NORSK SOMMER

Heihei!

I dag har jeg vært på stranden med mine to Fanny’er♥♥ Var utrolig fint vær i dag så da måtte vi bare komme oss ut. Vi dro til Ulvøya og koste oss der et par timer, veldig deilig  Var flink blogger i dag og tok med kamera, har blitt mye flinkere på det i det siste! Yeey!

Søtiser

NAM

Fanny♥ Begge bikiniene er fra h&m

Fler som har hatt fint vær?

 

 

 

– ANDREA BADENDYCK

  1. her forleden skrev du et langt innlegg om at kroppspress var noe av det værste som fantes, og det første du gjør nå er å gjøre akuratt det motsatte av det du skrev i det kropspress innlegget. Du må prøve å stå for det du har sagt, bare et tips!

  2. haha drit i kommentar 2 og 4… hva faen er det for noe usaklige påstander. skal du gå rundt i jævla niquab da eller? kle på deg klær på stranda for å ta bilde? stå med en cheesburger i hånda hva faen… man må jo få lov til å legge ut bilde av seg selv.. hvis folk blir pressa av det så er jo det dems problem.. jeg blir bare motivert jeg! blir sånn omg se på de nei nå må jeg trene litt haha.

  3. komentar fem: helt enig med deg, selvfølegelig skal man få legge ut bikinibilder av seg selv på bloggen. men jeg prøvde bare å si at hun motsa seg selv i dette innleget ved å nettop legget ut et bilde av seg selv i bikini. det var bare det jeg ville fram til..:):)

  4. Syns det er bra du tør å vise fram kropen din!
   Og ikke bry deg om de stygge kommentarene. De er sikkert bare mesunliget!
   For dere her begge to fine kroper!
   Så koselig! 🙂

  5. Jeg leste akkurat innlegget ditt om kropspress for andre gang og jeg må si at du har helt rett. Men det er en ting jeg lurer på? Leppene dine er utrolig fine og jeg misunner deg til 1000 for det, men nå som du faktisk fikk fram et poeng i innlegget ditt, blir det ikke litt feil da og ta restylane igjen? Da sender du jo på en måte et budskap til leserene dine om at du fortsatt er “obsessed” med å endre på deg selv! Jeg skjønner det med treningen, det er jo naturlig at du vil holde deg i form, akkurat sånn som alle andre. Vil også tilføye at alle er perfekte på hver sin måte! Jeg har kroppsbygningen som en VS modell, men det gjør ikke meg mer perfekt enn deg. Du tror kanskje sånne folk er heldige, men jeg har hatt problemer med vekten min lenge.. Jeg la på meg nesten 10 kg på en måned, tro det eller ei! Jeg gjorde det fordi jeg ikke var fornøyd med kroppen min, men det er fordi det er bedre å være formfull enn spinkel etter min mening! Og nå som jeg endelig går rundt i håp om at jeg har en fin kropp så har jeg masse strekkmerker på rumpa og på lårene, som aldri kommer til å gå bort! Alt fordi jeg ville bli mer formfull! Altså poenget mitt er at jeg heller vi se ut som deg enn en VS modell!

  6. Følg @matildegrace på instagram, der er det et bilde av deg, Andrea:) Takk for bilde. Ps. Det er innsiden som teller. Og jeg syns du hadde kjempefin og har kjempefin kropp.

  7. Til dere som skriver at hun øker kropp-presset ved å legge ut slike bilder osv, hun skrev i innlegget om kropp-press hvorfor hun gjør det. Og det gir meg ikke annet enn inspirasjon, og vilje til å oppnå det samme som Andrea! 🙂 Andrea, du har fått utrolig fine resultater, ååh flat mage! Kan du lage et innlegg om hvordan du trener/hva du trener?

  8. Tapere. Det er SOMMER! Hvem går ikke bikini på sommeren? De fleste gjør, så hva er problemet? At hun mener kroppspress og sånn er for stort i år betyr jo ikke at hun ikke får gå i bikini, ta bilder og legge bilder ut på bloggen.
   Kjenner jeg virkelig gruver meg til kidsa mine vokser opp(med tanke på hvordan det er nå), legger du ikke bilder av deg selv er du feig, har du normal kropp er du feit, og legger du ut bilder av deg selv – da kommenterer omverden i hytt og pine. FOLK AS. Herregud.

  9. du er virkelig ei flott jente! jeg syns det er fantastisk hvordan du takler alt det negative du får ved å slå tilbake med et så ærlig innlegg som du skrev tidligere. jeg beundrer deg og alt du har oppnådd. stå på og ikke la deg knekke av folk som bare er ute etter å lage kvalme. du er nydlig og til stor inspirasjon:)

  10. Ville bare si noe anngående “er jeg bra nok” innlegget. JA det er du! 🙂 Syns det va et flott innlegg! Du virker som ei reflektert og flott jenta, på innsida og utsida! Syns det er helt forferdelig at unge bloggere opplever så mye nettmobbing og negativt fokus anngående kropp! Kropp er topp uavhengig om man er str 34 eller 46. Ta til deg komplimentene du får, og ikke fokuser på det negative folk sier! 🙂 Hilsen en mamma med både strekkmerker og litt løshud her og der (som er bra nok som hun er;)

  11. ikke misforstå meg, jeg synes du er pen og alt det der, men det er jo INNSIDEN som teller..
   og innsiden din er ikke så fin, så derfår ødlegger det litt på det ytre.
   MEN det kan du lett fikse på!
   Bare vær ærlig med deg selv og hold inne hate til andre!

  12. Linn: Hva vet vel du om innsiden til Andrea? Du kjenner henne personlig? Eller sikter du til den ene tweeten angående pistoltattoveringen? Det er i alle fall den eneste handlingen Andrea har utført på sosiale medier som kan oppfattes som “ikke så fin”. Og det var EN handling. Handlingene våre definerer ikke hvem vi er som mennesker. Slike analyser kan du holde for deg selv, takk. Og bruk en ordbok neste gang du gjør et forsøk på å poengtere noe.

  13. Tror ikke du spiser alt detta, is,pasta,pizza, godteri. Du bare legger det ut for og få leserne dine til og tro du ikke er helt obsessed med hva du putter i munnen, men du kan ikke ha spist alt det, ellers hadde du ikke gått ned i vekt!

  14. ååh du er så heldig Andrea, virkelig, håper du skjønner det,
   elsker å lese bloggen din og går innom daglig, du virker som en veldig snill og grei jente, men håper bare VIRKELIG at du skjønner hvor UTROLIG heldig du er.
   Du kan kjøpe alle DE fine og DYRE klærene, kjolene, bikiniene, skjørtene, veskene, you name it, ALT som maaaaange jenter ikke har råa til. Du bor i et stort og fint hus og har sikkert utrolige venner og familie.
   det er ikke alle som har det slik, faktisk nesten ingen av oss, du jeg bare HÅPER at du innser hvor HELDIG du er og det mener jeg. ser alt det du kjøper deg, herreguuuud så mye fint…

  15. For noen fine kropper!!! Håper dere koste dere masse. Hatet er bare å ignorere, for noen folk i denne verden er jo som sagt sjalu på kjente som deg. Derfor velger de å lage feil å finne ting for å trykke deg ned. Men vet du hva ? Det er de som synker så sinnsykt lavt! For ingenting av det de sier er sant! Jeg er ganske lik deg når det kommer til kropp og har aldri fått hat! Derfor
   Så er ingenting av det folk sier til deg sant . Du er kjempe nydelig <3

  16. Sandra: Er det ikke fint å påpeke andres “feil” :D? det er ikke en gang en feil og noe man ikke kan gjøre noe med, drit i negative kommentarer å skaff deg et fuckings liv …

  17. du har en av de finste kroppene jeg vet om, kunne gjort alt for å få kroppen din, har virkelig ikke ord!

  18. bruker du selvbruning eller tar du solarium? du har en veldig fin og naturlig brunfarge!
   kan du svare på dette i neste innlegg eller i en spørsmålsrunde?

  19. Du er så synsykt MOTIVERENDE Andrea ! Etter jeg leste igjennom det treningsinlegget der du hadde før og etter bilder har jeg blitt sykt motivert ! Jeg leste det innlegget for ca 1mnd og 2uker siden tror jeg, og siden det så har jeg trent og spist sunt, og merker klærene blir mindre og løsere. Helt fantastisk følelse, skal bare gjøre sånn som du gjor og bare fortsette ! <3 Håper du kunne en gang lakt ut flere før og etter bilder, eller flere innlegg om kosthold og trening! Det er sykt motiverende ! bloggen din er ca 30-40 av motivasjonen min <333 tusen takk <3

  20. Er det ikke mye morsommere å gå rundt i bikini når du har så fin å velltrent kropp?
   ikke det at du ikke hadde fin kropp før assa,men når du liksom ser resultater av alt du har gjort

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg