SVAR PÅ SPØRSMÅL

Hei!
I dag har vi vært i 6 timer på stranden, leiet deilige solsenger og spist middag på strandresturanten. DIGG!
Jeg har fått inn sykt mange spørsmål på så kort tid, haha, fikk litt sjokk jeg. Dere lurer visst på mye…
Har ikke tid til å svare på alle spørsmålene, har liksom 86 kommentarer og mange av dem er på 10++. Haha, du kan vel prøve å regne ut selv hvor mange det blir.. Men her er en del av de:
hvor høy er du ? ca. 166 cm 
hvor mange ganger har du vært forelsket ? TO ganger
hvilke blader leser du ? Leser ingen fast. Men jeg liker Cosmopolitan, D!, Topp og Det nye.
hvor mange land har du vært i? og hvor mange ganger har du vært i spania??  Har vært i mange land, orker ikke telle.. Jeg har vært i Spania 5 ganger!
Hvordan får du så langt og fint hår? Hehe, takk! Gjør veldig lite med håret mitt igrunn, bare sparer.
Hvilken sminke bruker du? Solpudder fra Guerlain, Rouge fra Mac, Mascara fra Estee lauder og lebestift fra Estee lauder. Kan vise dere sminke min snart!
Kan du lage sminkevideo? Har allerede laget en, Bare søk på "puusn07" på youtube. Men kan sikkert lage en til nå i sommer.
Kan du lage fler videoer? Ja! Bare skrev hvaslags dere ønsker i kommentarfeltet.
Hvordan møttes du og Axel? Haha, dette er en lang og litt morsom historie. Forteller senere!
Favorittminne som du har delt med Axel? Det er så mange! Kanskje Koster nå i sommer.
Hvor lenge har du og Axel vært sammen? 1 år og 7 mnd. 
Hva liker du best ved Axel? Kjærligheten han gir meg!
Kan du se for deg at dere vokser opp sammen, gifter dere, får barn og lever livet ut sammen, og håper du på det? Ja faktisk. Er jo bare 15, men han er virkelig en gutt jeg kunne tenke meg å leve sammen med i fremtiden.
hvor ligger yndlingsbutikkene dine i barcelona ? I barcelona burde du stikke innom Blanco, Zara, Topshop, Berskha og Mango.
hvorfor begynte du å blogge og hva liker du best med å blogge? Begynte å blogge fordi en venn av meg som heter Kristine hadde blogg og lagde en for meg. Da hadde jeg virkelig ingen planer om å begynne, men det skjedde visst alikevell.. Jeg liker å blogge fordi jeg er glad i å ta bilder, skrive og jeg synes det er koselig med så mange fine kommentarer.
hvordan er søsknene dine, har du et godt forhold til dem? De er snille og morsomme! Har innerst inne et godt forhold til dem, selvom det iblant er mye krangling.
Favorit sminkemerke ? Liker alle de ekskusive, men hvis det er et merke som har en SYKT god fundation så er det Bobbi Brown.
Ett must have av all tingene i sminkepungen ? Leppestiften min! Haha, jeg har blitt addicted..
Hvor gammel var du når du og Axel ble sammen ? Jeg var 13 år.
Hva bruker du for og rense huden din ? Renser ikke huden, haha! Er for lat for å orke det.. Det meste jeg isåfall gjør er å ta på en fuktighetsgivende krem.
hvor får du alle pengene du kjøper klær, fra? Mamma og Pappa. Jobber noenganger hjemme for å få litt ekstra!
hvilken vgs har du tenkt å søke på ? og hvorfor? Jeg skal søke på Elvebakken. Fordi det er en moderne skole, ligger midt i Oslo sentrum, er veldig populær blant elever og ikke minst fordi skolen har den beste medialinjen. Veldig mulig at jeg starter på media, er veldig interesert i alt som har med medie og kommunikasjon å gjøre!
hvilken sang hører du mest på for tiden? Sirius – Fuck up.
aller beste bok du noen gang har lest? Har 3 bøker jeg ikke kan velge mellom. Alle er helt ubeskrivelige og har gjort et utrolig stort inntrykk på meg! Drageløperen, Tusen strålende soler og Bienes hemmelige liv. Annbefales sterkt!
du har vist oss hva du har kjøpt av smykker på bloggen, men nesten ingen plagg. Kan du gjøre det også? Det kan jeg.
Leser du noen blogger fast? Jeg leser noen blogger bare av og til, men de jeg leser nokså fast er Voe, Living doll og Julia Nyland.
trener du mye? Nei. Men har fått treningskort på et treningssenter nå, så nå har jeg lovet meg selv å trene en del! Hehe, håper jeg klarer det….
er du sunn? Haha, er ikke så veldig sunn. Spiser akkurat det jeg vil ha! Elsker godteri og andre usunne ting! Men jeg spiser ikke noe særlig fast food, og middagene hjemme innholder alltid grønnsaker. Tror jeg er helt vanlig.
har du noengang røyket? Nei. Og det skal jeg ikke heller. Go sunn ungdom!!
er du helt norsk? Jeg er kvart svensk, men ellers er jeg norsk.
Bruker du extentions? Nei.
hva er det faget du er best i ? Engelsk tror jeg.
Hvor mye penger hadde du med ned dit for å shoppe? 🙂 Ingen spesiell sum, hadde med mamma og pappa!
hvor mye penger får du i måneden? Jeg får ukelønn hver søndag, den er alt fra 225 til rundt 400. Varierer om jeg gidder å gjøre noe i huset.
Har du noen gang tatt sol for å bli så brun? Er det noe du gjør ofte? 🙂 Har tatt noe sol i vinter, men nå er det mange måneder siden sist jeg gjorde det. Er ikke noe jeg driver med fast.
du har en søster som heter " madicken " hvordan uttaler man det navnet? Som når du leser "madikken" ordrett.
hva er en god kjærste? er Axel det? En god kjæreste er en som alltid er der for deg 24 timer i døgnet, er ikke redd for å gråte forann deg, en som respekterer deg, en som ikke kaller deg slemme ting, en som får deg til å smile/føle deg vell og ikke minst trofast. Axel er en veldig bra kjæreste, en grunn til at vi har vært sammen såpass lenge. Han har jo selvfølgelig sine negative sider, men han er virkelig den mest trofaste gutten du kan finne! Er så takknemelig for det. Han er også full av kjærlighet og utrolig snill.
hvordan skal en gutt oppføre seg for at han skal bli godt likt? (av deg eller andre) Han må ikke være frekk også må han selvfølgelig være koselig og morsom.
 Hvilken hårfarge bruker du ? (Viss håret ditt er farget) Har faktisk aldri farget håret.
Føler du at skolen stresser deg veldig? Når det er sånn prøve/tentamen rush, så JA!!!!! 
Har du noen gang vært full? Nei!
Har du båt og hytte? Ja.
Hva vil du jobbe som når du blir eldre? Jeg vet ikke helt, men vil ha en god utdannelse og tjene en del penger.
Hvem er du på ferie med nå? Mamma og pappa.
Har du speilreflekskamera? Pappa har et, men jeg har ikke mitt eget. Det skal jeg få til konfirmasjonen.
Planlegger du og Axel å flytte inn sammen? Vi er bare 15 år, så vi planlegger ikke det akkurat nå nei. Men hvis vi fortsatt sammen når tiden er inne for slikt, ville vi selvfølgelig gjort det!
Hvor mange kjærester har du hatt? Axel er den første siden 5.klasse. De fra 5.klasse og nedover var ikke akkurat så veldig seriøse.
Verste uvane? At jeg hele tiden føler at jeg må ha noe nytt..
Beste egenskap? At jeg har veldig lett for å tilgi. Hvis noen har gjort noe dumt og sier unnskyld klarer jeg å legge det bak meg. Er ikke en person som går rundt å er sur på en god venn i evigheter!
hvilken mobil har du? Sony ericsson Vivaz
Hvilke idretter/ting går du på/eller prøvd ut? Haha, det er mange det! Ballet, turn, Salsa dansing, Fotball, Håndball, Freestyle, friidrett, Sangtimer, Cello, Gitar og Fiolin. Sikkert mer å….
Blir du fort brun? Ja! Det er jeg glad for.
Er du lett å bli kjent med? Ja, er ganske utadvent.
Har du noen tips til hva man kan gjøre hvis man kjeder seg hjemme alene? 🙂 Lese blogger på topplisten over topp 100 mest leste. Når du går lei av det kan du sjekke ut MTV.COM, det liker jeg! Da kan du velge mellom masse serier du kan se, og bare se eppisode etter eppisode. Det er digg det 🙂
Hva er det søteste axel noen gang har gjort for deg? Mye! For ikke så lenge siden skulle vi på kinodate, og da han møtte meg hadde han pyntet seg med skjorte osv og ga meg en nydelig bukett med roser. Også spanderte han kino, godteri og middag. SWEET!!
Dere virker så utrolig glad i hverandre ? Hvordan klarer dere det? Vi er utrolig glade i hverandre ja. Det er bare noe som kommer naturlig ved god kjemi.
Blir du fort sjalu ? eller motsatt ? Ja, det blir begge. Men heldigvis så gjør verken jeg eller han noe særlig å bli sjalu for.
synes du kristine søgaard lomnes er.. kul? Ja, savner deg!
røyker/snuser du fast? Haha, hva tror du om meg! Selvfølgelig ikke..
Er du fornøyd med livet ditt? Til tider, andre ganger ikke. Sånn er det vel med alle.
3 dålige og 3 brae sider ved deg selv? Vanskelig! Bra: Er utadvent, glad og en god lytter. Dårlige: Kan bli ganske fort sjalu, har mye temperament og bruker penger så fort jeg får de.
har du lyst på barn? Selvfølgelig når jeg blir eldre! Barn er nydelige.
er du født i 95 eller 94? Januar, 1995.
har du foreldre som er sammen? Ja, heldigvis.
Har du hatt reggis? Nei, men ifølge reggistannlegen kan jeg få det nå hvis jeg vil. Men det vil jeg ikke..
hvor mange ordentlige kjærester har du hatt? 1, og han har jeg fortsatt.
Hva liker du best/minst ved deg selv? Det jeg liker mest med meg selv er leppene mine, og det jeg liker minst er beina mine.
Har du å axel mye problemer, krangler eller diskusjoner? Vi har som alle andre noen problemer og krangler, men det har bedret seg med tiden.
Hvordan humor har du? Andrea humor. Haha, vennene mine sier at hvis bloggleserene mine hadde sett hvor rar/gal/nørd jeg er i virkeligheten hadde de ikke lest bloggen min lenger. Hahahahah.. hæææ?
Hvilke mac har du? Macbook, den hvite
hvilken parfyme bruker du? En burberry, viser dere senere.
liker du beina dine? Nei, de er det værste jeg vet.
hvilken størrelse bruker du i bukser, eller klær generelt? Small og noe x-small.
Retter du håret, har du krøller? Retter håret noen ganger. Jeg har litt krøller, fall i håret kaller pappa det.
Haha, dette ble mye! Håper dere er fornøyde. Det tok litt lang tid, men har da ikke så mye annet å gjøre. 
Jeg så forresten et spørsmål som kom inn akkurat når jeg var ferdig, men føler det var litt viktig å svare på: 
Hvordan fant du en gutt som passer på deg så godt? Du er utrolig heldig!

Jeg har type selv, og han flørter med andre jenter konstant, gjør axel det også?

Svar: Jeg er veldig kresen på gutter, og har bare vært forelsket to ganger i mitt liv. Axel falt jeg bare pladask for, fra første gangen jeg så han. Han var liksom den kjekkeste gutten jeg noengang hadde sett! Også ble vi bedre kjent, også var vi visst utrolig like innvendig også. Da bare klikket det, og vi har det utrolig bra. Er kjempeforelsket enda! Man skal ikke bare bli sammen med en gutt når man egentlig ikke er forelsket, men tenker "Jaja, kan jo hende jeg blir det etterhvert". Jeg synes det skal føles helt riktig, at du er veldig forelsket og at det å bli sammen med vedkommende hadde vært det mest fantastiske i verden. Men jeg er ikke proff, jeg bare svarer utifra mine meninger, og jeg har tross alt vært sammen med kjæresten i 19 måneder:)
Også til det andre du spør om: Uff, det hørtes virkelig ikke noe særlig ut. Personlig hadde jeg ikke godtatt det, rett og slett fordi det hadde gjort meg vondt å se. Jeg tror mange gutter som har kjæreste flørter med andre jenter, men det er jo opp til deg om du faktisk tåler det. Hvis ikke, må du si ifra til han. Hvis han virkelig elsker deg, og du er den eneste for han, vil han gi slipp på alle de andre jentene for deg. Hvis han ikke bryr seg om at du blir lei deg, er det kanskje ikke verdt det? Nei, Axel gjør heldigvis ikke det. Men han er nok som sagt en av de få, så jeg er heldig. Han snakker nesten ikke med noen jenter i det heletatt, og har aldri vært med noen jenter uten at jeg har vært der. Men det er faktisk noe han har gjort helt fra dag en, altså noe han foretrekker selv. Han har ikke noe behov for jentevenner eller andre jenter, så det er deilig for meg å hele tiden ha den trygghetsfølelsen inne i meg.
– ANDREA BADENDYCK

