10 ting du kanskje ikke visste om meg…

– Jeg klarer ikke spise synlig fett på kjøtt. Ikke fordi jeg tror man blir feit ellernoe, jeg bare synes det er så ekkelt! Tar alltid bort alt synlig fett, sitter å pirker som bare det. Skulle ønske jeg ikke brydde meg, det er en irriterende ting å gjøre.

– Jeg er kjemperedd for mørket. Må alltid ha døren åpen slik at jeg har full oversikt over alt på rommet når jeg skal sove. Spiritisme historier og skrekkfilmer har skremt meg helt sykt, i blant klarer jeg ikke sove fordi jeg føler noen er i rommet/ligger ved siden av meg osv. Er helt jævlig egentlig!

– Jeg drikker helt sykt lite! Det er ikke bra, drikker kun til maten og aldri ellers. Noen ganger ikke til maten engang.. IKKE SUNT, må prøve å skjerpe meg.

– Jeg fikk facebook i 8.klasse… Fikk ikke lov før det, haha..- Jeg blir ofte syk, er mye hos legen. Som oftest er det noe med halsen som streptokokker, men andre ting oppstår også.

– Jeg har verdens søteste hund!!

Ntåå, Shandie, fin til juleaften! ♥

– Jeg ser aldri på tv, kan gå flere uker uten at jeg gjør det…

– Jeg har ikke opplevd dødsfall i familien eller andre nære, og det er jeg veldig glad for. Gruer meg virkelig til den dagen det skjer!

– Før var jeg virkelig helt SYKT avhengig av leppestift. Måtte ha med overalt, ha på på alle bilder. Hvis jeg hadde glemt den, dro jeg hjem for å hente eller kjøpte ny. Det var skikkelig slitsomt, er glad jeg sluttet!

– Jeg fester nesten aldri! Sist jeg var på fest er mange mnd siden… Liker bedre kosekvelder med både venner og kjæreste 🙂 Men kan jo hende dette forandrer seg nå på vgs ettersom jeg får nye venner osv…

Sleepover hos Elena! Missu girls♥

Noe du ikke visste?

 

– ANDREA BADENDYCK

77 kommentarer

Siste innlegg