Hvilket hadde du kjøpt?

Samsung ES60

Kompakt digitalkamera med 12 megapiksler som er perfekt for nybegynneren!

Dette kameraet har mange funksjoner som hjelper deg med å ta gode bilder. Ansiktsgjenkjenning hindrer uskarpe ansikter i bildene dine. Du går ikke glipp av smilet med Smile Shot-funksjonen som tar bilde automatisk i det riktige øyeblikket. 3x optisk zoom gjør det lett å ta nærbilder. Digital bildestabilisering hindrer forstyrrelser i bildet. Det er også billig i drift med Li-ion batteri som kan enkelt lades ved hjelp av USB-kabelen. Sort farge

KOSTER 1 195 kr

Olympus X-930

Slankt digitalt kompaktkamera med 12 megapiksler og 4x vidvinkel zoom.

Slankt og ultrakompakt kamera i grå design som er lett å ta med seg over alt. Med vidvinkelobjektivet på 26 mm får du med mer av motivet på bildet. 4x vid zoom sørger for ekstra vidvinkel og ekstra zoom for motiver som er langt unna. Den avanserte ansiktsgjenkjenningen gir deg riktig fokus og eksponering på opptil 16 ansikter i samme bilde! Intelligent Auto velger selv de innstillingene som passer til motivet. AF Tracking finner motivet og følger det så det blir enkelt å ta bilder av barn, dyr og andre motiver i bevegelse. Panoramafunksjonen lager utrolige panoramabilder uten etterbehandling av bildet.

KOSTER 1 695kr

Casio EXILIM EX-Z650

Praktisk digitalt kompaktkamera med 10,1 megapiksler, 4x optisk zoom og en 3-tommers LCD-skjerm.

Digitalkamera med mange praktiske funksjoner som hjelper deg å ta bedre bilder. Bildestabilisatoren forbedrer skarpheten og ansiktsgjenkjenningsfunksjonen fokuserer automatisk på ansiktet til motivet. Fang hvert øyeblikk med seriebilder. Du kan ta opptil 3 bilder i sekundet med blitz. Kameraet kan også ta opp HD-klar film, og gir deg muligheten til å laste direkte opp til YouTube.

KOSTER 2 495 kr


Tingen er at det siste kameraet her tydeligvis har en veldig bra kvalitet på filmen, noe som er supert til videoblogger osv. Men den har litt mindre megapiksler og er mye dyrere. Jo dyrere jeg velger, jo mindre får jeg av andre ting.. hvis dere skjønner!

Hvilket hadde du valgt?

– ANDREA BADENDYCK

Siste innlegg