London

Heihei!

Om 8 dager (mest sansynlig) drar jeg og Fanny til London, og blir der fra fredag til søndag. Vi får kun lørdagen + 3 timer på søndag til å shoppe, men vi skal nok klare det 😀 Jeg gleder meg helt utrolig mye! Blir 3 London bassetur på under ett år, det er bra greier. Vi drar med faren til Fanny om noen skulle lure på om vi bor alene. London er yndllingsbyen min, jeg virkelig elsker alt med den. Hvordan alle snakker så fint britisk, de fine bygningene, musikalene, de røde toetasjers bussene, alle ting det er å oppleve der, pund (haha) og selvfølgelig den helt superfantastiske SHOPPINGEN. Når jeg er i London er jeg i drømmeland, haha. 

Mange har spurt om jeg kan lage en liten “Londonguide”, så jeg lager en liten en da, har bare vært der 4 ganger, men prøver så godt jeg kan. 

Alle må dra innom Covent Garden (ta underground). Det er verdens koseligste sted! Bare så nydelig. De har til og med en egen Ugg butikk, dritkult! Også er det masse butikker, parker, cafér og ja, kjempeidyllisk. Ellers er frisør veldig billig i London, koster kanskje 1 / 3 av prisen i Norge, så det kan jo være en idè. Og hvis dere skal dra burde dere fly med Ryan Air, dere aner ikke hvor mye billigere det er. Biletter kan koste helt ned til 50 kr til LONDON, men det er hvis du bestiller i god tid før. Ellers ligger kanskje prisen på 3-4-500 kr hver vei, det er uansett utrolig mye billigere enn SAS og Norwegian, der er det MINST tre ganger så dyrt, om ikke mer. Ikke vits i å sløse bort ekstra av shoppingpengene vet dere xD xD

Og jeg anbefaler for det første å se musikal når du først er der! De er helt FANTASTISKE. Jeg har kun sett to: Mamma Mia og Lionking, og begge var helt ubeskrivelig bra. Skuespillerne har nydelige stemmer, alle er dødsflinke og ja alt er perfekt. Underholdning på sitt beste 🙂 Så IKKE gå glipp av det.

Ellers finnes jo Madame Tussauds, som er dødskjent. Jeg synes kanskje det er litt oppskrytt, var ikke SÅ gøy som jeg hadde trodd. Men det skrekkkabinettet i kjelleren, det var greier det, haha. Som et spøkelseshus bare med ekte skuespillere som løper etter deg med øks osv, helt JÆVLIG. Hahaha

Det er også en opplevelse å se Buckingham pallace “slottet” til de konglige. Fantastisk fint! Ellers var jeg også på the British museeum, som er et gigantisk museeum! Det er umulig å få med seg alt på en dag, det er flere avdelinger osv, så du må ta et valg om hva du synes er mest interessant. Jeg valgte den egpytiske avdelingen og det var dødsspennende! Ekte mumier og hele pakken, jeg ble utrolig facinert.

Av resturanter husker jeg ikke så veldig mange, men husker at en som het “Bella Italia” hadde dødsgod mat, vi spiste der flere dager. Ellers er det masse av sushiresturanter, mange har også rullebrett, sykt kult 😀

Og når det gjelder shopping:

Shoppingen i London… Er ubeskrivelig. ALT finnes, det er shoppingheaven deluxe. Jeg pleier mest å gå i Oxfordstreet som på en måte er hovedgaten med kilometervis med shopping. Mine favorittbutikker er River Island ♥, Topshop ♥, Abercombie & Fitch, Miss Selfridges ♥ og Primark. Spesielt de med hjerte på! River Island, Topshop og miss selfridges er ganske normale i prisene, det meste koster mellom 249 kr og opp til 1000+, varierer helt.

Topshop og Miss Selfridges kan kanskje være noe dyrere enn River Island. Topshopén i Oxfordstreet er GIGANTISK. Tror det er 4 enorme etasjer med kun Topshop, til og med en egen gigastor for bare smykker/sminke/vesker. Kan være på topshop i timesvis. Topshop har også de beste buksene, veldig stramme men alikvell veldig stretchy slik at de er dødsbehaglige. Dere kan ikke dra til London uten å gå innom de 3! Ellers er Abercombie & Fitch litt dyrt og Primark er DØDSbillig. Da mener jeg helt vilt billig. En genser for 20-30 kr liksom, sko for 70 kr osv. Uten at det er tilbud! På Primark er det stappfult av mennesker, men det er verdt det, sykt hvor mye du får for pengene. 

Ellers anbefaler jeg sentrer som Harrods (bare eksklusive merker), Selfridges og Westfield. Shoppingen i London er uendelig 😀 

♥♥♥

Fler som elsker London?

 

– ANDREA BADENDYCK


120 kommentarer

Siste innlegg