Svar på ukens spørsmål

SAVNER AXEL! hvordan går det med dere egentlig? må sikkert være sykt irriterende, siden du sikkert får mange meldinger som dette og jeg mener IKKE noe negativt med det, digger bloggingen din! men det var en periode hvor dere blogget mye sammen, og dere er et utrolig perfekt par! så kommer det flere i fremtiden?:) Koselig at du liker bloggingen med Axel. Haha, går fortsatt veldig bra med oss! Skal være sammen i morgen, han lovte å bli med på bilder. Kanskje vi kan lage videoblogg også? Kom gjerne med forslag om hva slags 🙂

Hvor kjøpte dere shusi? Overalt, denne gangen bestilte vi fra HAI sushi på Manglerud.

kan ikke du legge ut oppskrift på oreoshake?? Haha, vi fulgte ikke en nøaktig oppskrift. Men vi stappa en pakke med oreokjeks i mikseren, masse vaniljeis og litt sjokolademelk. Ble utrolig godt, bare prøv deg frem med mengden:)

Sushi har jeg aldri smakt før. Burde jeg prøve? Jaaa, det er utrolig godt! Likte det ikke med en gang, men nå elsker jeg det. Det er jo supersunt også 🙂

bestilte du bikini eller noe annet fra denne siden? (http://www.victoriassecret.com/swimwear) Nei, skal ganske så sikkert til USA med Henriette i Juni, så da venter jeg heller til å kjøpe i butikk der! 🙂

men har du veldig mye penger eller no, pga at du fyller på fake negler og spiser sushi ofte?:) Haha, nei har ikke så veldig mye penger å rutte med. Kommer til å bli endel snart da, nå som blogg.no gir en fast sum i mnd til bloggerne frem til top. 20. Gleder meg, selvom jeg må sette nesten alt på sparekonto. Strenge foreldre ♥♥♥

men kan du legge ut video av den forestillingen du var me på? : ) Har desverre ikke film fra den.

Hei, lurte på om du kunne legge ut arkiv på siden av bloggen? Har det nå i følge min mac, men mange av deres pcér ser tydeligvis ikke designet mitt slik som  jeg ser det. Skal få fikset en meny ganske snart:)

lurer på en ting.. kan du og aksel ha flere videoblogger sammen sånn “our life as AB&AB”? Jaaa, kom med forslag til om hva.

Tar du ikke mascara på “unnervippene” eller har du sånne øyne som det ser rart ut på? Haha, pleier ikke å bruke det nei. Føler jeg ikke kler det av en eller annen grunn.. Vanesak!

har du vurdert å skaffe deg formspring? Egentlig ikke, men kanskje jeg gjørt det- er jo smart.

Hei Andrea lurer bare på hvor høy du er ? Hei! 165… hihi.

Trodde du sa at du ikke hadde noen urenheter, og at det lå til familien. Haha, glemt og redigere disse bildene eller?? <3 Haha, har ikke helt plettfri silkehud selvom jeg ikke har kviser vettu 🙂

men lurte på en ting, kanskje det er personlig, du må ikke svare altså, men er det slutt mellom deg og axel? Neeei, trenger ikke være det bare fordi jeg ikke blogger så mye om han! Vi har det veldig bra 🙂 Hadde sagt i fra til dere.

-Hvilket videoredigeringsprogram bruker du? iMovie, følger med til MAC.

-Bilde redigeringsprogram? iPhoto, følger med til MAC.

Hvilken hårfarge har du? Den er naturlig, så det vet jeg desverre ikke… I allefal ikke mørkere enn “mørk blond”, husk at hårfarger blir MYE mørkere enn bildet på pakkene.

du kunnet blogget litt oftere ? 😉 Prøver så godt jeg kan, men har ofte ikke så mye tid til overs. Lover at bloggen skal bli bedre i løpet av noen uker. Har planer om å virkelig få en bra blogg, og bruke mye tid til videoblogger/kule outfits osv.

Har du bestilt noe fra River Island? Nope.

Kan du ikke starte med ukens/månedens leser? 🙂 Hmm, har faktisk tenkt litt på det. Kanskje jeg gjør det 🙂

HVORFOR GÅR DU IKKE PÅ CHEERLEADING MED FANNY OG DE!!!!??? :D:D Haha, vet ikke.. Har faktisk veldig lyst til å starte. Ser utrolig morsomt ut! Men kommer jo ikke på samme nivå som de om jeg starter nå da, skulle startet likt. Men som sagt, det kaan være jeg starter etter sommeren:)

Fanny og Elena, mine cheer girls ♥

 

– ANDREA BADENDYCK

34 kommentarer

Siste innlegg