Svar på ukens spørsmål

Uuups, en liten stund siden sist ♥

Hvordan er det å bo hjemmefra? Utrolig deilig. Tror når du først flytter for deg selv kunne du aldri tenke deg å flytte hjem igjen, sånn er det iallefall for meg. Selvfølgelig er det mye utgifter, rydding, vasking ++ men alt i alt så er det veldig befriende og absolutt verdt det. Spesielt deilig er det jo å bo på Majorstuen, kunne vel nesten ikke vært mer sentralt. Feks Bikbok 20 meter fra leiligheten er jo helt ok, hehe  Mange lurer mye på anngående dette å flytte hjemmefra så jeg vurderer å lage et litt utfyllende innlegg om akkuratt dette. Kanskje sammen med bilder av leiligheten?

Hva er dine tanker angående silikon? Kunne du selv tenkt å ta det? Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor noen skal bry seg om noen tar silikon. Altså enhver skal vel få gjøre som en vil med kroppen sin? Jeg synes at om en jente er missfornøyd med puppene sine og de ødelegger selvbildet hennes, skal hun selvfølgelig få ta silikon om hun ønsker det uten at andre skal ha fordommer og se ned på denne personen. Jeg synes silikon er pent så lenge du ikke får “pamelaboobs”, mange tar jo så lite at man ikke ser det en gang. Selvfølgelig er det beste å være fornøyd med det man har, det er jo veldig stort å legge seg under kniven. Men synes enkelt og greit det får være opp til enhver og at alle skal respektere et slikt valg! Kunne ikke tenke meg å ta det for øyeblikket men har absolutt ikke noe i mot det eller de som tar dette valget. Kan være jeg kunne vurdert det når jeg blir eldre.

Hvilken tid løper du 5 km på? 30 min. Løper på nivå 10

Kan du legge ut bildet av deg og JB?

Hehehe tok fokus på ansiktet hans siden jeg så helt forjævlig ut

Hvilken rase er Molly og hva koster hun? Pomeranian. Molly kostet 25.000 fordi hun er jente- gutt pleier å koste 20.000

Hvordan blir dr denim buksene etter vask og hvilken størrelse har du? Mine har ikke forandret seg etter vask. Jeg har small, de er veldig stretchy og superdeilige! 

Link til min HER (adlink) ♥

Kan du ha mer outfits? JA 

Kan du blogge om de nye VS bikiniene dine? Det kan jeg 

Hva synes du om sisteplass? Leser ikke bloggen hennes noe ofte men har vært innom et par ganger. Synes hun er veldig morsom og digger at hun seg selv fullt ut!

Hvilken størrelse har du i denne kjolen?

Jeg tok medium siden det stod i alle kommentarene at kjolen var sykt liten i størrelsen og at man burde gå opp en størrelse. Angrer litt på det for den er litt for stor noe som gjør at den ikke sitter så pent som den kunne gjort. Men dødsfin kjole uansett! Link til den HER (adlink) ♥

Hvor mye betaler du i husleie hver mnd? 14.500 kr, sis betaler 5000 kr så tilsammen 19.500 kr. Ekstrem dyr leilighet, vurderer å finne noe billigere etter sommeren.

Hva trener du for rumpe? Goblet squat, hip thrust og knebøy for det meste. 

Er du fornøyd med restylane? Veldig. Får utrolig mange spørsmål om restylane og tenkte å lage et innlegg om det på onsdag, for da skal jeg fylle på mer. Så og si alt er ute nå, nemlig 

Går du på skole? Ja

Hvor er den rosa genseren fra?

Pink, kjøpte den på VS. EEELSKER den, deiligste genseren 

Hvordan går det med deg etter bruddet? Det går fint egentlig. Er dødsrart å plutselig ikke ha kjæreste men jeg blir mer og mer sikker på at det var et riktig valg å gjøre det slutt. Jeg og Axel er endel sammen og er gode venner så det er kjempehyggelig! Veldig glad i Axel ♥

Spiser du noe annet enn salat? Haha, ja absolutt. Spiser salat kanskje 2-3 ganger i uken.

Hvorfor bor du med søsteren din? Fordi begge ville flytte hjemmefra og da passet det perfekt. Tror det ville vært ensomt å bo helt alene!

Hva gjør du for å trene mage? Gjør egentlig ikke så veldig mye. Sit-ups og roterende planke er de øvelsene det går mest i. Men er jo mange øvelser jeg gjør hvor magen også jobber i tilegg til andre muskelgrupper.

Noe mer dere lurer på?

 

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

184 kommentarer

Siste innlegg