Hvilken pc?

Jeg skal kjøpe en pc til bursdagen min, og valget står mellom to pc'er, og det er disse:

Toshiba Satellite U500http://blogsurf.org/wp-content/uploads/2009/06/toshiba_satellite_u500_02.jpg

5000 kroner

Apple MacBook

http://www.copystars.com/images_products/apple_macbook_s20001.jpg
9000 kroner

Hvilken ville du kjøpt?
Noen som vil si noe bra/dumt med mac?

– ANDREA BADENDYCK

  1. Har mac, den e jo veldig veldig bra da 🙂 ulemper e vell at den ikke har høyre klikk, da må du helt opp i hjørne og kopiere, den e litt stress med å lagre bilder og shitt, men eller døds bra 😀

  2. mac hel klart. Har det selv og det har sykt bra ytelse, supert batteri og rask til og skru seg av og på. Det kan være litt vanskelig å venne seg til (hvis du har hatt pc), men når du blir kjent med den, er det ingenting som slår en mac.

  3. Mac, den er utrolig rask ++, det eneste jeg synes er litt dumt er at det er litt vanskelig å laste opp bilder på face, eller det er bare litt annerledes opplastning 😛 men ellers synes jeg du burde gå for mac 🙂 den er verdt pengene, og den får nesten ikke virus! Den er døds digg, har Macbook Pro, men du kan gå for hvilken som helst!

  4. Anbefaller deg mac på det sterkeste, søta.
   Mac er mye vanskligere å få virus på, mye raskere, lett å skjønne.
   Det eneste negative er at det finnes mindre å velge mellom av programmer, men ellers er mac herlig og du har allerede mange programmer instalert på den.

  5. toshiba ! mac er kanskje fancy og nytt.. men utrolig komplisert, det er mange av de vanlige windows programmene som ikke funker og som kan gjøre at du foreksempel ikke kan åpne skolearbeid du har laget på den på skolen + at det er vanskelig å lagre bilder og msnen er helt rar. men det er min mening da:)

  6. Mac ! Åh, jeg elsker min mac jeg fikk til jul 🙂 Du finner frem til dokumenter, bilder, sanger og ALT super raskt, den har så mange bra funksjoner, kan redigere filmer og har bra foto-mappe sak(Iphoto)
   haha, så ja! Jeg synes du burde ta mac !

  7. Jeg har mac, og er super fornøyd 🙂 det eneste er hvis du bruker mye msn, så suger mac msn, også er det mange ting som ikke går ann å laste ned, som for eksempel redigeringsprogram.. men ellers er jeg veldig fornøyd med den. Og til det Frida eriksen sa: man får høyreklikk hvis man trykker på ctrl 🙂
   Og det finnes ikke mange viruser for mac..

  8. definitivt mac! mac er dritbra, og jeg angrer overhodet ikke på at jeg kjøpte det selv! superbra pc, altså 🙂

  9. selvfølgelig macbook, men det er ikke noe for deg som ikke trenger det liksom. for blogg, facebook og msn er pc helt klart det som er egnet, men macbook er jo kulere. j

  10. jeg er forelsket i macen min, fikk den til jul og den var enkel å sette seg inn i. den er morsommere å være på, den er jo så moderne! den får ikke virus og det er kjempegøy med alle bildemulighetene man har på den uten å måtte laste ned noe som helst. den har også kjempebra holdbarhet med batteri, og er så lett og grei å ha på fanget. var jeg deg, ville jeg ikke vært i tvil:)

  11. du buurde velge mac, det er det beste! 🙂 høyreklikk er bare å holde to fingre på muse-feltet og klikke 😉

  12. heeeelt klart mac :D:D og til hun som komenterte at mac ikke har høyreklikk, så har den det:P hehe :D!

  13. du burde kjøpe mac 🙂 har det selv og er kjempe fornøyd med den!
   til hun som kommenterte at det ikke har høyreklikke, det er bare å merke det man skal kopiere og trykke på ctrl og trykke med høyregreien :p
   og man kan trykke på cmd og c, og hvis man skal lime inn kan man trykke på cmd og v 🙂

  14. Syns valget egentlig er ditt. Men, hvis du kjøper en MacBook må du alltid finne programmer for mac. Hvis du vil ha Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Entourage og Microsoft Messenger må du kjøpe en ekstra pakke som koster 1000-2000. (Men pernille, man kan laste opp redigeringsprogram til mac, man må bare finne redigeringsprogram til mac) Også må du tenke på at reprasjon for mac koster veldig mye mer, enn andre pc-er.

  15. mac, ville jeg da kjøpt.
   Det som er dumt med den er at det kanskje blir litt vanskelig i begynnelsen, og det er ikke alle programmer du kan laste inn.

  16. mac- helt klart, den er super raskt og på min er det ikke noe problem og laste ned bilder på facebook eller kopiere. Jeg anbefaler MacBook, har den selv. Jeg kjøpte den rett før jul. Den er super bra<3<3

  17. Det er ikke noe problem; Word, exell og powerpoint funker helt fint også med skole arbeid du hr på fronter el. i Windows. Den er lettere og forstå en windows, men kan kanskje bare være litt annerledes i starten;-) velg MACBOOK, den er BEST!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  18. (nesten) alle anbefaler mac, men jeg har det, og er helt klart mer begeistret for vanlig pc! mac’en er ikke noe bra på å redigere bilder, kopiere de eller sånnt.. men samtidig, så er det enklere med musikk også.. så noe er bedre og nåe er dårligere. + det tar en evighet før du venner deg ordentlig til den! 😉 men mac ser bedre ut da.

  19. for alle som sier at man ikke kan gjøre skolearbeid som blir brukt på skolen på mac. Det er fail. Det fins Microsoft Office for mac, og du kan lagre det slik at det kan brukes også på windows. null stress. Det koster (hvis man kjøper og ikke laster ned ulovlig, som meg) rundt 1000kr, men det samme gjør det med pc så du taper ikke noe der. Det er fult mulig med MANGE av de samme redigeringsprogrammene på mac, men det følger også med et video og bilde redigeringsprogram som er mer enn nok avansert med mindre du skal opp i det med avanserte som adobe programmer til redigering (After Effects, Photoshop, Premier Pro, osv… som har en samlet verdi på rundt 33.000kr for full adobe redigerings pakka. Håper dette hjalp deg, og for guds skyld. TA MACEN!!!!!!!

  20. Mac 😀 Det er så best !! Btw. så at det var noen andre som hadde kommentert at det ikke var noen høyre klikk, men det er bare å 2 fingre på der du styrer å trykk 😉 Så blir det høyre klikk av seg selv ;D Eneste som jeg syns er dumt er at MSN ser skikkelig dårlig på Mac… Eller så bare laster du ned Skype 😛 Det er mye bedre ! :D:D:D

  21. frida eriksen SV: du trenger ikke og gå opp i hjørnet og kopiere og masse tull for å få høyre klikk på mac, det er bare å holde inn “ctrl” mens du klikker;)

  22. til frida: du kan bare bruke ctrl + venstreklikk så blir det høyreklikk ;))
   du burde kjøpe mac, har det selv, elsker den! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg