Hva er vel bedre enn en herlig dag i byen med gode venner?

Heihei!

Dagen i dag har vært utrolig koselig, hvis man ser bort fra at forkjølelsen min bare har blitt være. Jeg skal holde meg hjemme fra skolen i morgen uten tvil, bare å puste frisk luft brenner i halsen. På skolen hadde jeg først mat og helse i 3 timer, også var det kantine resten av dagen. Sykt digg! Her er jeg, Bjørn-Erik og Fanny i kantinen:

Hahah, yeeeey..
Etter skolen dro jeg til byen for å møte Tuva. Sammen med meg var Axel, Fanny, Hanna og Bjørn – Erik. De andre dro ganske raskt, så da var det bare meg og Bjørn Erik igjen. Deretter møtte vi Tuva, og gikk litt rundt i butikker. Haha, her er Bjørn-Erik som prøver å smugtitte i prøverommet på Vero Moda:

Heheheheh, du altså!
Etter å ha tittet rundt i butikker, satte vi oss ned i stortingsparken. Helt klart det koseligste stedet jeg vet om i fint vær. Det som var ekstra koselig var at der møtte vi både Linnea, Maria, Kristoffer, Hanna R og Helene, så da ble det enda fler også. Vi satt der en stund og koste oss i solen, og bare pratet om alt mellom himmel og jord. Etterhvert dro de andre på trening, så da var det igjen bare meg, Bjørn- Erik og Tuva. Koselig:

Sol, venner og cookiedough.. herlig! ♥
Flere som har hatt en fin dag?
Viser dere hva jeg har kjøpt snart.
– ANDREA BADENDYCK
20 kommentarer

Siste innlegg