WR UUUUP

Heihei!

Først av alt: Tusen takk for alle tilbakemeldinger på forrige innlegg, var til stor hjelp. Har holdt på endel i dag med å prøve å øve på å være alene litt etter litt, men må si det er vanskelig altså. Bare jeg går inn på rommet mitt og lukker døren, begynner Roxy å pipe etter 1 sekund. Hun har tydeligvis VELDIG store seperasjonsvansker! Det er ikke det at hun må ligge ved oss på samme rom heletiden, men så fort en dør blir lukket får hun vel rett og slett angst, det er da problemet kommer. Menmen, vi øvde endel og kommer til å fortsette hver dag.  Håper på å se litt fremskritt hos bebsen, selvom det ikke virker så lett for henne ♥ Ellers har jeg vel ikke gjort så veldig mye spennende i dag, skulle virkelig ønske jeg var på hove! Det popper opp bilder av bekjente som er der heletiden og jeg er SÅ missunelig. Var der jo i fjor og det var helt sykt gøy! Så neste år skal det hvertfall bli hove, uansett :)

Haha, jeg har også fått en av disse rumpebuksene! Fikk buksen for en stund siden men har ikke vist dere den enda. Virker som den bare blir mer og mer populær, og det er vel ikke akkurat rart. Den fremhever faktisk rumpa ganske bra, selv liker jeg den veldig godt og kunne tenkt meg fler farger. Er også kjempebehagelig å ha på ♥ Min er sponset, og dere finner link til buksene HER.

Haha midtskill.. Trives virkelig ikke i det, men synes det er så fint på andre! PS: puppene mine er ikke SÅ store som det ser ut her, bh’en sin skyld.. Haha. Nå er det deilig laksesalat til middag:

Yuum! Ble litt lite laks men, godt blir det hvertfall ♥ Ellers har jeg såå lyst til å lage en videoblogg til dere, men er så lenge siden, så jeg er jo helt nybegynner igjen. Føler det er vanskelig å være naturlig når du sitter å snakker til et kamera, om dere skjønner? Så derfor tenkte jeg å kanskje ta en videoblogg med Madicken når jeg kommer hjem. At vi svarer på feks 10 spørsmål om hverandre som dere lurer på, hadde det vært gøy? Føler det da er lettere at dere på en måte kan se den “virkelige” meg og at det ikke blir noe tilgjort. Madicken vil også ha videoblogg, så da kunne vi jo like godt hatt en sammen :)

65 kommentarer
  1. Kan lønne seg å gi et tyggeben/kong med leverpostei el.l. hun kan konsentrere seg om mens dere trener. I starten trenger hun nesten ikke merke at dere er ute av rommet før dere er tilbake igjen, og da er det viktig å ikke lage noe stort oppstyr rundt det, overse hunden og lat som om det er det mest naturlige i hele verden. Det har fungert flott på hunden min. Det er også veldig viktig å ikke gi NOE oppmerksomhet hvis den piper, da skal man bare late som ingenting. Optimalt sett skal man komme tilbake før den begynner å pipe, hvis ikke ser den på det som et hjelpemiddel for at dere skal komme, og der kommer tyggebenet/kongen inn i bildet som god hjelp. Lykke til, håper det ordner seg.

  2. Du kan ha video med Madicken, men jeg synes det er mye morsommere når dere svarer om dere selv. Da blir det mye ærligere og dypere svar enn når den andre svarer for deg 🙂 Evt så kan du ha video hvor du snakker om silikon eller et annet tema som du får mye spørsmål om.
   Ellers synes jeg virkelig du skal bruke ordentlig kamera, og ikke det på maccen!! Blir såå mye morsommere å se på når det er filmet med ordentlig kamera, med bra kvalitet 🙂
   Har savnet sminkevideo såååå mye!

  3. Det kan hjelpe å legge inn noe som har lukten av dere på seg på rommet sammen med henne. Da føler hun på en måte at dere er der. For eksempel en topp.

  4. Det er ikke bare bare med valp, min valp ville heller ikke være alene hjemme, men plutselig en dag var det helt greit at jeg gikk t døren og sto utenfor uten å lage en eneste lyd.
   I dag er hun en happy-dog og jeg er så utrolig glad i henne! Ønsker deg masse lykke til med Roxy! 🙂
   Lilly 🙂

  5. Jeg ville anbefalt bur, det fungerte veldig fint på min hund da vi slet med at han var urolig under trening. La buret stå oppe så hun kan bli vandt med det i starten, og så hun forstår at det kan være hennes sted 🙂 Vil også anbefale og ha teppe over buret, så hun kun trenger å konsentrere seg om et sted å se ut.

  6. Håper du koser deg i GC, og at ting ordner seg med hunden!
   Gleder meg til å lese om treningen og kostholdet du skulle fokusere på. Når omtrent kommer du til å skrive mer om dette?
   🙂

  7. Hadde vært kjempe kjekt med videoblogg! Savner det 😀 Lurte på om du kunne hatt en sminkevideo om ikke alt for lenge heller og kanskje en hudrutine også? Du har sååå fin hud!

  8. Dette er noen av de typiske problemene som er begått mens du er på ferie, når du hopper protokollen du må følge strengt,aldri forelske seg i dyr, aldri vedta dyr, aldri gi mye tillit til dyr, aldri leve med kjæledyr i huset, aldri forlat dyr alene i huset. Den samme protokollen som du må holde gutta som er på ferie.
   Moralske dilemmaer. Deg mens du er på ferie, ikke adoptere dyr, ikke har en kjæreste, ikke bli gravid, jeg bruker ikke narkotika, ikke bli stoppet av politiet.

  9. Hei Andrea:) Buksa var veldig fin på deg! Prøvde akkurat å bestille fra freddy.com, men det går ikke ann å bestille til Norge fra den siden… Vet du hvorfor? Litt rart siden du har fått den :/ har sååå lyst på den! Håper du kan svare meg 🙂 Klem!

  10. Hei 🙂 kunne du lagt ut linken til hvor du kjøpte bh’en du bruker her, eller si hvilken butikk du eventuelt kjøpte den i? 🙂 klem!

  11. Hei, liker godt det du gjør for voffsen:)
   Men det utrolig mange gjør feil da de skal lære hunden å være hjemme alene er nettopp det du gjør! Går inn i et annet rom eller setter deg utenfor.
   Husk hunden har helt andre sanser enn oss og lukter at du er rett ved.
   Derfor vil hun pipe fordi hun ikke forstår hvorfor du er der inne og plutselig stenger henne ute. Gå en tur, start med 10 min også øk etterhvert. Men du må ta sjansen på å gå ifra henne.
   Håper dette er til hjelp. Nyt Spania og velkommen tilbake til Norge;)

  12. hehe… Husker innlegget ditt om hvor forferdelig alle som tok silikon var 😛
   Ganske funny at du selv har det 😛 hehe

  13. Må bare si at du blogger utrooolig bra om dagen! Regelmessige oppdateringer, fine bilder, du skriver bra, varierte innlegg… Vet om et par toppbloggere som burde ta notes fra deg! 😉 Ikke bare sponsing hele tiden, og når det er sponsede innlegg som dette er de skrevet bra og med bra bilder! Fortsett sånn 🙂

  14. Herregud Andrea… På disse bildene ser du ut som en pornomodell. Får helt vondt av å se at du poser så grusomt mye på disse bildene..

  15. Anonym: Lurer virkelig på hva som får sånne som deg til å skive slike kommentarer, og selvfølgelig anonymt da. Hadde du likt å få en sånn kommentar selv? Aldri gjør eller si noe du ikke ville at noen skulle gjort mot deg 🙂

  16. :): Det innlegget handlet ikke om hvor forferdelig alle som tok silikon var, Hehe. Jeg skrev om plastic surgery generelt og skrev om bla hvor stygt det er med pamela boobs. Alt jeg la ut da var overdrevne resultater på forskjellige operasjoner. Og for det andre gikk jeg i 8 klasse, så er vel egentlig ikke så funny eller rart 🙂

  17. Karin: Hei! Åh, ja jeg klarte å legge ved feil link, haha.. Buksen min fikk jeg av weightless.no, men ser ut som at så og si alle er utsolgt nå 🙁 Håper du klarer å finne den et annet sted om du bare googler litt rundt <3

  18. Er buksene veldig små i størrelsen eller er dem litt elastiske? Lenge ønsket å kjøpe en slik i svart, men usikker om jeg burde ta S eller XS 🙂

  19. TIPS: kjøp babycall med kamera, slik at du da kan øve på å gå utenfor hoveddøren og da følge med derifra. Du starter med 5 min, du går ut av hoveddørwn, setter deg der og følger med. Da vil du se hvor raskt den oppførselen starter, og om det evt kan ha noe betydning om hun er i ett lukket rom eller ikke. Prøv forskjellige ting. Men det er sikkert smart å gå ut av hoveddøren sånn at hun vet at når du hår ut der blir du borte. Hunder er så sykt mye smartere enn man tror! Lykke til:-)

  20. JJAAAAAA VIDEOBLOGG !!!!!! OMG YES ENDELIG, DET HAR DU IKKE HATT PÅ ET ÅR
   JAJAJAJJAJAJAJAJAJAJ BLE SÅ GLAD NÅ

  21. Så egoistisk av dere å forlate Roxy 2 timer den aller første gangen. Du har jo hund, så burde kanskje vite at dette er noe som må gå gradvis? Spesielt med en hund du vet ikke har hatt det lett? Hvorfor prøvde dere ikke å gå fra henne bittelitt først for så å se hvordan hun taklet det? Får så vondt i hjertet mitt når jeg tenker på hvordan hun har hatt det fordi du hadde så ekstremt stort behov for litt alenetid og middag ute. Tydelig at du ikke er voksen nok til slikt ansvar, for det er å sette Roxy sitt behov FØR ditt eget. Det er en hund med spesielle behov, og har du ikke kunnskap så burde du heller ikke ta på deg ansvaret. Tålmodighet er også en ting når det gjelder hunder, særlig da de med spesielle behov eller de med en fæl fortid. Å bare skulle gi henne bort fordi det ikke går etter 5 min er helt forkastelig. Ble først imponert når du skrev du hadde tatt ansvar for henne, men nå blir jeg bare lei meg på Roxy sine vegne.

  22. Hei! har hørt med noen venner som kan mye med hunder og sånt. De sier at man aldri skal ta med seg hunder fra utlandet, hjem til Norge, spesielt fra der Roxy kom fra. Hunden kan ha smittsomme sykdommer som sprer seg raskt. Men håper veldig på at dere finner et hjem der hun kan bo i Gran Canaria:) Du er ei kjempefin jente! Veldig bra blogging i det siste også! Stor klem<3

  23. Hei hei du er UTROLIG fin jeg skulle ønsket at jeg var SÅ fin!
   MEN! Jeg har et spørsmål, jeg har sittet å lest noen blogger og begynner å lure på hvordan dere får de linkene inne på bloggen der det står f.eks framside eller noe sånt kan du være så snill å svare
   + Jeg har akkurat begynt å blogge så jeg har veldig lyst til å ta noen tips fra deg (trenger ikke å gi meg tips ) på hvordan å bli en bra blogger
   HILSEN ANN

  24. Alle de som kalte deg for idiotisk og uansvarlig i forrige innlegg, og oppførte seg som bedrevitere…bør kanskje vite at det ikke går ann og starte med 10 minutter når man skal trene en hund med sepresjonsangst, da vil den få angst med en gang, begynne og pipe og den vet ikke hvor den skal gjøre av seg. Grunnen kan jo være at de som forlatet henne sist ikke kom tilbake på flere dager, eller at sist gang så ble hun ¨forlatt¨ på det senteret hvor hun kommer fra, og de hun stolte på og var glad i kom aldri tilbake. Så hunder med sepresjonsngst skal trenes opp gradvis. Det jeg ville gjort er å trene henne opp med noe som kalles klikkertrening, det er en teknikk som kan brukes til det meste. Få deg en slik og start treningen. Jeg ville bare stått rett utenfor rommet du har ¨stengt¨ henne inne i, og bare stå der i 10 sekunder, før man åpner døren, klikker på klikkerten, sier noe som ¨fliink¨ og gir henne en godbit. Så gjør man dette gjentatte ganger, og øker litt og litt med tiden, det er veldig viktig og ta og trene henne opp fra noe så lite som 10 sekund, kanskje enda mindre også…for at hun skal lære seg at det går helt fint om ingen er sammen med henne. Etter du har gjort dette et par ganger, så kommer hun til å forstå at ¨ååå, dette klikket betyr at jeg gjør noe bra, og dette er ikke farlig¨. Etter du har holdt på en stund og økt tiden, så kan du forflytte deg ut av huset, og fortsette med det samme. Når hun har klart å være lenge alene, så kan du til slutt vende henne av klikkerten(må gjøres gradvis), slik at du slipper den hver gang…og bare rose henne og gi henne en godbit når du kommer tilbake. Jeg håper du klarer og vende henne til og være alene. Lykke til 🙂

  25. Kommentar til innlegget om hjemmealenetrening med hunden:
   Hei Andrea! Jeg vil vel si at jeg har MYE erfaring med hundetrening. Jeg har selv oppnådd å til og med bli juniornorgesmester i lydighet. Derfor tenkte jeg at kanskje en del av min erfaring og kunnskap kan være nyttig for deg i dette tilfelle. Jeg vil gjerne komme noen kanskje litt annerledes tips til deg som er HELT avgjørende for at du skal lykkes med denne alenehjemmetreningen.
   Som alle andre sier, begynn i det små, eks. å gå med søpla er perfekt! Om du vil at hun kun skal være på et rom, eks. badet når dere er borte (det er et fint sted om hun har noen av tingene sine der slik at hun føler seg hjemme), setter du hun inn på badet før du går med søpla. Her kommer det aller viktigste: dette MÅ du gjøre som om det var det aller mest naturlige for deg å gjøre, dvs. INGEN kos, klemming og koseprat!! Hunder er ENORMT følsomme på ditt kroppsspråk. Om du gjør dette vil hun synes enda mer synd på seg selv og tro at nå skal verdens undergang skje. Ta hun med deg på badet, lukk igjen døra, gå med søpla, gå inn, åpne baderomsdøra og heller ikke nå skal du “synes synd på henne”. Bare la hun gå ut fra badet uten å gi hun oppmerksomhet, og deretter gjør det neste du skal, akkurat som om hun er luft. Det kan godt hende at å gå med søpla er alt for lang tid og avstand for henne med det første (i hvert fall med tanke på den bakgrunnen hun har (stakkars liten)). Da holder det kanskje med at du setter henne på badet og at du surrer på i stua, gjerne slik at hun hører at du ikke er langt borte fra henne. Deretter kan du utvikle dette til lenger tid og større avstand slik som alle andre skriver.
   Men det essensielle her er dette med at det må være det mest naturligste du kunne gjort! Slik må hun oppfatte det. Du kan ikke være et gram nervøs eller stresset, kun avslappet. 100% avslappet. Tenk at en hund kan merke at eieren sin får et epileptisk anfall FØR eieren får det! Det sier noe om hvor enormt følsomme de er på hvordan oss mennesker har det / føler oss! Det er ikke så rart at selv den viltreste hunden er rolig den dagen du har så enormt hodepine og ikke orker å gjøre noe annet enn å ligge rett ut på sofaen! De “kopierer” vårt humør / tilstand. Så det er dette du MÅ tenke på når du stenger henne inne på badet. Vær deg selv og slapp av.
   For det kan du møte på noen problemer på veien. Hun liker jo tydelig ikke å være alene. Husk at dette egentlig kan være en god ting i andre sammenhenger! Men du må gjøre det godt å være på badet. Hun må like å være der. Trives. Eks. sleng en godteristang, som hun elsker, inn på badet idet du tar hun med inn og lukker døra (husk å gjør det også helt naturlig!). Nå vil hun antageligvis synes det er mer stas å gå på badet og hun har noe å kose seg med mens dere er borte. Da vil hun ende opp med et bilde av at det er kjempestas at dere reiser bort fra henne. Hun vil glede seg når dere tar på skoene og pakker veska.
   Du sier at du har én uke på deg. Dette er SVÆRT kort tid! Derfor må du trene intensivt. I starten blir det jo svært korte treningsøkter, dermed kan du gjøre det maaange ganger om dagen, heldigvis 🙂 Mange korte treningsøkter er faktisk noe av det som viser seg å som oftest være det mest effektive også.
   Jeg ønsker deg masse lykke til med treningen! Både du og hunden fortjener å få dette til 🙂 Legg inn en skikkelig innsats her nå Andrea, så vil dere begge få en mye enklere hverdag senere.
   Og om tiden ikke strekker til, kanskje du kan høre med de fremtidige eierene om å passe henne den tiden du er borte?
   Jeg håper det ordner seg, og om det oppstår andre problemer i hundetrening (noe som ofte skjer) er det bare å sende meg en Mail så kan jeg gjerne prøve å hjelpe deg. Har som sagt masse erfaring og har nok en idé på hvordan du kan løse det meste!
   Min e-post: [email protected]
   Lykke til!

  26. Den satt veldig bra på deg 🙂 ! Greit om jeg spør om hvilken modell du har? Petite eller Skinny fit? hehe 😛

  27. wow Andrea! du har en utrolig flott kropp. Jeg får inspirasjon fra deg, hele tiden 🙂 syns det er flott at du ikke viser deg på negativ måte, men mer på en sånn rolig og fin måte 🙂 og btw: puppene dine ser fantastisk ut 🙂

  28. Heihei Andrea!
   Jeg bare lurte på noe. Kunne du laget et innlegg med oppskrift gode salater eller gode sunne middager. Jeg har kjempe lyst å bli litt flinkere til å spise sunt, så ser jeg at du har en del bilder av sunne måltider som ser så gode ut.
   Jeg må også bare få sagt at du er utrolig vakker, og jeg ser enormt opp til deg!
   Håper på svar. Stoor klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg