selv krysser jeg fingrer og tær for at det ikke skal skje noe, men ikke godt å si…

  16. jeg har også hørt masse om dette,men det er ikke sant, hadde det hvert helt sant,så er det litt rart at dette bare kommer frem på nettet og ikke forskerene kmmer frem og forteller om dette selv!!!!

  17. Teorier som dette har kommet og gått siden mennesket oppsto, jeg sier ikke at det aldri har skjedd slike ting før, for vi er gått inn i flere dimensjoner gjennom tidene, og jeg vil heller si at 21.12.2012 blir starten på en ny dimensjon, små forandringer. Noen sier at jorda skal skylles, slik at ubrukelig går bort å brukbart blig igjen, og med det får man nye “krefter”. Det sies også at noen dager etter “verdens undergang” kommer det en era som kalles “The age of aquarious”, og aqua betyr vann som i at verden skal skylles, hvem vet. Slike datoer som dette har kommet og gått, og noen vil si datoen kom først, også ble tallet gjort om til noe dårlig (eller noe bra). 13, 23, 3, 7 osv. Av dem som har fått det med seg, hvem tenker vel ikke på undergang når man sier 2012. Jeg er veldig opphengt i konspirasjoner o.l, og dette er nok forhåpentligvis ikke verdens undergang, men starten på noe nytt, ingen vil merke noe, men noe skjer! Det finnes flere sider om maya, 2012 osv, som jeg anbefaler folk å lese litt gjennom, for det står mye flott informasjon for dem som vil bli litt skremt eller for dem som kanskje har missforstått noe eller for de som vil utdype seg litt i emne. Men jeg ville ikke latt meg skremme opp av dette, det er sikkert bare nok et tall som er oppstått gjennom tidene. 🙂

  18. ganske sykt, men æ tror faktisk på det hær :’) herre maja indianeran eller ka i alle dager det va har jo spådd dem rareste ting.. feks. sulten i afrika, første og andre verdens krig osv.. kalendern demmers stoppe på 2012 ellernå.. hvertfall etter hva æ har hørt. mulig dem tar feil, men får no vent å se :’) ..

  19. Teorier som dette har kommet og gått siden mennesket oppsto, jeg sier ikke at det aldri har skjedd slike ting før, for vi er gått inn i flere dimensjoner gjennom tidene, og jeg vil heller si at 21.12.2012 blir starten på en ny dimensjon, små forandringer. Noen sier at jorda skal skylles, slik at ubrukelig går bort å brukbart blig igjen, og med det får man nye “krefter”. Det sies også at noen dager etter “verdens undergang” kommer det en era som kalles “The age of aquarious”, og aqua betyr vann som i at verden skal skylles, hvem vet. Slike datoer som dette har kommet og gått, og noen vil si datoen kom først, også ble tallet gjort om til noe dårlig (eller noe bra). 13, 23, 3, 7 osv. Av dem som har fått det med seg, hvem tenker vel ikke på undergang når man sier 2012. Jeg er veldig opphengt i konspirasjoner o.l, og dette er nok forhåpentligvis ikke verdens undergang, men starten på noe nytt, ingen vil merke noe, men noe skjer! Det finnes flere sider om maya, 2012 osv, som jeg anbefaler folk å lese litt gjennom, for det står mye flott informasjon for dem som vil bli litt skremt eller for dem som kanskje har missforstått noe eller for de som vil utdype seg litt i emne. Men jeg ville ikke latt meg skremme opp av dette, det er sikkert bare nok et tall som er oppstått gjennom tidene. 🙂

   Vil også kommentere litt på noen av dere som skriver her; Dette er en spenningsfilm basert på hva Maya “spådde”, neppe regisøren som laget filmen for å skape frykt men derimot manusforfatteren som faktisk er en veldig konspirert fyr som tror på ting som dette, regisøren har bare regisert filmen og spiller ikke like stor rolle som “director” og “scriptwriter”. Filmen er ikke basert på en sann histore (du’h) det skjer trosalt i 2012 e.K. Uansett, skal du være en luring å skrive det du tror du vet kan du sjekke litt rundt først, fins mange forskjellige meninger og teorier, og ikke minst bevis og fakta på at det kan være sannhet i dette, sjekk ut litt før du kommer å forteller alle at det er løgn og dette er fake fordi det er en film og slikt kommer aldri til å skje og det fins ikke noe i hele vide verden som heter konspirasjoner og undergangsteorier. For alt vi vet er det like greit media som har funnet ut at dette er en god måte å skremme mennesker på, men tro hva du vil. 21.12.2012 får vi svaret, lev i frykt. ouhouh..

  20. Det kommer ikke til og se noe spessielt, det som skjer er bare at nord og sør skifter plass! det eneste alvolig er at det kommer til og bli noen sprekker i bakken.. det er alt !!

  21. Frida
   07.sep.2009 kl.19:32

   Jeg blir ikke overrasket om jordens undergang kommer. Vi behandler ikke jorden bra, og vi ødelegger den på mange måter! Men det er også én ting vi også burde huske! Dommedag kan skje når som helst! Om et minutt, en time, en dag, et år.. Skjønner? Anyday. Det er ikke et spesielt tidspunkt. Det hadde hvertfall aldri kommet ut i media om det hadde vært et tidspunkt for oss å forlate verden. Det kan ikke bli sånn. Det ville gjort resten av oss mennesker gale. Tenk hvor mye drama det kommer til å bli i desember 2012 ? Folk kommer til å bli gale, og uansett, om det kommer en dommedag er det ingenting vi kan gjøre med det.
   Jeg synes det er utrolig skremmende å høre om sånn, for dere vet alle som meg at dagen det skjer; da dør vi. alle sammen.

   Jeg mener at vi heller burde sette pris på alt vi har opplevd, huske å være snille, og hyggelige mot alle mennesker, uansett hva. Tilbringe så mye tid som mulig med familie, venner og kjæreste. Dere må også huske at det er mer sansynlig at en nær person i livet ditt dør, enn at det kommer en dommedag.

   Ta vare på dere selv, og ikke få panikk. Det er det værste som kan skje.

   Dette ble en dyp kommentar …
   _______________________________________________________________________________
   Må si jeg er helt utrolig usikker. Hva skjer, når skjer det og hvorfor?
   Unge jenter og gutter, nyt livet som det er. Ikke vær redd for sånne rykter.
   Det skjer når det skjer og det er ingenting vi kan gjøre.
   Vi behandler jorda helt forferdelig. Dommedagen kommer, og det er helt sikkert.

   Jeg er redd selv, men nyt livet før dere begynner å bekymre dere.
   Faktisk, tror jeg ikke dette har noe med Maia-folket. Dette sjer ikke 21 September 2012.
   Det kan skje om et minutt, en time, en dag, en uke, et år?
   Hvem vet?

  22. MERK DEG NEDERSTE SETNINGEN!

   Flere kulturer, religioner og vitenskapsmenn har spådd at verden kommer til å gå under i 2012. Maykalenderen slutter 21. desember 2012, og mayaene hevder at denne datoen er slutten på verdens sivilisasjoner slik vi kjenner dem.
   I filmen «2012» slår mayaenes profetier til. Filmen starter i 2009, hvor et høyt ansett panel av vitenskapsmenn bekrefter til verdens ledere at verden snart vil gå under.
   Frem mot 2012 blir det lagt en plan for å redde så mye av menneskeheten som mulig, men det viser seg at det er umulig å redde alle.
   Naturkatastrofer
   John Cusack spiller hovedrollen som tobarnsfar Jackson Curtis. Han må kjempe seg gjennom jordskjelv, vulkanutbrudd, tsunamier og alle de naturkatastrofene naturen kan utsette menneskeheten for, for å redde sin egen familie og seg selv.
   Andre kjente navn på rollelisten er Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover og Woody Harrelson.
   «Independence Day»-regissør
   «2012» er regissert av Roland Emmerich, som står bak katastrofefilmene «Independence Day» og «The Day After Tomorrow».
   Regissøren var til stede under kick-off for filmen i Tokyo onsdag, og fikk med seg århundrets lengste totale solformørkelse som kunne ses over store deler av Asia.
   Den synske og berømte franske legen, astrologen og matematikeren Nostradamus spådde at en solformørkelse som denne ville være begynnelsen på slutten for vår verden. Så da gjenstår det å se om det kun er på film at verden går under.

   «2012» har verdenspremiere på kinoer over hele Norge 13. november 2009.

  23. da derre e bullshit !
   da står faktisk at da e den samme produsenten so har laga den filmen so The day after tomorrow, å den har eg sett, å da e nesten nett da samma så skjer bare at i The day after tomorrow så komme da ny istid pga klimaendringane osv.. Å viss da e di samme so har laga da so e da nesten ein selfølge at da ikkje e sannt !
   SÅ bare slapp av, da e kun ein film.. Men of course da kan jo skje, men då hadde dei ikkje lagt da ut på nett, for då hadde folk gått amokk, å di hadde ikkje heller satt opp ein dato der da liksom skulle skje.. Dei sa jo at verden sku gå under i 2008 elns. har da skjedd ? Nei …
   Så bare slapp av å kje hørr på da bullshitte !! 😀

  24. Bere tull! kjem ikkje til å skje i de heile tatt..
   de kan bli e utrolig film, men de e sagt at så maaange ganga før at vi skal dø så koffor skal de vere sant no??

  25. jeg tror jeg er REDD SOM FAEN! omg jeg jeg har angst ang slike ting, men håper og tror jo at det bare er bull, men jorda må jo slutte en gang den å, kan godt hende at det er nå liksom! alt har jo en slutt.. men satser på at det er feil.

  26. Det var litt spess video, men er ikke sikker på om det kommer til å skje… :Ø

   Digger bloggen din nesten like mye som jeg digger deg, og det er jævlig mye!!!!

  27. itj tenk på d dær, d kan skje, men ingen veit. jorda skull gå under 9.september 2009 åsså satt å venta spent, men ingenting skjedd, så enten skjer d eller ikke, bare lev livet så godt som du kan, vær snill mot alle, bank den du kan å sånne ting 😀

  28. Trailer på film!
   hallo folkens.. dette er et filmtrekkende knep.. en spennende historie, en spennende film! trekker kinobesøkende, og dvd/blu ray kjøpere!

  29. Trailer til en film, folkens! :-p Jeg tror jeg vertfall kommer til å se den på kino, ser spennende ut 😀
   Dessuten er det ikke vår kalender som er slutt!:P Vi kommer nåkk til å overleve 2012:P hahahahahha:P

  30. dette stemmer, det er 3 forskjellige kalendre i verden og alle 3 kalendrene slutter 21/12,2012. etter det forskerne sier er det stor sannsynlihet at det er slutt da

  31. JA, dette er kun en trailer for en film. En film som er BASERT på FAKTA om at maya indianerene plutselig forsvant fra jordens overflate.
   “de spådde jo undergang i 1999” osv osv. ja riktig at det ble spådd, men ikke med så sterke “fakta” som denne gangen.
   En av grunnene til at dette blir en stor sak er blandt annet at maia indianerene spådde sol-formørkelsen som var i 2007 i cidney (tror det var da og der, lenge siden jeg leste om alt dette) å de bommet kun med 4 minutter! Det er jo ikke rart folk blir skeptiske nå de spår noe over 6000år frem i tid og bommer med 4 minutter!

   Discovery channel har blandt annet laget mange dokumentarer om dette. anbefaler å se de, så skjønner dere mer. Jeg synes dette er et veldig interesangt tema, og viss du søker litt rundt, og skaffer deg nett venner som vet litt, finner du mye som du trodde ikke var mulig! jeg har blandt annet funnet noen rykter om bunkere rundt om i verden o.l.

   Jeg sier ikke at jeg tror noe på dette, men jeg synes det er veldig interesangt.

  32. Hehe. skummelt å tenke på men Jeg gleder meg til denne filmen kommer ut !

   tror dere på at dette skal sje når dt lages en film om dt?

   BULLSHIT..

  33. nabb-folk heile gjengen, det er en myte fra maya-indianerene som sier det, det er overtroisk men ikke nødvendigvis usant.
   det er ingen fasit svar på det her.
   filmen blir laget av folk som mest sannsynlig ikke tror på det, men vill vise hvordan det kunne ha blitt.

  34. Altså det har jo vært snakk om dommedag i tusener av år. Det var jo sånne stammefolk som spådde at det ville bli dommedag for lenge siden, og de gikk i flere måneder oppover i fjellene liksom, og gjemte seg inne i huler. Så skjedde det ikke, det er litt kjipt. Dette kommer heller ikke til å skje! Ingen kan se inn i fremtiden vet dere;-) dette kan likesågodt skje imorgen som 21. desember 2012 🙂

  35. det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl……
   men ingen som er så dumme å tror på dette tøvet vel? det er en film, ikke annet.

  36. Jeg tror egentlig ikke på det det, det skulle liksom skje for tjue år siden, 1996, 2001 og i fjor.. Men hvis det skjer så skal jeg le livet ut av meg!

  37. Forresten, forskere mener at det kommer en planet som de har kallet Planet X, eller Nibiru, som legger seg mellom jorden og solen som forhindrer oss i å snurre i en uke, noe som kommer til å gi tsunamier, vulkaner, og ingen sol, Det skal visst utslette 3/4 av menneskeheten, tror fortsatt at det ikkje skjer.

  38. Joda. Men som du ser i traileren, frøken, “At menneskeheten dør ut og at vi aldri for oppleve ansvar, familie, kjærlighet og rett & slett å bli voksen” er helt feil å si.
   Ingen sier at menneskeheten dør ut.. dem lager jo den såkalte “arken”

   Men utenom det, er jeg bare glad for at vi bruker en kalender som aldri tar slutt, så slipper vi allt dette styret.

   Kommentar til Gyrid: Joda. Men det er bare matmatikk, matematikk vil ikke hjelpe dem med å finne ut når jorda plutselig bestemmer seg for å “gå i oppløsning”

   Kommentar til Mr.Bull: Du må ikke tulle med internet quizer om når man dør:O:O:O Dem er alle sanne :O:O Fordi jeg dødde ifjord, jeg skal dø om 3år og jeg skal dø igjenn om 60 år. Så jeg stoler 100% på dem:O

  39. Og til Ingvild: “Ingen kan se inn i fremtiden vet dere” Vell… Hvordan kan dem fortelle oss hvordan været blir imorgen om dem ikke kan se inn i fremtiden?:O

  40. vent vis verden går under i 2012 får vi aldri vite om 2pac kommer tilbake i 2014 da, det var nedtur da-.-

  41. Jeg har lest veldig mye om det her.. Og den mayakalendern og andre sånne kalendere har slutta sånn plutselig før, men ingenting har skjedd. Det at den slutter merkerer enden av en periode.. sånn med dyrekretsen og zodiac og sånne stjernetegnting. Det er funnet seinere datoer etter 2012 i den kalenderen også.. så dette er jo bare en vill måte å tjene penger på..

  42. SHIT ! For en skulmmel film “/
   Ble serr redd 😛
   men , men .. jeg vil jo bli voksen jeg også da (!) , eller vil og vil , jeg vil iallefall ikke dø ! 😛
   men får trøste meg med at dette var en film 😀

  43. Hvem vet. De spådde jo at verden skulle gå under i overgangen til dette millenniumet. Men nå skal de jo sprenge deler av månen 8. oktober, og det kan jo ødelegge ganske mye for kloden vår…!

  44. Mayakalenderen sier ingenting om jordans undergang. men om en renselse. Denne renselse vil få folk til å få et nytt syn på jorden, og vi kommer til å få det mye bedre.

  45. Folk tror det er dommedag bare fordi den slutter! men hver gang mayakalenderen slutta eller lignende.. så skulle det skje noe stort, og noe nytt.. kanskje annen teknologi for eksempel. så dommedagen skjer IKKE

  46. Folkens, tenk nå…

   tror dere faktisk at dette kommer til å skje?
   Og hvis ddet skulle skje så er det bare å tenke som så at vi alle skal dø en gang!!

   ikke noe vits i å gå rundt å være redd!!!!!!!!!!!

  47. nei huff, det der tror jeg så lite på som det går an !
   altså jeg blir jo litt nervøs av å tenke på å leve så kort, men når vi dør er det nok ikke pga jordas undergang 😉
   man kan jo aldrti vite, men jeg tror ikke dette kommer til å skje ;-P

  48. tviler på att dette skjer… 😛 ble det ikke sagt att joda skulle gå under tidligere i år / fjor også??? da skinte sola og det var klarblå himmel.. 😛 😀

  49. dette handler jo om planeten “Nibiru” som driver å pendler bak sola også da. er masse grunner. men man får vel bare se hva som skjer :3

  50. Hallo???
   dettan e en vanlig FILM!!!
   ikke en trailer om jordas undergang!!!
   fette CP???

   javæll.. æ skal nu dra å se på den filmen 🙂

  51. Skjerpings folkens, det er en trailer for en film!
   Tror dere seriøst at jorda gåt under fordi en gammel indianerstamme ikke har laget kalender lenger enn til da???

  52. Og jehovas vitner har sagt flere ganger at jorda skal gå under, 7 ganger har de vel tatt feil.. Så hvorfor skal denne datoen være noe mer spesiell..? Personlig så tror jeg det er 35 april neste år 🙂

  53. Den kommer til å skje, men det er flere millioner år til. Det kommer en ny istid, men som sagt er det flere millioner år til.

  54. Tenkte bare jeg skulle si at dette kommer nok mest sannsynligvis IKKE til og skje. Det er mange rundt i verden som bare er ute etter penger, derfor kan de finne opp historier slike som denne, og tjene penger på dem. Hvem i all verden kom opp med at jorda skal gå under i 2012? Det er jo folk der ute som finner opp historier for at det skal bli laget filmer av det, pubilisert i aviser, og på nettsteder for og tjene penger. Det er faktisk ingen seriøse forskere som har bekreftet at dette kommer til og skje. Og dere som tror på dette, har dere lest om en person, seriøs forsker, som sier dette faktisk skjer? Nei, alt er bare tull. Jorda går ikke ned 21. Desember 2012, jorda går ned om 5 milliarder år etter seriøse forskere som har forsket på dette siden de utdannet seg til og bli forsker.
   Så ikke bekymre dere. Og uansett om det skjer, så er dere ikke alene om det..
   Ikke tenk på det, lev heller livet deres, og ikke gå rundt og tenk på at jorda kanskje går under. Det kan til og med være dette er glemt frem til 2012.

  55. Det er faktisk spådd at dette kommer til å skje men det er jo 100 vis av andre dager og år som det ikke har skjedd så…
   Trokke det kommer til å skje

  56. ey, ikke si at det er kødd! for det er faktisk sant, 21. desember 2012 så er sola, jorda og planet X på en helt rett linje! det som er så fail er at det gjør de hvert eneste år! hvert eneste år så står de tre på en rett linje! og da burde jorda gått under hvert år..

  57. jeg har sett igjenom en del dokumentar filmer og funnet ut at det er 3 forskjellige meninger på hva som kan skje, og dette er hva forskere har funnt ut, de har lenge vært på leiting etter en planet såkalt planet X / AKA Nibiru. denne planeten vil krysse oss eller kanskje krashe i oss. som vil gjøre alt ennda mer katastrofalt, men den vil krysse jordens bane, og jorden vil stoppe og spinne i 1 uke, som vil forusake tsunamier orkaner vulkanutbrudd jorskjelv, helepakken, bare mye sterkere, og etter 1 uke vil jorden begynne og spinne, men den kan begynne og spinne motsatt vei, som vil være katastrofalt. en annen teori er at 9.9.09 altså i morgen fra nå jeg skriver, skal et sort hull i verdensrommet utenfor frankrike åpne seg, noen tror det skal drepe oss i morgen, noen tror kanskje det er det hullet som skal sluke oss i 2012, mens andre forskere tror DNA-et vårt vil oppgradere seg, det vil si at, vi er nå homosapiens, de som vil bli født i seinere tid vil ha et annet DNA og vil bli en nytt type meneske, mer inteligent enn oss, og mangen andre teorier på det der. men det gjenstår bare og se… men vitenskapsmen har sagt. at vi vil kunne se planet X / Nibiru i mai måned engang. i 2011 sør i verden. om den blir observert. er det bare og forberede seg så godt man kan…..

  58. Bibelen har 2012 sider, maya kalenderen slutter i 2012! jehovas vitner har spådd 2012, indinerne for lenge siden spådde 2012!
   Planet X kommer forbi jorden, 25% sjangse for at den treffer jordkloden! treffer den ikke jorden, så stopper jorden å snurre i en uke, noe som vil skape store naturkrefter! jorden kan også starte og snurre feil vei! vi sliter.. 🙁

  59. OPPSPINN. gidder ikke å tro på det, bare fordi mayaindianerene’s kalender slutter 23.desember i 2012. Media skal alltid skremme oss, og nå ser det ut som de har klart det igjen. Nok en gang, OPPSPINN.

  60. dette er den værste skitten jeg noen gang har hørt i hele mitt liv. Bare overtroiske idioter som tror på noe slikt

  61. haha. det er akkuratt som Amerika. ikke noe rasistisk ment her nå…
   Det er som alle andre hvite i Amerika. de ser en farget mann tusle i mørke, da er han enten langer,narkis, eller innbrudstyv. Media ble skapt for å vise nyheter å div, men nå er det faen meg bare oppspin å faen. viss du ser på tv at margarin blandet med xtra fatburger fra mcdonalds er sunt så er vi nok naive til å tro det, for media i dag er som en hypnose. samme skiten, du blir hva du spiser. det du ser på tv skjer, ikke noen tvil. oppgitt gutt 17, men selvfølgelig. det kan skje. om 20-40 år men om tre år? da trur jeg forskerne burde pusse brillene

  62. DETTE ER SANTT!!!!! DET MÅ DERE TRO PÅ… DETTE ER IKKE BARE TEORI SOM I 1999 DETTE KOMMER TIL OG SKJEE VELDIGG SNARTT … HAR VITENSKAPLIGE MENESKENE UTFORSKET GJØE DERE KLAR.. FOR KANSKJE I MORGEN BLIR DEN SISTE DAGEN VI KOMMER TIL OG OPPLEVE!!!!!!!

  63. Vett kje om eg tror på d , viss d e sant så HJELP :S
   Men fårstår ikke får d kan jo kje vær sant får de har jo film av d å då må d jo ha skjedd ,,:p Men vis d e sant så HJELP får d e bare 3 år te 🙁

  64. tror ikke at det kommer til å skje. For hvordan er verden uten liv? tenk da, hva skal vi gjøre da? tror ikke at skjebnen er så fæl. Og de har trodd at dommedagen har vært i flere nå, men har den det?? NEI!

   uansett hvis det skjer, så kommer vi til å overleve, siden jorda er ikke noe uten liv. så, ta det rolig.

  65. Jeg tror at det kommer til å skje noe.
   Om ikke akuratt Jordens undergang, så kommer det noe stort.

   For på denne kalenderen der, så sto det når den kom andre verdenskrig, og den ble ledet av Hitlos, eller hva de kaldte han, og det var Hitler som ledet.

   Det sto også om TwinTowers, at 2 mekaniske fugler skulle stupe ned fra himmelen og bringe død til USA.

   Og det sto også mmange andre hendelser som har faktisk har hendt!
   Søk på wikepedia, om dere ikke tror meg!!

  66. Hmm trudde verden skulle gå under i 2010 jeg… Wææææ det er jo neste år:S ååå jeg har så mye jeg ikke har gjort enda..
   Nope not gonna happen

  67. Verden skulle også gå under i 1984, det året jeg ble født, det skjedde ikke. Natt til 1 januar 2000 skulle også verden gå under, det skjedde heller ikke. Og jeg tviler sterkt på at verden går under i 2012, eller 2010 som jeg ser andre nevner her. Verden går nok ikke under før om 6 milliarder år, da solen i følge forskerne vil ekspandere så mye at den sluker jorden og imploderer å blir et sort hull.

  68. d4niel
   07.sep.2009 kl.20:48

   det var indiske eller egyptiske forskere som spådde undergangen. de spådde 1. verdenskrig,2 verdenskrig så hvorfor stemmer ikke det med undergang?

   Hahah men selv jeg kan spå en verdenskrig xD og det var ikke noe å spå det er bare et spørsmål om hvem som vill starte det

  69. jaja… dere som tror på dette må tenke litt asso… verden skulle ha gått under for flere år siden ifølge forskere og vitenskapsmenn… men vi lever jo trygt og godt på jorden enda! blir vel når solen slokner om 6 milliarder år eller vist jordeen blir så forurenset at osonlaget blir brutt!!!! det er da min mening:P De som tror på dette får bare leve livet til 2012 ;D kul blogg

  70. kalenderen til indianerne må jo stoppe en plass også da…. den kan jo ikke gå evig!!! de stoppet på 1012, men hva så! teit teori

  71. det blir diga da kan jeg surfe på de store bølgene og rane en tom bank og kjøre bil jeg gleder meg håper det skjer ass

  72. asso, d e no steike me satt opp sekkert over 20 dommedaga kvart ferbarskade år, bære at nåkken bli mær oppblåst enj andre. ingenting kjøm t å skje, d e stortsett bære saka som bli oppblåst slek som svineinfluenså. bære tull

  73. jeg tror dette vil skje, andre teorier var det gale personer som lagde, men mayane kunne regne slikt, de regnet ut flere ting som stemte, og de kan ha regnet ut at en astroide vil treffe eler noe slikt.

  74. Dommedagen kommer, og den er nærme.. Ingen veit når dem kommer, i bibelen står det at den skal komme som en tyv i natten.. Bare se rundt i verden på
   elendighetene, og det blir være for hvert minutt som går.. Men når alt av grusomheter er ferdig skal det bli ett paradis på jord, der folk skal kunne få kunne få leve evig i all tid..

  75. Vet ikke hva jeg skal tro, sån egentlig tror jeg litt på det, for har vært og lest på flere nettsider om 21.12.2012 og det virker på en måte realistisk på en måte, og det var en nettside som sa att bibelen også sa att det var verdens undergang, men jeg er ikke så sikker på det.. Men isåfall så stemmer i hvertfall teorien min om att jeg aldrig kommer til og bli mer en 16.. xP

  76. Hei alle sammen…jordens undergang er ikke enda…det står at fredsfyrsten skal først komme og hente sine som har levd et liv i gudsfrykt her på jorda…det skal også komme en tid etter det at krig og mange plager som menneskene aldri har opplevd før vil komme over jorda..men så kommer fredsfysten tilbake og det skal være fred på jorda i 1000 år…husk at det er både en god og ond makt…ikke la dere skremme…

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg