En fiiin dag

Heei!

I dag har vært en utrolig bra dag, merker jeg bare blir mer og mer fornøyd med Ullern for hver dag som går. MK er også den perfekte linjen for meg, halve dagen består jo av mediefag. Det er så digg! Da slipper jeg å være helt utslitt etter en kjedelig dag med bare fag som matte, naturfag, norsk osv. Mediafagene er kjempemorsomme, går utrolig fort og gir en perfekt avkobling fra studiefagene. Skole er ikke kjedelig lenger nå!

Også er det jo så utrolig mange herlige elever på Ullern, både på tvers av linjene og aldre. Trives veldig godt sosialt også, og vet det bare kommer til å bli bedre. Gleder meg masse til den første revyfesten, den er om ca 3 uker. En liten stund, men vi jentene har allerede begynt å titte/planlegge. Temaet er RAVE og vi skal ha helt crazy looks. Masse neonfarger, selvlysende klær og tilbehør, syke løsvipper osv, blir så sykt gøy!!I dag hadde vi forresten litt fadderleker, som bestod av at førstissene måtte gjøre en del kleine ting:

Her er en av lekene. Tre jenter ligger på bakken med en banan i munnen, med en gutt hver som skal fortest mulig spise bananen fra munnen hennes i mens han gjør push ups… Haha!!

Noen faddere som hadde lyst til å komme på bloggen:

Haha, sweet!!:)

Etter skolen var jeg med to herlige jenter fra studiespess, Helene og Ida. Vi kikket rundt et par timer, spiste litt og koste oss skikkelig. Sykt at vi nettop har blitt kjent, føles ut som jeg har kjent de lenge allerede….

Glad i dere jenter ♥♥

 

– ANDREA BADENDYCK

54 kommentarer

Siste innlegg