Oz – The Great and Poweful

(Annonse)

 

Hey dere!

Noen som har hørt om filmen Oz- The great and powerful? Jeg har sååå lyst til å se den, elsker sånne type filmer. Litt om filmen:

Oz den store og mektige er en Disney film, regissert av Sam Raimi. Da Oscar Diggs (hovedrollen), en amatørmessig sirkusmagiker slynges fra støvete Kansas til det pulserende landet Oz, tror han at han har hatt kjempeflaks. All den berømmelse og rikdom han måtte ønske seg, ligger foran ham. Det tror han helt til han møter de tre heksene: Theodora, Evanora og Glinda, som ikke er overbevist om han er den store trollmannen alle har ventet på. Når han motvillig blir trukket inn i de enorme problemene som landet Oz og dets innbyggere står overfor, må Oscar finne ut hvem som er gode og hvem som er onde før det er for sent. Ved å utnytte sine magiske evner gjennom illusjon, oppfinnsomhet og til og med litt trolldom- forvandler Oscar seg ikke bare til den store og mektige Trollmannen fra Oz, men også til et bedre menneske.

Ser den ikke bra ut?! Premieren er den 15 mars. Ser ut som akkurat min type film, litt sånn Narnia-ish♥ Dere kan forresten melde dere på en konkuransse om å vinne to gratis kinobiletter til filmen HER, det har jeg gjort 

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

 

Siste innlegg