Koselig dag

Heihei!

Har hatt en veldig fin dag med beste bassa. Etter å ha chillet hos meg dro vi på Jacob Aal for å spise middag. Hadde aldri vært der før og synes maten var helt grei, kanskje måte på hvor spennende en cæsarsalat kan være, haha.. Bortsett fra den på Fridays selvfølgelig, den er jo himmelsk! Etter å ha spist tittet vi litt rundt i butikker og så dro Fanny for å være med sin loverbooooy. Buhu, heldig! Det resulterte i at jeg har lonerkveld for meg selv.

Pysete meg tør ikke sove alene så broren min kommer snart så jeg kan sove godt  Er bare så sinnsykt paranoid når det gjelder å sove helt alene hjemme eller være alene om kvelden/natten. Hater det og har fra jeg var liten vært unormalt redd, haha. Kanskje fordi jeg har opplevd mye ekkelt med stalkers og menn som har fulgt etter meg når jeg har gått alene hjem, vet ikke.. Tror også skrekkfilmer har hjulpet litt på redslen, haha. Sinnsykt slitsomt hvertfall! Når jeg sover alene ligger jeg så og si å skjelver i sengen min og inbiller meg at jeg hører masse lyder og blir dritredd om Molly begynner å bjeffe, haha. Hjelper ikke så mye at jeg har soverom i kjelleren heller og en leilighet på 2 etasjer- ALT for mye å ha oversikt over når man er paranoid…. Regner med at jeg ikke er den eneste som har det sånn?

Maaaat 

Fikk med meg en nydelig skatt hjem butikktittingen vår:


Denne vesten er sååå meg, haha! Elsker vester. Den grå jeg har fra Zara har jeg jo brukt veldig mye så er veldig sikker på at denne blir en ny favoritt i klesskapet Beige er også favorittfargen min når det gjelder klær så kunne vel ikke blitt bedre. Veldig fornøyd, gleder meg til å bruke den ♥

29 kommentarer

Siste innlegg