Ett gjesteinnlegg av ” kjæresten til Andrea Badendyck”

Til verdens beste kjæreste!

Jeg la merke til at du hadde glemt og logge av, så da bruker jeg denne annledningen til å skrive ett  søtt “gjesteinnlegg”. 
Som dere alle vet har jeg og Andrea vært sammen i 25 måneder og 18 dager . Ja, jeg teller dager fortsatt fordi jeg er så utrolig stolt. Andrea er en helt fantastisk person. Hun er snill, høflig, omtenksom, utrolig vakker, gavmild,  god venn og verdens beste kjæreste. Denne jenta er helt magisk og jeg er helt klart verdens heldigste gutt!
Dere tenker sikkert at vårt forhold har vart utrolig lenge, men dette er bare begynnelsen. Jeg vil gjøre alt for å beholde henne! For det har seg slikt at nå som jeg og Andrea har vært sammen i over to år, så klarer jeg ikke å tenke på å ha en hverdag uten denne fantastiske jenta. Altså, hva skulle jeg gjort? Når jeg er med henne da nyter jeg hvert eneste sekund og jeg savner henne med engang hun setter foten ut døra. Mine følelser for Andrea er så sterke at de ikke kan beskrives med ord! De kan nesten ikke beskrives med handling heller. For henne betyr alt for meg.

Jeg vet heller ikke hva jeg skulle gjort uten henne på skolen. Når jeg sitter i timen bare venter jeg og gleder meg til å se henne i friminuttet. Hun lyser virkelig opp hverdagen min! Med en gang jeg får øyekontakt med henne kiler det i magen. Jeg er så utrolig glad for at jeg har henne. Og å ha henne som kjæreste- Nei, jeg kunne ikke vært heldigere!
Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg har funnet at jeg har funnet kjærligheten i mitt liv. Mange vil si at det er litt tidlig, men kjærligheten har jo ingen grenser. Andrea er en fantastisk person og jeg tror at grunnen til at henne er den fantastiske jenta som hun er skyldes i stor grad av familien hennes. Familien Badendyck er en utrolig herlig famlile. Når jeg er hjemme hos henne og ser all den kjærlighet henne får fra foreldre og søsken da skjønner jeg godt hvorfor henne er så full av kjærlighet! 

Til slutt vil jeg bare si at jeg er verdens heldigste gutt som har en så fantastisk kjæreste og at dere lesere er utrolig heldige som får bli med inn i hennes hverdag. Jeg elsker deg, Andrea. Og jeg håper forholdet vårt varer for alltid. Kunne aldri tenkt meg noe annet.

Ja, nå som jeg har vært så flink til å skriv burde jeg vell klare å lage ett hjerte også ♥- sånn.

Her er noen bilder:


Andrea sitter godt i den berømte ” Tuben”- njaa..

Andrea og lillebror – god stemning.

ja, så vare det litt photobooth bilder. Det må jo alltid med- en selvfølge!

Ja, dette var mitt lille gjesteinnlegg, som det heter på bloggspråket!

Da får dere alle ha en god natt,  og jeg får krysse av på lista mi: Være en god kjæreste idag-  √ *CHECK*

 

-“KJÆRESTEN TIL ANDREA BADENDYCK”

343 kommentarer

Siste innlegg