Little miss perfect

Dette er en sak som virkelig opptar meg, og noe jeg reagerer sterkt på.

Jeg syntes utrolig synd på barn som vokser opp med foreldre som presser dem til å bli modeller og berømte. Har sett flere programmer som "Lilttle miss perfect" hvor foreldrene virkelig presser barna uten grenser. 4 åringer med extentions, tonnevis med sminke, fake negler, falske øyevipper, blekede tenner, spraytan + mer var noe man kunne se der. Det er virkelig ubegripelig. De stakars barna begynte å gråte, de ville heller leke med lekene sine enn å øve i timesvis på hvordan man skal gå på catwalken. Jeg ble virkelig sjokkert over at det kunne være virkelighet!

Tenk hvor egoistisk det er av foreldrene at barna må ofre barndommen fordi foreldrene kanskje alltid har hatt en drøm om noe uten å lykkes selv. De får ikke leke som vanlige barn, løpe rundt, og rett & slett leve livet. De barna får virkelig ikke oppleve det å være barn, de blir lært opp til å se seg selv med tupert løshår, masse sminke og spraytan som 3-4 åringer. Det er galskap.

Da jeg så på little miss perfect, var de stakkars jentene utkledd i kostymer(ala østerisk buddeie, sykepleier etc) som menn vanligvis fantaserer om voksne kvinner i. De struttet, flørtet og lekte med publikum. Hvilke foreldre er det som ønsker at deres barn blir assosiert med voksnes sexuelle fantasier?

http://www.ectomo.com/wp-content/uploads/2008/01/swan_brooner_15.jpg
http://skyplayer.sky.com/SVOD/SKYENTERTAINMENT/IMAGES/Bio/L/Little%20Miss%20Perfect/L_LittleMissPerfect-AshleyBrandijean.jpg
Traci and Lexa Vs Ronda and Kendall Meeks
At barna ser sånn her ut på konkuranssene er utrolig. Er ikke alle barn naturlig vakre? Forferdelig..

Hva mener du om dette?

– ANDREA BADENDYCK

49 kommentarer

Siste innlegg