Shopping in London

Hey!

Om en uke og fire dager reiser jeg til London med familien min. Jeg skal være der i fem dager, og jeg gleder meg noe helt SYKT. Jeg elsker London, min favorittby. Vi skal shoppe, besøke museer, se ting som er verdt å se, spise masse god mat, dra på minst to musikaler osv.  Har såvidt kjøpt noe nytt siden før jul, siden jeg sparer. Har klart å spare 6000 kr, så ja.. Det blir èn del nye klær og sko. Har samlet bursdagspenger osv, vet dere. Jobber jo ikke 🙂

London har den beste shoppingen av de landene jeg har vært i. De har alt av butikker, og haugevis av de som ikke finnes i Norge. Noen lurte på om jeg kunne anbefale noen butikker, og det kan jeg absolutt! Er så deilig å ha vært der før, slik at jeg vet hvilke butikker som SKAL besøkes. Mange lurte om jeg kunne anbefale noen siden de også skulle til London, så her er mine favoritter:

Topshop, Abercombie & Fitch, Berskha, River Island og Primark ♥

Primark er DØDSbillig, helt sykt. Gigabutikk, mye stygt og mye fint. En ring koster 10 kr uten at det er salg, pensko 6-70 kr osv. Klær koster alt fra 20 til 200 kr! En butikk for deg som vil shoppe billig og MASSE.

Abercombie & Fitch har utrolig mange fine klær med god kvalitet. Dyrere enn de andre butikkene, men absolutt verdt en titt!

Berskha var en av de butikkene jeg fant mest fine ting på. Var i sjokktilstand når jeg gikk gjennom butikken, ville kjøpe nesten alt! Ganske gode priser, ikke superbillig men heller ikke dyrt. Gleder meg til å komme tilbake, så sykt mye kule klær der.

Topshop har utrolig mange fine og kule klær. Den ene butikken i Oxfordstreet er helt GIGANTISK, 5 etasjer ellernoe slikt. EN egen etasje for kun smykker, siick. Litt høyere priser enn “de vanlige” billigbutikkene i London, men heller ikke dyrt. Elsker topshop, kan garantere at du finner masse du liker.

River Island er rett og slett min favorittbutikk i hele verden. Ubeskrivelig kule klær, i hele butikken. Greie priser, klær  mellom 200 kr og 1000 kr.  Kommer sikkert til å bruke mange tusen i den butikken, tror det blir mest shopping der. Helt fantastisk, alle dra innom om dere skal til London! 🙂

Noen butikker du vet om i London som jeg burde besøke i vinterferien?

 

– ANDREA BADENDYCK

138 kommentarer

Siste innlegg