Endelig er masken på igjen!

Hei mine fine ♥

Har av en eller annen grunn ikke fortalt dere det, men jeg har vært SUPERforkjølet siden mandag. Det har vært så ille at jeg har måttet være sengeliggende, kan ikke huske sist jeg var så forkjølet. I dag våknet jeg og følte meg mye bedre, og jeg har en liten tro på at overdosen med c-vitamin jeg har tatt de siste dagene har vært til hjelp, haha. Uansett var det så deilig å være litt i form igjen, etter 4 dager i senga uten å ha fikset meg en eneste gang. Man føler seg alltid ekstra fin når masken først kommer på, etter å ha gått rundt med styggetrynet i et par dager, haha. 

Ellers har jeg fått inn veldig mange kommentarer og meldinger om at “jeg” har laget en ny facebook side og nå holder en konkurranse hvor man kan vinne en koffert med MAC sminke. Dette er altså svindel, og ikke meg. Denne søte personen har også selvfølgelig blokket meg så jeg ikke får gått inn å rapportert selv, så jeg håper dere vil hjelpe meg å rapportere om det kommer opp i deres newsfeed 😀 Noen har litt for lite liv i blant, men som blogger har jeg desverre blitt vant til at falske profiler av meg er å finne over alt på alle mulige plattformer. Lite man kan få gjort med det, men jeg prøver alltid å få de fjernet når jeg kommer over det. Men så blir det jo laget nye igjen, så det er på en måte en evig kamp!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Her kan dere få se en av de nye jakkene på! OMG, jeg er forelsket- haha. Elsker, elsker, elsker gode kjøp. Denne blir nok brukt mye, synes fargen er helt fantastisk ♥♥♥ Kjøpte den som sagt i København, og merket er “CPH feather”. Desverre er den altfor kald nå, døde litt bare av å ta disse bildene, haha. 

Nå skal jeg se litt på Broen med mamma, før turen går videre til middag på Pinerolo! Skal ha et lite buisness møte med min manager og en annen, så det blir nok gøy. Etter det går turen til Henribro for sleepover 🙂 Kos dere i kveld og GOD HELG!

35 kommentarer

Siste innlegg