A little update + outfit

Hallo allesammen!

Unnskyld for null blogging i går, men jeg var faktisk ikke hjemme i går. Først dro jeg til byen en tur etter skolen for å kjøpe inn litt til bursdagen etterpå, også dro jeg til Linnea. Der fikset jeg meg sammen med henne og Eli også dro vi videre til Julie og Fanny's bursdagsfest. Etter den kom jeg hjem til Maria i 1 tiden, og overnattet hos henne. Så man kan si jeg hadde en travel fredag.

Jeg må desverre inrømme at resten av helgen vil bli nesten like travel. I dag skal jeg i Maria's bursdag, og skal fikse meg med Ulrikke før den. Men det kan hende at jeg får tatt et innlegg før jeg drar i bursdag + at jeg skal ta masse bilder der til å legge ut i kveld. Det skal være en sånn bade-bursdag hvor vi skal bade i badebassenget hennes som er inne og jacuzzi'en hennes som er ute. Det blir nok skikkelig koselig!

På søndag skal jeg feire min egen bursdag – igjen. Denne gangen med barneskole-gjengen min, og jeg gleder meg veldig mye til å se alle igjen. Det blir også blogging på søndag, så skal selvfølgelig passe på å få tid til bloggen.

Her er dagens outfit forresten:


Genser fra Free Quent

Hva syntes du om dagens outfit?
Har du også en travel helg?

– ANDREA BADENDYCK

21 kommentarer

Siste innlegg