1. har parajumper selv, husker ikke helt åssen modell det er , men den var ganske lik (fikk den til bursdagen min ) kledde deg kjempe godt ! 🙂

  2. likte pelsen om moddelen!! veldig fin 🙂
   men fargen var ikke helt meg. hvor kjøpte du den? og hadde de flere farger/moddeler der? 🙂
   hade vært fint ed svar litt fort!

  3. å! den var utrolig fin! du kledde den!:)
   likte fargen , siden det er ikke så mange som har akkurat den!:D

  4. jakka er dritkul, men jeg liker ikke at den er så “glansfull” det kan se litt harry ut, og så klikker det ikke med hva som helst, syntes du ikke goose er mye finere?
   PS: digger bloggen din

  5. AHH! den var utrolig fin! Elsket hetten på den 😀 hvor fikk du den fra?
   Ps, bloggen din er kjempe bra! alltid masse gode bilder <3

  6. Hva er din mening om pelsoppdrett? Og hvordan klarer du i det hele tatt å bruke pels etter all debatten som er nå om dagen?

  7. Goose er UT alle sammen 🙂
   kjempefin jakke Andrea! du kledde den kjempegodt, har en selv jeg, men bare i sand(hadde ikke igjen av den du har, som jeg synes er finest). MEN du er nok litt naiv når du kjøper for den prisen, skulle bare visst du 😛

  8. jakka er kjempefin, og du er en kjempesøt jente 😉 men jeg bare lurer på ossen du har råd til en så dyr jakke? har du spart opp penger fra jobb/blogg hele året? ;o eller fikk du den av morra og faren din?
   Hadde vært fint med svar, lurer veldig på det, hehe 🙂

  9. 7500 for en jakke?
   Du som sier at du ikke orker å søke på oslo handelsgym pga merkepres… well du hadde nok klart deg fint med en jakke til 7500…

  10. Du som skriver at Goose er ut, du kan bare gå å gni trynet i asfalten.
   Goose er ikke ut, det er en populær og TIDLØS deilig jakke som slår alle andre jakker! du har sikkert ikke råd til slike jakker, siden du sier de er ut. Parajumper er fine jakker de og, men kan bli litt harry OG det er en jakke som er ut om ikke så lenge. Goose er det beste valget og er IKKE UT, da kan ikke du mye om trender i dagens samfunn.

  11. Sykt at ei jente på 15 år velger å bruke så mye penger på en jakke. Det er helt sinnsykt! Jeg hadde ikke brukt så mye penger på en jakke om jeg var mangemillionær. Hva sier foreldrene dine? Synes de det er greit? Du har vel fått det fra et sted, så det er vel OK, men jeg skjønner ikke tankegangen. Det er en jakke! Du kan få 2 datamaskiner, 7 andre flotte jakker, MANGE par fine sko, kjempemange fine julegaver til venner og familie. Jeg hadde ikke vurdert å bruke så mye på en jakke til meg selv. Sjokkert!
   Beklager, vil ikke være slem, men jeg blir ganske satt ut. Hadde vært spennende med et innlegg om pengebruken din. Hva du bruker penger på, hvor du får dem fra, og hva som har verdi for deg. Vet jo at du er glad i familien din og kjæresten din og vennene dine, men hvorfor er det så viktig å ha en så dyr jakke?

  12. Caroline P : kaaanskje hun hadde lyst på en parajumper da og ikke 2 datamskiner,7 andre flotte jakker eller MANGE par fine sko… hennes prioritering,og alder har jo ikke noe med saken å gjøre så lenge hun har råd og er fornøyd. Vi har alle forskjellig smak!, jeg har ingenting imot å bruke en formue på ei kjempefin jakke som jeg har ønsket meg og er fornøyd med, men igjen så kunne jeg aldri brukt f.eks. 3000 på ei LV veske, U c? forskjelllig prioriteringer.
   heh, men må si meg enig med ”Elin : Du som sier at du ikke orker å søke på oslo handelsgym pga merkepres… well du hadde nok klart deg fint med en jakke til 7500…”

  13. OMG. Blir seriøst gal av folk som skal slenge dritt. La hun gå som hun vil da, herregud.
   Jeg syntes jakka var drit fin, jeg ! Har dessverre ikke råd til en sånn jakke selv 🙁 Vurderer Goose, ettersom det er litt billigere …

  14. Åååh! Jeg elsker parajumpersene, mamma har en i begie og jeg får en i mørkeblå til jul:))
   Syntes det er bedre og invistere i kvalitet, som du kan ha i flere år. Drit i alle dem som skriver drittkommentarer, de er ikke verdt bryet;)

  15. åå, den holdt jeg på å kjøpe, men så kjøpte jeg en canada goose i stedet for. 🙂
   Elsker bloggen din, og blir forresten kjempeglad hvis du sjekker ut bloggen min om negledesign!

  16. du må da være forferdelig bortsjemt? tenk så mye annet nyttig du kunne fått for den prisen? :o) og deet er ganske risikabelt å kjøpe i en slik harry farge, du kan bli fort lei…… syntes de fra cubus f.eks er så mye finere!!

  17. så ubeskrivelig pen du er!
   du burde legge deg til på bloglovin, blir fastleser med en gang! 😀

  18. Hahahahaha, jeg må bare le av dere som skriver at hun er bortskjemt og at hun gidder å bruke så mye penger for en jakke:L la jenta kjøpe det hun vil, det er fritt land. Om hun vil kjøpe en jakke for 7500 så er det hennes valg:-p om hun vil kjøpe sko for 8900 så er det hennes valg bare om hun har rå til det selv! Kanskje hun har jobbet for pengene, spart på pengene eller fått pengene av foreldrene sinde, so what? Det er sånn vi jenter er, er det virkelig en ting vi vil ha så gjør vi faen meg alt for å få det også.

  19. jeg synes det er utrolig teit av dere som skriver all mulig dritt! hun må jo få kjøpe det hun selv vil! jeg hadde også gjort det, istedenfor å kjøpe en billig jakke, ikke at jeg har noe imot det. men da har du en VARM og FIN jakke istedenfor å kjøpe en “billig” som kanskje ikke er så varm! jeg har en fra peak performance som også var ganske dyr, men jeg er veldig fornøyd fordi jeg er ikke kald på kaldevinterdager! 🙂 ikke bry deg om hva de andre sier..

  20. Hei søtnuser, kunne dere stemt på meg og sendt dette til andre og spørre om de kunne stemme på meg 😉 Tusen takk
   Ps. andrea kunne du lagt inn linket i innlegget ditt hvis du liker bidraget, OMG da er du verden beste, du er en ENGEL du er ubesrkivelig.

  21. hehe, den var veldig.. shiny? og tviler på at mange kunne gått med den, men du kledde den veldig godt!

  22. jeg tror ikke akkuratt at hun bryr seg så mye om merket, men om jakka,,(tildere som komenterer) det var en kjempe fin jakke andrea(anna-lydia har lik i svart ;p),, man bruker penger på det man har lyst på, det gjør iallefall jeg 😛

  23. hahha, sykt teit at folk legger seg opp i at det er pels på hetta! ok, pelsoppdrett er grusomt, men hadde ikke droppet å gå i en så herlig jakke av den grunnen!
   digger deg andrea (:

  24. Herregud jeg skjønner ikke hvordan folk kan bry seg såå mye om hvilken jakke hun kjøper seg og hvor dyr den er og sånt!! Det er jo hennes valg da! Når hun har kjøpt seg den jakken så har hun vel råd til det da! Betyr ikke at hun er skikkelig bortskjemt for det!? Hvis man har lest denne bloggen før så hadde man sett at hun har solgt flere andre jakker for å kjøpe seg denne så da er det vel ikke så rart da?
   Hvorfor henger dere dere opp i det uansett? Det er jo hun som velger selv og ha den så da liker vel hun den da! Det betyr ikke at alle andre skal like den bare fordi hun gjør det!!
   Og til dere som kommenterer at den var skikkelig stygg og sånt:
   Hadde dere likt om noen hadde kommet bort til deg på gata og sagt at jakka deres var drit stygg eller harry?
   Syntes jakka var skikkelig fin jeg! Hvis jeg ikke hadde hatt en bergansjakke som jeg fikk i fjor så hadde jeg og kjøpt en sånn!
   Du kler den sykt!!

  25. kul jakke og skjønner godt at du vil bruke såpass mye penger på en jakke med god kvalitet som varer lenge istedet for å kjøpe en haug andre jakker med halv dårlig kvalitet som tilsammen uanset blir på den prisen du betalte for denne jakka ! ville gjort det samme valget selv !

  26. Sykt morsomt å lese alle kommentarene. Fy som folk skal bry seg om hvor mye den koster da. Skjønner godt at du kjøpte den jakken,fikk en parajumper i går selv,og jeg elsker den!

  27. ikke bry deg om kommentarene , de nyeste goosene ligger på samme prisen ! og veldig få klager på goose! Jakka er nice ! du også

  28. jeg syntes alle dere her skal ta det med ro! Hun velger selv hva hun skal prioritere, og vis hun liker jakken har hun full rett til å skrive det på bloggen uten å få masse dritt! det er ikke dere som har kjøpt den eller dere som skal bruke den, så hvorfor bry seg? dette er andrea sitt valg, INGEN andres! Jeg syntes dere bare skal dra å holde kjeft eller no…
   kjempe bra blogg andrea! :))

  29. Hahhahaha, dævver av folka som slenger dritt! Er det mulig å være så barnslige! Er vel samme faen hva ho bruker penger på eller,er vel ikke deres penger? Hadde lett kjøpt den jakka selv hvis jeg hadde hatt pengene, skjønner ho godt jeg, for jakka er syykt fin!:)

  30. kjempefin!:) blir gal av alle som slenger så mye dritt! hvorfor bryr dere dere om prisen? og hvorfor hun bruker penger på den? det er da hennes valg som dere ikke har noe med! og synes dere den er stygg så hold det inni dere! hun har skrevet mange ganger at hun har ønsket seg den, og nå som hun endelig har fått den kan dere jo være glad på hennes vegne! hun bestemmer uansett selv hva hun skal bruke pengene sine på. goose er heller ikke ut! det er en jakke som er helt klassisk og ikke kommer til å bli “ut”.. parajumperne kommer til å gå av moten snart etter det JEG tror, mens goose tror jeg vil holde lenger;) men hvorfor bryr dere dere? begge er kjempefine, og det som teller er det man selv mener! digger bloggen din å<3

  31. Herregud, slapp av folkens!!! Er dere så inkompetente at dere ikke husker at hun faktisk ble konfirmert for noen få mnd siden? Så da har hun en del penger å bruke hvis hun vil, og om jakken holder i mange år så er jo det bare topp! Den er kjempe fin, og dere er bare missunnelige alle sammen!!!!!

  32. Omg sikkelig barnslig opplegg ! La Andrea være, har parajumper jeg oxo som kosta like mye som henne. Hun har solgt andre jakker for å få råd til Parajumper. Det er hennes valg, og hun valgte å kjøpe parajumper, noe hun har ønsket seg helt siden i fjor, og endelig fikk henne det. Den er god å varm.
   BTW. Drit fin jakke 🙂

  33. du skrev like?
   Folk svarte vel hva de mente! det må du virkelig godta, når du spør på den måten!!!

  34. hahaha. de fleste som slenger drit om at jakken er for dyr og ikke er verdt det er mest sannsynelig fordi de ikke har råd til en sånn selv. Jakken er absoulutt verdt det, hun kjøpte den jo? OG det er egentlig ingen som sier at dere lesere har rett til å få vite om hun betalte for den selv eller om hun fikk den i gave. Dere kan ikke kreve noe som helst. selvfølgelig skal dere få kunne si deres mening. Men skriv litt konstruktiv kritikk og ikke grip hver eneste mulighet som kommer til å skrive drit.
   Ikke gidd å skriv spørsmål som om hun har gjort noe kriminelt.
   Jeg selv syns den var veldig fin! husk at når prisen er dyr, er jakken av god kvalitet. Og om dere har peiling på disse jakkene her så ville dere vist ganske godt at jakken ikke er så shiny.

  35. Og til deg thea som skrev dette;
   “Du som skriver at Goose er ut, du kan bare gå å gni trynet i asfalten. Goose er ikke ut, det er en populær og TIDLØS deilig jakke som slår alle andre jakker! du har sikkert ikke råd til slike jakker, siden du sier de er ut. Parajumper er fine jakker de og, men kan bli litt harry OG det er en jakke som er ut om ikke så lenge. Goose er det beste valget og er IKKE UT, da kan ikke du mye om trender i dagens samfunn.
   oooi, hahha. føler du har en canada goose jakke selv og at du ble litt truffet kansje? Hvordan kan du påstå at goose er det beste valget? Skal du velge hvilken jakke som er best for henne å ha? Dessuten er prisklassenivået til parajumpers og goose ganske likt.
   Hvordan kan du påstå at hun ikke kan mye om trender i dagens samfunn? Jeg ser INGEN som kjøper canada goose dette året.
   HAHAHAHAH JEG LER. “Parajumper er fine jakker de og, men kan bli litt harry OG det er en jakke som er ut om ikke så lenge. Goose er det beste valget og er IKKE UT”.
   Goose jakken appelerer mer til de yngre ungdommene i dagens samfunn. Jeg ser flere voksne som går med Parajumpers enn med en Canada goose! Ser du kansje et stort moteikon gå med en Canada goose? Eller de store motebloggerene som virkelig KAN mote gå med en goose? Det har ivertfall ikke jeg. Jeg syns andrea ser mer skikkelig ut med en sånn jakke enn hun ville gjort med en goose. Når man først skal kjøpe en dyr jakke trenger man ikke kjøpe en som resten av ungdommene har. Halvparten av alle goose jakkene som de går med er jo fake.

