Glo Minerals

Hey!

Jeg har prøvd noen GloMinerals produkter i et par uker, for ansikt. Dette er på en måte bare litt grunnsminke, og den gjør deg ikke brun. Men siden dette skulle være en sminkevideo om BARE dette merket, tok jeg ikke på noe solpudder heller i og med at jeg ikke har noe solpudder fra GloMinerals. GloMinerals sminken var faktisk utrolig bra, og jeg har brukt rougen, concealeren + fundationen i flere uker. Fundationen er faktisk en av de beste jeg har prøvd! Den sitter lenge, er ganske tynn i konsistensen og gir et veldig fint resultat! Just the way i like it. Kostene er også dødsbra og myke, anbefaler dere koster fra Glominerals. Her er videoen:

Hahah, for et stygt startbilde…….Alt jeg brukte er i merket Glominerals og kan kjøpes på www.makestyle.no. De har forresten 15% avslag på all Glominerals sminke!

Har forresten laget en til sminkevideo, bare med hvordan jeg sminker meg hver eneste dag. En stund siden sist, derfor lagde jeg en ny. Den kommer etterhvert, skal bare ha litt mellomrom mellom videobloggene mine 🙂

 

– ANDREA BADENDYCK

62 kommentarer

Siste innlegg