Just love it

Hey!

Ser litt rundt på Victoria Secret sin hjemmeside, og jeg døør etter bikiniene. Vurderer sterkt å klikke noen hjem, bare se så fine:

Ååh, helt fantastiske allesammen ♥♥♥ http://www.victoriassecret.com/swimwear

Det som er litt skummelt er at man bestiller jo fra USA, og da kan det komme EN DEL ekstra betalinger for å få den hit. Dere vet frakt, mva osv.. Noen som har bestillt bikinier derifra og vet sånn ca hvor mye tillegget vil bli?

 

– ANDREA BADENDYCK

102 kommentarer
  1. sykt fine! var inne på victoriassecret for noen dager siden og så på bikiniene jeg og.. men jeg orker ikke alle mulige ekstrapenger, så jeg tror heller jeg finner noen andre… trenger bikini skjønner du..
   noen som vet om et sted der det finnes fine bikinier? :-D<3
   -Elsker bloggen din, er innom den syykt mange ganger<3
   -Miriam <3333

  2. Hvordan får du bestilt så mye fra nette når du bare er 16år? Må man ikke vere 18 får å gjøre det?

  3. har kjøpt flere bikinier der ifra. eneste du kanskje må ta
   hensyn til er at trusene kan være små. men s passer sikkert

  4. Jeg endte opp med å betale 700 ekstra i tillegg når jeg bestilte derfra sist. Har 5 bikinier derfra og ALLE gangene har det blitt rundt 500 ekstra. Utrolig kjedelig.

  5. jeg ville ambefalt ebay.com 🙂 der har de nesten det samme bare MYE billigere, frakta koster lite og leveringstiden er utrolig kort. 3-9 dager ca <3 familien min har bestilt kjempe masse fra ebay, å du må bare betale toll om du har en vare til OVER 200 ,- 🙂
   digger bloggen din btw 😉

  6. aner ikke, men jeg vet at tollen koster en del. tror man kan finne ut hva tollen blir hvis man går inn på tollen sin hjemmeside eller noe 🙂

  7. Jeg og moren min bestilte derifra, 2 bikinier hver. Vi fikk et tillegg på 600 kroner, så bikiniene ble kjempedyre.. Størrelsene er også litt små i enkelte bikinier 🙂

  8. jeg bestilte den nederste bikinien! den va likefin på virkeligheten..kom på ca 700kr med frakt å toll 🙂 tok bare 1 uke før jeg fikk den! så det er trygt å bestille 🙂

  9. det er skikkelig dyrt! jeg bestilte en bikini der for litt siden, og når den kom var den en helt annen farge enn på bildene, og den kom opp i 500 kroner ekstra for frakt og toll! KJEMPE DYRT! så jeg sendte den tilbake… 🙁

  10. jeg bestilte bikini derfra i fjor. Den kosta 400, men tilslutt når vi skulle regne sammen toll osv. Kom den på 1400..

  11. Hvis du bestiller for 100 norske kroner blir det 200 i tilleg i frakt, så du betaler altså dobbelt av prisen du betaler for tøyet i frakt!
   dette viste ikke jeg om, og bestille klær for 1000 kr, og frakten og alt det der ble da 2000, så jeg endte opp med å betale 3000, + at bikiniene var veldig rare i størrelsen,
   jeg er vanligvis XS/S i truser, men tok S så jeg kunne ha noe å vokse i, den var AAALT for liten, på alle bikiniene, untatt en der det var sånn ”tallstørrelser” sånn 32, 34 osv..
   bikinitoppene var også litt rare i størrelsen, der var XS alt for stor og 34 alt for liten.. bestilte også en kjole, som aldri kom, men den var med på bestillingen..
   er ikke helt fornøyd med dette..

  12. jeg har bikini nr. 2!!! elsker victoria´s secret og blogge din :):)
   jeg vet ikke hvor mye som kommer i tilegg siden jeg kjøpte den i USA!! :):)

  13. har en derfra 🙂 men noen amrikanerene er stor over rompa, så om du bestiller derifra må du ta en mindre underdel 🙂

  14. Storesøsteren min og en venninne bestile bikinier fra VS i fjord. De kjøpte de sammen så de kunne dele på frakten, men aner ikke hva de betalte….
   Skikkelig mange fine bikinier 😀

  15. Frakt og moms osv…kommer ca 200-300-400! har bestillt noe der for ikke så lenge siden,og det kom før tiden det skulle komme! det er også super sørvis der!!!! 😀

  16. De gangene jeg har bestillt derfra har sluttsummen blirr ca. det dobbelte av det bestillingen kom på. Altså du må beregne dobbel pris :):)

  17. Alle var utrolig fine, men de to nederste var helt fantastiske! Hadde absolutt ikke sagt neitakk til en av de bikiniene der! 🙂

  18. Det er jo bare noen helt utrolig flotte bikinier! Hvis du går inn på toll.no, så kan du regne ut hvor mye det vil koste for de varene du bestiller:-) Veldig kjekt! Bestilte den nederste bikinien og det kom på 81 dollar, ca 650 kr, med frakt toll og alt, så det er kanskje litt i overkant av det man bruker på en bikini, men forhåpentligvis blir det verdt det! 🙂

  19. aaah! elsker bikiniene fra victorias secret ♥ jeg bestilte 3 bikinier og 1 strandkjole midten i januar. jeg husker ikke helt hvor mye ekstra det kostet, men ikke så mye tror jeg! 🙂

  20. Jeg kjøpte produkter der for ca 1600 nå i julen, bla bikini nr 2, og frakt, toll, moms kom på ca det samme.. Så ble dyrt. Men verdt det 🙂 den bikinien er bare fantastisk fin!!

  21. En venninne kjøpte to bikinier fra VS til en samlet pris på ca. 700 kr og hun måtte betale 800 i ekstra kostnader! 🙂

  22. har bestillt 6 bikinier derfra, 4 av de du har i innlegget hehe. jeg bor i usa da så er ikke så dyrt å få dem hit.. 🙂

  23. Jeg kjøpte for 1500, og måtte betale ca 600 ekstra. Men jeg anbefaler deg å IKKE kjøpe de med sånn ting på foran på de stroppløse, jeg bestilte den andre bikinien og det hjertet var så tungt at den ikke hang på:( Men kjempefine bikinier da!
   Bestilte forresten noe derfra i går ,jeg 😉

  24. Frakt er ikke så dyrt, men hvis du går inn på toll.no så kan du gå inn på en side som omhandler netthandel og da er det en kalkulator hvor du kan regne ut en ca sum på hvor mye det blir:)
   Men en capris for toll, mva og avgifter er i underkant av halvparten på summen du handler for:)

  25. har akuratt bestilt bikini og blir litt redd når noen sier de er alllt for små og noen sier de er gigantiske, så hvaer svaret?

  26. bestilte den nest øverste i fjor, kjempe fornøyd med den!
   den kostet vel rundt 700 kr, men i alt ble det ca 1200 tror jeg 🙂

  27. Er ikke helt sikker, men har nettopp bestilt fra Victorias Secret, kan sikkert si ifra hva frakt osv blir på 🙂

  28. Jeg kjøpte en bikini fra Victoria Secret for noen dager siden og da kostet det ca 160 kr i frakt.
   Ps: Kul blogg 🙂

  29. moren min har bestilt bikini derfra og frakten har kommet opp i 500 kr.
   bestilte bikini derfra jeg også, og fikk bare underdelen tilsendt, selvom jeg hadde bestilt begge dette var fordi lageret visstnok var tomt for varen.
   men det er mye fint der ass 🙂

  30. bestilte 2 bikinier derfra og fikk 1000 kr i ekstra avgift + da altså det bikiniene og frakten kostet :S Skal i alle fall ikke bestille derfra igjen når ekstra avgift er dyrere enn bikiniene og tollen.
   (bor rett ved oslo)

  31. frakten fra vs kosten rundt 150-200 spørs hvor mye man handler for. og etter det kommer det mva og toll. toll er ofte 10,7 % av prisen og mva er 25 % av det igjen. så jo mer man handler for jo høyere blir prisen. det går også ann å søke på google etter en tollkalkulator 🙂

  32. Jeg bestilte en bikini fra Victoria’s Secret, og den kostet rundt 300 kr. Måtte betale litt over 300 for å få den til Norge, men syntes det var verdt det! Man slipper å ha en bikini som alle andre har, og det er jo litt gøy da!

  33. jeg og en venninde bestilte en bikini hver, blandt annet den hvite toppen med anker og gul truse. ble ca 600 kr i toll og frakt, men siden vi bestilte ilag ble det jo bare 300 på hver 🙂

  34. Jeg bestilte klær fra Victorias Secret for ca. kr. 1000, og med frakt/toll og hele pakka kom det på litt over 2000 0.o Så du kan si jeg fikk meg litt av et sjokk når jeg henta pakka og så regningen! Så jeg anbefaler deg virkelig å snakke med noen du kjenner som er i usa hvis dette er mulig, å få dem til å bestille og sende pakka for deg.
   men jeg antar hvor dyr toll og frakt blir har mye å gjøre med hvor mange ting du bestiller. dersom du bare skal bestille én bikini blir det nok ikke så ille !

  35. Jeg bestilte undertøy derfra. frakten kom på ca 200 kroner og tollen kom på rundt 280, så du må regne med 500 kroner i tillegg, men alikvel verdt det. Er utrolig fornøyd og skal selvfølgelig kjøpe bikinier derfra også!

  36. har kjempegode erfaringer med victoria’s secret! du må jo betale toll og litt sånn forskjellig, men kan love at det er verdt det, for bikiniene er av super kvalitet og er innmari lekre! dessuten koster de ikke noe særlig mer enn de man får i Norge, eneste er frakten og tollen man må betale litt for..

  37. Jeg har den andre bikinien du har bilde av. Eller, jeg har overdelen. Akkurat den var jeg ikke så veldig fornøyd med. Pynten datt av etter noen få ganger med bruk, og det er et stoff som en veldig glatt. Veldig fin bikini til å sole seg i, men annet så liker jeg den ikke.
   Har en annen bikini også som jeg er veldig fornøyd med.

  38. Frakt er ikke så veldig dyrt, men tollen man må betale når man henter dem, er dyr. Tror tollen er på ca 30 % av hva du har betalt for bikiniene. Så jo dyrere du kjøper for, jo dyrerer blir tollen. Med toll og frakt har prisen pleid å bli ca dobbel når jeg har bestilt. Men bikiniene er jo ikke så dyre, og kjempefine. Så det er absolutt verdt det!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg