I am hooooomeee…

Hallo!!

Nå er jeg faktisk hjemme i kalde, snøbelagte, triste Norge. Det var virkelig en nedtur å komme hjem. I London var jeg blitt vant til tørre gater, temperatur rundt ti grader og deilige vårjakker. Big difference.
Dagene har vært så herlige, tiden har gått så utrolig fort. Jeg har fått handlet meg en haug med nye klær, jakker, sko, smykker og undertøy. Jeg har også opplevd flotte ting som Madame Tussauds, musikalen Lion King og ikke minst British Museum. 
T-banen ble jeg veldig vant til, og følte jeg ble nokså kjent rundt omkring i London. Maten var i grunn nokså usunn, tror vi spiste på Mac Donalds og Burger King som lunsj kanskje rundt fire ganger i løpet av 5 dager. Det var også resturantbesøk hver kveld, og ikke minst en ganske fet frokost. Men det gjør ingenting, det å kose seg med familien på ferie er viktig. 
Hvis noen vet at de skal til London så tenkte jeg å anbefale et par butikker til dere:
River Island: Fantastiske klær, man får virkelig ikke nok. Prisen lå på alt fra 200 kroner til over 1000. Det er en butikk som får deg til å ville kjøpe alt, og jeg kan garantere at hvis dere stikker innom vil dere nok svi av masse penger der. Jeg ble helt forelsket.

Bershka: Denne butikken har jeg også handlet i før, blant annet i Spania. Utrolig masse fint og ungdommelige klær. Prisen er ganske lik River Island sin, veldig varierende. Jeg fant masse fint der!

Top Shop: Mye kult, mye rart. Top Shop er en butikk man egentlig ikke orker å være i etter en litt slitsom dag, det er utrolig masse mennesker der og ikke minst gigantisk. Kjøpte egentlig ikke noe mer der enn fint silkeundertøy (lette ikke så mye heller). Prisen syntes jeg faktisk var litt dyrere enn de vanlige standardbutikkene i London, klær for 5-600 kroner var det overalt. Men anbefaler alle å ta en titt, mye fint.

Primark: WOW!! Dette er den billigste butikken jeg noengang har vært i, med en haug med kupp. Sko for 2 pund? Oh yeah! De hadde virkelig alt der. Veldig stor butikk, masse mennesker og slitsom i lengden. Men virkelig helt sykt billig. Det som er så morsomt med sånne kjeder er at man nesten blir litt gjerrig av å være der, siden så mye koster 5 pund osv. Så hvis man finner en bukse til 13 pund så blir det litt sånn…. hmmm.. dyrt???! HAHA, selv om det er dødsbillig. Men Primark hadde masse fint, og anbefaler alle å kjøpe masse sko, smykker og nye klær der.
Nå er jeg bare dødssliten, og må legge meg. Har vært en stressende og energikrevende uke med ganske lite søvn. Jeg har måttet stått opp halv ni hver eneste dag fordi frokostsalen stengte halv ti. Jeg følte meg helt død hver morgen.. Dere alle vet vel den følelsen av å bli vekket fra en fantastisk drøm når du selv føler det er midt på natten? Terrible. 
Vi blogges i morgen, da skal jeg til byen for å møte to søte jenter. Legger ut outfitet sånn at dere også kan se litt mer av de nye klærne. Håper dere sover godt, selv om sikkert mange av dere ligger og sover allerede. Og tusen takk for alle nydelige kommentarer på de forrige innleggene, jeg blir så glad ♥

Et ord: Turist

Heheheh.. legg merke til chipsen og brusen i bakrunden – koste meg skikkelig altså.
BADEKAR!!!!!♥♥♥♥♥♥

 Den egyptiske avdelingen på British Museum. Utrolig interessant der!
Noen som har gjort noe gøy de vil fortelle om i ferien?
Nå skal jeg endelig sove lengre enn til halv ni. Yeeeeah!!
– ANDREA BADENDYCK
24 kommentarer

Siste innlegg