SVERIGE NEXT

Hei babes!

Nå sitter jeg, Henriette og Fanny i bilen på vei til hytta mi i Sverige. Vi drar hovedsaklig for å få lest masse til eksamen, men det blir nok litt kos også 🙂 Er perfekt å komme seg bort fra Oslo for å få lest, føler det er så mye forstyrrelser hjemme som gjør det vanskelig å fokusere på skole. Jeg begynner jo å bli kjempestresset til eksamen, den første er allerede 19 mai og det er kanskje den værste av de alle. Historie! Jeg synes det er et veldig spennende og interessant fag, men samtidig er det virkelig et gigantisk pensum og mye å skulle huske. Satser på at jeg får gjort masse og lært masse nytt i løpet av helgen! ♥

Genseren jeg har på meg fikk jeg i gave av Gant. Synes den er superfin og eeelsker fargen! Ellers er prinsesse Molly seff med på hyttetur, som dere ser ♥

Fanny tok på seg jobben som hundepasser i baksetet, haha! Jaja, vi snakkes mer i sverige mine kjære 😀

26 kommentarer
  1. Det er påbudt med bur til hunden i bil. bare så du vet det. hadde dere blitt stoppet hadde dere fått kjempe bot.

  2. Ååååhh haha den linselusa i bakgrunnen på andre bildet da <3
   Og bur i bil er ikke påbudt. Det er derimot påbudt å sikre hunden. Vi bruker hundebilsele.

  3. Forkastelig at du har hunden løs i bilen. Hvis du er så glad i den som du sier burde du da vite at hvis dere skulle være uheldige å havne i en bilulykke er ikke sjangsen veldig stor med løs hund i bilen! Du er voksen nå så det bør ikke være nødvendig at folk må fortelle deg dette!

  4. Tips til historieeksamen:
   Fokuser på de lange linjene, årsak, virkning. Hva synes du er mest spennende? Les godt om det, og se hvordan det henger sammen med det du ikke synes er så spennende.
   Lykke til 🙂

  5. Jeg vil ikke rette en pekefinger, men har dere bur i bilen? Dyr er det mest kjære man har, så jeg håper dere har i bilen! Tror dere at dere er uovervinnelige? Udødelige? Tro om igjen. Plutselig kan dere dø av bilulykke og hundene. Så det er viktig at dere tenker på sikkerhet. Ja, søtt å ha hund i bilen, men ha på bur!
   Historie er helt okei. Du vil få spørsmål om både gamle og nyere historie. Håper du har lest godt nok til eksamen! Og tenk når du har fått vitnemålet! Det er jo deilig, ikke sant? bra at du sa kossen det er å ta opp fag privat! Det høres herlig ut å høre på forelesninger! Videregående var dritt, og elevene var ikke opptatte av skolen. Mye støy i timene. Liker det opplegget med at folk ikke bråker, og følger med på forelesninger. Skulle ønske videregående hadde sånn forelesninger, slik at man forbereder seg til universitetet som er 3x ganger verre, men også bedre. Man har ansvar for å bestå eksamener selv. Har man ikke lest, ditt problem liksom. Herlig faktisk!

  6. Virker som om du er kuuun opptatt av Molly og ikke Shandy(?). Stakkars da, husk på at hunder blir sjalu de og 🙂
   Enig i de over her, utrolig forkastelig at du ikke har hundene i bilsele eller i bur. Håper politiet ser det her, er jo faktisk et bevis på at du kan få bot nå 🙂 Husk sikkerhet, vær så snill.

  7. Virker ikke som du er så glad i dyrene dine som du påstår.. Kler dem til tider i varme gensere, og sikrer dem ikke i bilen. Ville du ikke angret hvis en ulykke hadde skjedd og de hadde rast gjennom ruta? Dere bruker vel belte på dere selv?:)

  8. Hvorfor nevner ikke du at andre hunden din ble også med? Den er jo minst like søt som Molly viss det handler om det 😉 du bør ikke forskjellsbehandle de, de merker det sikkert!

  9. Azza andrea du er pen azza men det ser ut som du har krasjlanda i puddeby og svelga en fortis tabblet😂

  10. Hei Andrea, tror jeg i sommer for å gå tilbake til Gran Canaria. Jeg vet ikke om du vet noe om senkingen av den russiske tråleren Oleg Naydenov og forurensning som genereres i området. Problemet er at alle disse avfall er sterkt forurensende og det er en stor sannsynlighet at du kan forurensende av noen sopp oppstår, disse sopp er svært slitende på huden og svært vanskelig å utrydde. Jeg anbefaler deg at hvis du går til Gran Canaria du ikke bade på strender som er utenfor kysten av Afrika, og ikke gå med flip-flops eller barbeint nær stranden. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3057748/Gran-Canaria-s-beaches-threat-Russian-fishing-boat-carrying-1-400-tonnes-fuel-oil-leaks-10-litres-hour.html

  11. Hundene burde være i bur. Det er påbudt og tryggest for alle i bilen. En hund som veier ca 4 kg som sitter løs i en bil som krasjer i ca 50kmt, kan fly gjennom luften i en fart av 136 kilogram kraft. Ergo dens vekt når den flyr gjennom ruta, treffer folk etc, er den samme som et 136 kg projektil. Det er dødelig for både dyr og mennesker.

  12. Det er strengt at hundene må ta vaksiner for å komme til Sverige har jeg hørt! Det er sann smitte med hundene. Jeg håper dere fikk lest og kost dere mye.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg