Romjulssalg!

Nå har Coverbrands et stort romjulssalg med 20-70% på masse produkter! Her er noen favoritter på salg som jeg vil tipse dere om:

Tangle teezer Denne børsten grer ut flokene tusen ganger bedre enn vanlige børster, selv for de mest hårsåre vil Tangle teezer gjøre børstingen smertefri. Kan brukes i både tørt og vått hår! Beste børsten jeg har brukt, elsker også designet og hvordan den er perfekt formet til hånden min. 

The Balm Schwing Black Liquid Eyeliner I det siste har jeg begynt å bruke dipliner hver dag, denne er favoritten hittils! Den tørker fort og holder hele dagen

Bodyography Romantic Kit Elsker dette kittet! Inneholder et multiprodukt (det til venstre) som man kan bruke som øyenskygge, brynsfarge og rouge. Kittet inneholder også enen rosa blush i fargen Afterglow som er dødsfin! Og verdens beste highlighter i kremform, denne må være den beste highlighteren jeg har prøvd. Og sist men ikke minst en lipgloss som er det motsatte av klissete, like behagelig som en lipbalm og denne har også en nydelig rosafarge. Fikk faktisk helt sjokk over hvor deilig den er! Det aller beste med dette kittet må være prisen, nå koster det 185 kr (!!!!)

<3 Dere finner alle produktene som er på romjulssalg HER(Annonse)

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

54 kommentarer

Siste innlegg