36 kommentarer
  1. Hvilken Lebestift-nummer bruker du?
   Herregud, du er den beste bloggeren på topplisten, og den peneste. ELSKER smilet ditt

  2. Jeg har spurt om dette tre ganger nå, men jeg har bare den sangen “på hjernen” og da er det sykt irriterende at jeg ikke husker hva den heter!
   Så, HVA HETER DEN SANGEN DU BRUKER PÅ BEGYNNELSEN AV DEN VIDEOEN NÅR SPANIA VANT VM? 🙂

  3. Så bra svart! 🙂
   Du svarte ikke på noen av mine to spørsmål, men det er helt greit for jeg fikk svar på mye jeg ikke visste.
   Du burde være myye høyere på topplisten <3
   Er fast leser ♥

  4. De tre bøkene er yndlingsbøkene mine også, gjorde veldig inntrykk på meg! Du har en kjempebra blogg btw :- )

  5. Seriøst! Jeg bare digger hele deg Andrea! Det virker som du er en utrolig jordnær og god person samtidig som du har det vakre utseende med deg 🙂
   Du svarte veldig fint og ærlig på spørsmålene. Jeg virkelig elsker bloggen din, du er kjempeflink!
   Stå på videre og kos deg videre på ferien 😉

  6. Enig med charlotte! du er en super flink blogger og virker som en utrolig flott jente ! stå på videre og kos deg masse i barcelona ! 🙂

  7. Hei ! At jeg drar til Barcelona i dag, er det et kjøpesenter som du vil anbefale? 🙂 Og vet du hvor mango og Zara ligger? Elsker bloggen din !
   Klem

  8. Du er så omtenksom! Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene mine, de på slutten. Det betyr mye for meg, jeg tror jeg får ta en prat med han først, så får jeg bare se hva som skjer. Men det var fint å få høre din mening om saken, takk igjen!

  9. Du svarte kjempebra på spørsmålene ! Du virker som en utrolig snill og positiv jente,med ett fantastisk utseende itillegg ! Kjempeheldig 🙂
   Håper du kommer mye lenger opp på topplisten,det fortjener du!

  10. haha, du må jo la gutten få være med andre jenter, kan vell ikke kalle det flørting å ha jentevenner vettu 😛

  11. Du er helt herlig! Utrolig bra at du tør å åpne deg så mye, og du svarer utrolig bra.
   Alle har forskjellig mening om seg selv, men jeg synes du er sykt pen!
   Jeg skjønner ikke hvordan du kan ligge på 46. plass. Du skulle vært MYYYE høyere opp. Hvertfall på Topp 10. Du blogger ofte, er alltid positiv, skryter ikke, og er deg selv. En god blogger 🙂
   Stå på videre! Elsker deg og bloggen din <3
   Hilsen fast leser 🙂

  12. kanskje ikke du har vært full, men jeg har sett deg drikke, andrea…og seriøst ikke slett alle kritiske kommentarer, det blir bare for dumt

  13. Hei Andrea!
   Ble veldig positivt overrasket over denne bloggen og hva du svarer. Spessielt de to nederste. Det er riktig at man ikke skal godta at kjæresten sin flørter med andre. Du og Axel passer veldig bra sammen også. De tre yndlingsbøkene dine er også mine forresten 🙂 Klem^^

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg