Spray tan

Hei!

Mange lurer på hvorfor jeg er brun året rundt. Om vinteren tar jeg litt sol, men bruker mest selvbruning osv i og med at solaruim ikke er bra for kroppen. Jeg har hele tiden sverget til St. Tropez, og jeg gjør det fortsatt når det gjelder selvbruningsKREM. Men jeg tenkte å anbefale noe annet nå, nemlig spray tan! Fikk min for et par mnd siden, har brukt den her og da, og er kjempefornøyd!

Første gang jeg brukte spraytan ble jeg veldig positivt overasket. Har pleid å bruke krem, men spray var mye mer lettvindt. Jeg sprayet meg selv, men det er nok litt lettere å få noen til å spraye for deg. Jeg ble kjempebrun så fort jeg fikk spraydusjen på meg, og brunfargen varte flere uker uten at jeg trengte å ta på mer. Fikk heller ingen problemer med flekker, så det er superbra! 200 kr er vel heller ikke så aller værst pris? St. Tropez koster jo nesten 1000 kr for en stor flaske..

Tips:

♥ Du må spraye deg selv i dusjen eller et annet sted det er lett å vaske vekk søl! Fordi mye av spraydusjen detter jo selvfølgelig ned på gulvet, så hvis du sprayer i dusjen er det lett å skylle det vekk 🙂

♥ Dusj dagen etterpå. Da forsvinner det overflødige og det ligger en jevn brunfarve igjen!

♥ For at fargen skal vare lenger, spray en gang til ca en uke senere.

Kan kjøpes her, søk på “tans” i søkefeltet!

 

– ANDREA BADENDYCK

69 kommentarer

Siste innlegg