Bjørnis + meg = iskaffe

Hehehe, for en overskrift!

Her er noen bilder fra i går:


Haha, her har dere min barnslige side, gitt! Lillesøsteren til Bjørn-Erik sine lekebriller måtte vi jo bare prøve ut..

Bjørn-Erik lager virkelig verdens beste iskaffe, kanskje til og med bedre enn det frappuchinoén fra Starbucks! Jeg blir nesten flau av å sammenligne den med den iskaffen jeg alltid har laget.. Bjørn-Erik sin er heaven!


Ååå, frister ♥

OPPSKRIFT 
Det du trenger er:
Litt vann
Oboypulver
Vaniljesaus (ikke helt nødvendig)
Kaffepulver
Isbiter
Melk
Fløte
1. Kok opp litt vann, hell litt pulver ned i glasset ditt og fyll på en liten skvett med det varme vannet så det blander seg.
2. Nå tar du i 3 spiseskjeer med Oboypulver (du kan også bruke sjokoladesaus)
3: Deretter Tar du oppi halvparten melk og resten av glasset fyller du med fløte.
4. Nå tar du oppi ca 3 spiseskjeer sukker.
5. Og så rister du i ca 20 sekunder(derfor må du lage iskaffen i noe med lokk). Når du har ristet vil fløten bli mer kremete, noe som fører til at selve iskaffen blir tykkere. 
6. Siste tingen du gjør nå er å ta oppi et par isbiter, også venter du noen minutter. Da er den herlige drikken kald og klar for å drikkes.
Håper mange prøver ut dette, dere vil ikke angre! Si gjerne i fra til meg hva dere syntes. Og husk at denne drikken er ganske usunn, så ikke la dette bli noe du gjør til hverdags.
Fler som elsker iskaffe?
– ANDREA BADENDYCK
22 kommentarer

Siste innlegg