Oppsumering

Heihei!

Haha, litt lol overskrift. Men den passer jo til innlegget sånn.. egentlig?

Nå ligger jeg i sengen, nydusjet med maccen på fanget. Veldig deilig i grunn! For en sjelden gangs skyld, skal jeg skrive litt i innlegget mitt. Jeg føler at nesten alle innleggene jeg legger ut bare er gjort på noen få minutter, i mitt aldeles store hastverk. Uff, jeg skal prøve å bli flinkere på å skrive litt mer. Bloggen min er jo nesten bare bilder!! Men men, som den fotografen jeg er må jo bloggen bestå litt av bilder og. Haha, okei nå ble jeg litt “skravlette” her.

Fortiden går alt ganske fint, litt drama her og der men det har vel nesten alle jenter på min alder i blant. Bloggere også!!!! Er så teit med bloggere som later som at de har det perfekte liv, for hvem har vel det? Jeg er akkurat som alle andre jenter på 15 år, det kan jeg love dere. Uansett! Jeg og Axel har det også veldig fint fortiden, vi krangler lite og er utrolig forelsket- Tenk det! Vi har vært sammen i snart 2 år og er fortsatt forelsket, det er unikt det. Men han er så herlig, at det egentlig ikke er rart ♥

Jeg gjør altfor mye, planlegger altfor mye og har altfor liten tid. Men denne uken skal jeg ikke planlegge så mye! Jeg har norsktentamen på tirsdag, naturfagsprøve på onsdag og dobbeltime matteprøve på torsdag. Ikke spør meg hvordan jeg skal komme meg levende ut av dette med en god karakter…. Haha, uff.. fml.

MEN, det er noe jeg virkelig gleder meg til! På fredag er det høstferie, og det skal bli så sinnsykt, utrolig, helt fantastisk deilig. Er så lei av 7 timers søvn hver natt og 6 timers skoledag. I høstferien skal jeg slappe av, kanskje hvis jeg er flink jobbe litt med skole, og ha med Tuva på hytta et par dager.

MEN, det jeg gleder meg mest til skal dere få høre nå. Gjett hva jeg skal den mandagen etter høstferien hvor alle dere skal trøtte og morgengrettne på skolen igjen? TIL PRAHA, TSJEKKIA!!!!!!!!! Wohooo, sitter å smiler for meg selv nå. Vi skal til Praha på klassetur, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Det skal bli så utrolig koselig! Det er også veldig billig der, så gjett om det blir shopping. Og som den lille ungen jeg er, teller jeg selvfølgelig ned dager! 15 igjen

Haha, nå skal jeg ikke pine dere med mer skravling. Sov godt dere ♥

– ANDREA BADENDYCK

Siste innlegg