  36. Jeg syntes den var fin jeg 😉 men skjønner ikke hvordnan du klarer å gå med ekte pels….. stakkars dyrene !!!

  37. Fin jakke, hadde lyst på den selv! Ble muligens litt harry til gutt, men … Btw er den litt ekstra shiny pga blits.
   Og Goose er vel ikke akkurat ut, kvalitet går aldri ut av mote. Dessuten vil jeg heller si at Parajumpers er ut, ettersom alle har det? Eller er det det dere tror er mote – å gå med det alle andre går med? Goose er veldig god og varm, synes ikke Parajumpers var like varm …
   Digger pelsen btw!

  38. Uff, Pels og greier.
   Har du ikke sett på nyhetene sist uke? Syns også at fargen er litt harry, selvom det var blits på bildet. Grønn blir fort ut. Jeg syns ikke jakken var spessielt fin, men nå er det ikke jeg som skal gå med den. Men sånn serr..duu burde tenke over hva du støtter når du kjøper pels.

  39. hahah, hanne, du som sier at du ikke ser noen som kjøper goose dette året, ta deg en tur på tatler i bogstadveien eller på karl johan. Der er det helt utsolgt, og de har 500 på venteliste. så sjekk fakta før du åpner kjeften din 😉 andrea, du er nydelig!

  40. jakken er nydelig, du er utrolig heldig! elsker den! synes den er mye finere enn canada goose, de har blitt litt fjortiss jakker! elsker bloggen din! 🙂

  41. dere som skriver at andrea er sykt bortskjemt og at hun bruker så mye penger på ei jakke, la henne være. hun bestemmer faktisk selv hvor mye penger og hva hun skal bruke pengene sine på. når hun i tillegg skriver at hun la til 5000 selv og foreldrene betalte 2500, da sier det seg selv at hun kanskje ikke er så veldig bortskjemt? jeg har selv brukt en formue på jakker, men det er verdt det. jakker som er dyre har god kvalitet folkens! jakker som bare koster 500 osv kan ha sykt dårlig kvalitet, men hver sin smak 🙂 stå på andrea, jeg digger deg! er fast leser. tror du har det beste utseende jeg noen gang har sett på en person
   ;*

  42. PELS? har du følgt med i mediane i det siste!? Her tenker folk på at jakka er dyr, hva med at du bruker PELS?! make me sick, sorry!

  43. herreguud, drit i hva de andre sier! de er bare skikkelig misunnelige på deg… åhh jeg blir skikkelig oppgitt, du skal jo få gå i de klærne du vil, og andre burde ikke ha så jævlig mye i mot det.. bare ikke hør på dem, bare vær deg selv og gå i det du vil!

  44. Jeg skjønner ikke at du kan bruke en jakke med ekte pels når du vet at dyr lider. Har ikke du en hund? Tenk om det hadde vært hunden din sin pels. Jeg forstår bare ikke at man virkelig velger utseende framfor at dyrene skal ha det godt. Sorry har ingenting imot deg. Jakken er fin, og hvis det hadde vært fuskepels hadde nok jeg kjøpt den, men jeg er ikke en av de personene som tenker på å være moteriktig framfor at dyr skal ha det godt.

  45. Hvis dere går inn på parajumpers, så er det jakker til 14 000 der! Det er bare å jobbe så har man rå til det. Det er vert hver krone. Godt Kjøp 🙂

  46. Hahaha jeg LER av kommentarene her. Hvorfor i all verden føler dere at dere har rett til å si at en person er forferdelig bortskjemt? Hva vet dere om det? Greit nok at majoriteten av de som leser denne bloggen sikkert er 14 år og har en månedslønn på 500 kr eller ingenting i det hele tatt. Skal fortelle dere at for en person som jobber deltid 5 ganger i uken, så er ikke dette 1/3 månedslønn engang. Tenker Andrea tjener ganske gode penger på denne bloggen selv, som hun fortjener. Jakka er dyr den, men utrolig fin og veldig varm. Har selv en like dyr jakke, og det er uten tvil den beste investeringen jeg har gjort noen gang fordi jeg aldri fryser og den passer til alt. Har opplevd å bli kalt bortskjemt selv pga dyre jakker og vesker, hvor jeg har betalt hver krone selv, opptjent av hardt arbeid, og da blir jeg rett og slett forbanna.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg