ULRIK ER HJEMME

Ulrik er endelig hjemme fra Australia etter 7 mnd borte fra oss. Utrolig koselig å se han igjen! Vi møtte han på flyplassen og da kom virkelig tårene frem når vi fikk se han… Har savnet han veldig og er superdeilig å ha verdens beste bror hjemme igjen. Nå skal vi på Fridays med fammen og spise for å feire at Ulrik er hjemme, vi snakkes senere ♥♥♥♥

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

  1. så bra! Jeg lurte på om du kunne ha om trening og kosthold på bloggen? Du har fått veldig gode resultater og lurer på hva du har trent og spist de siste månedene?

  2. Utrolig bra blogg,likte innlegget og bildene dine <3
   ha en kjempe fin påske,og kose deg mye 🙂
   klem -myownfashion
   hadde satt utrolig stor pris på en kommentar på bloggen min 🙂

  3. når kommer den trenings + kostholds teksten?
   syns du har en helt utrolig kropp, og elsker at du er ung og motivert!
   vil selv få en bra kropp til sommeren, men vet ikke hvordan jeg skal starte/spise?
   Stor klem!

  4. Kos dere supermasse husker når søsteren min også kom hjem etter vi hentet henne på flyplassen tårene var der <3 elsker bloggen din!

  5. så korlsig<3
   når kommer trenigs innlegge?
   å så lurte jeg på om hvordan men trener siden av magen, eller man trener hoftene. plis hjelp meg <3

  6. Jeg får hele tiden kommentarer om at livet mitt virker perfekt. At jeg har det perfekt med familien, venner, kjæresten og alt ellers. NEI, livet mitt er langt fra perfekt. Jeg har valgt at jeg vil ha en positiv blogg, jeg vil ikke klage på ting eller dele veldig personlige hendelser. Om jeg har hatt en stor krangel med enten Axel, familie eller venner, vil det aldri komme ut på bloggen. Bare fordi jeg velger å ikke blogge om det negative i livet mitt, betyr det ikke at det kun skjer positive ting. Noe passer seg bare ikke å skrive her, som hvem som helst i hele verden kan lese. Jeg synes alle skal tenke nøye gjennom hva de legger ut og skriver på internett.
   Men som sagt, livet mitt er langt fra perfekt. Jeg har dager jeg er helt nede, føler meg helt alene, knust og bare har lyst til å dø jeg også. I løpet av barne og ungdomsskolen har jeg blitt såret utrolig mange ganger, blitt baksnakket av de jeg trodde var vennene mine, blitt holdt utenfor og ikke minst sviktet. Jeg har mange ganger tenkt at ting aldri vil bli bra igjen, men det blir det. Tunge perioder gjør oss bare sterkere! Jeg går selvfølgelig ikke inn på akkurat hva som har skjedd meg, men tro meg, SYKE ting. Alt fra hatsider til de ondeste planer dere kan tenke dere- og alt dette av mennesker som har vært mine venner!
   Tenårene er ikke lett, og selvom ting blir litt bedre for hvert år som går og alle modnes, vil man fortsatt møte motgang. Jeg kommer heller ikke fra en perfekt familie hvor alt bare er idyll, det har vært mye krangler og gråt hjemme også. Jeg er heller ikke “en bortskjemt drittunge som får hva hun vil”, som mange av leserne mine liker å skrive i kommentarfeltet. ALT jeg kjøper betaler jeg selv, også når jeg er ute å spiser. Så det er litt morsomt når jeg alltid får kommentarer om hvor bortskjemt jeg er når jeg har brukt mine egne penger. Og til dere som lurer på hvordan jeg får penger, det er da bloggen.
   Heller ikke de 32 mnd med Axel har vært en dans på roser. Tro meg!! I starten hadde vi utrolig mye problemer, vi kranglet nesten hver dag og jeg gråt flere ganger i uken. Vi har også hatt perioder hvor det nesten har blitt slutt, jeg har ikke telling på alle gangene jeg har vært helt knust pga Axel. Det har selvfølgelig blitt bedre ettersom tiden har gått, vi har begge blitt mer modne og blitt kjent med hverandres følelser. Men vi har fortsatt våre problemer og krangler, men det har vel de fleste. Og til alle som lurer: JA, vi er fortsatt kjærester. Liker den siste setningen! Ja! vi er fortsatt kjærester!

  7. Når kan du begynne å legge u hva du trener og spiser? Kan du gjøre det snart vær så snill? Du er en så stor inspirasjon❤

  8. Når får vi se vidioen av leiligheten? 🙂
   Og kan du ha ei spørsmålsrunde om trening og sånt? <3
   plizz, Elsker bloggen din ! 😛

  9. Hei Andrea, jeg leser bloggen din hver dag! Du er så herlig jente på bloggen også i virkeligheten kan jeg tenke meg. Men jeg lurte på en ting.. Gutten jeg var sammen med var utro.. Kan du skrive et innlegg om utroskap ? .. Hva ditt syn er på det osv.. Og hva hadde du gjort for å komme over det.

  10. du er bare så SØT SØT SØT ! har aldri møtt en SØTERE person enn deg snøtnoooos. Søtere finns ikke lissom. Søtingen miiiiin ♥ vi er så søte sammen, siden du er så SØT. får håpe barna våre blir like SØTE som deg søtiiiiing ♥ ♥ ♥
   hohohooho (Y)(H)(K)(L)(B)(S)(R). jeg elsker deg overalt, du er bare min. oss for alltid pus, jeg lover! det er det eneste jeg vil … ;* remember? DU SKREV DETTE!

  11. Hei, jeg går i 6 klasse på moren din sin skole, og jeg lurte på om du kunne spørre henne om nye ting 5-7 klasse kan ”leke med” eller som holder oss i aktivitet i friminuttene?

  12. Utrolig bra blogg,fine bilder og veldig inspirerende innlegg:)
   ha en utrolig fin påske,og kos deg mye 🙂
   klem-myownfashion
   hadde satt utrolig stor pris på en kommentar på bloggen min 🙂

  13. Ååhh, så koselig 🙂 Jeg gleder meg mye til å se igjen storebroren min som bor i Bergen, får håpe jeg får til en tur før magen blir så altfor stor :p
   ♥ Lizbethosnes.com

  14. Jeg bare lurt En ting! Er det trygt å bestille fra ebay? Og bestiller du ifra den amerikanske eller norske siden ?

  15. er det ikke litt rart for deg å gå med pels med broren din når han er så i mot det? hva sier han til det? reagerer han i det hele tatt? 🙂 så søt hund! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg