Mine vintersko

Heihei!

Jeg har fått noen spørsmål om mine vintersko, og derfor tenkte jeg å lage et innlegg om dette. Jeg har to par med Uggs, et i sort og et i farven chestnut. Jeg elsker å gå i Uggs, siden det er som å gå med behaglige og varme tøfler ute. Mamma skal til Australia til helgen og skal bli der i nesten to uker, og der skal hun kjøpe et til par til meg. Denne gangen vil jeg ha de høyeste i grå, som ser slik ut:


I år synes jeg at de høyeste er de fineste!

Her er mine “gamle” Uggs:

Liker veldig godt de “Baily button” Uggsene, som dere ser i brunt. De er under 1 år gamle, så derfor er de ikke blitt så rynkete enda. Mine sorte er ikke så altfor fine lenger etter sine 2 års nytte!!

Men Uggs er selvfølgelig ikke det eneste som er fint av vintersko eller sko i det heletatt!! Jeg skal jo til Praha om 1 uke og 4 dager, så der skal jeg kjøpe meg noen nye sko. De har nemmelig et eget shoppingsenter der med 6 etasjer(!!!) med KUN sko. Jeg vil kjøpe meg nye høyhelte “pensko”, støvletter og muligens noen sorte wegdes. Dere skal selvfølgelig få se disse skoene så fort de er kjøpt!!

Hvilke vintersko skal dere bruke i år?

Nå skal jeg ta noen outfitbilder, så vi snakkes snart!

– ANDREA BADENDYCK

23 kommentarer

Siste innlegg