#TB til tidenes brunfarge

// Annonse

Sommeren 2014 tror jeg at jeg nådde den dypeste brunfargen jeg noen sinne har hatt. Altså- hvor brun var vel ikke jeg på bildene over?! Denne sommeren tok jeg betakaroten fra Good for me hver eneste dag, og fy søren for et resultat det ga. Jeg blir veldig brun naturlig, men med betakaroten får brunfargen min tidenes boost. Nå kan jeg ikke skjønne at jeg noensinne ikke har gått på betakaroten, for det er jo helt fantastisk! Ikke bare får du en dypere brunfarge som holder lenger, men du sørger også for bedre beskyttelse av huden.

Som dere vet har jeg endel reiser nå fremover, og jeg har lyst til å bli skikkelig brun. Sommeren har ikke tittet frem i Oslo helt enda, så enn så lenge skal jeg booste brunfargen min med betakaroten og solarium. Pleier alltid å sørge for å ha et godt grunnlag før feriene kommer, slik at jeg faktisk blir ordentlig brun og ikke rød når jeg ligger på stranden 🙂 Målet denne sommeren er å bli ENDA brunere enn jeg ble sommeren 2014, men spørs om det går- haha.  Like brun er jeg forsåvidt også fornøyd med, for brunfargen over kan man vel ikke akkurat klage på ♥

En pakke med betakaroten fra Good for me inneholder 60 tabletter, og holder da til 2 måneders bruk. Selv går jeg på betakaroten året rundt, men det er fordi jeg reiser mye og tar solarium med jevne mellomrom når jeg er hjemme i Norge. Man tar en kapsel om dagen, og burde starte minst 10 dager før en evt ferie. Om noen har lyst til å teste ut så kan jeg anbefale dere å feks kjøpe to bokser.  Da har dere betakaroten hele perioden mai og ut august, som uten tvil er den beste sommerperioden her i landet 🙂 199 kr koster det per boks, noe jeg synes er en veldig overkommelig pris! 

Dere får kjøpt betakaroten fra Good for me HER ♥ 

Med koden “andrea20” får dere forresten 20% på alt hos Good For me- yaaaay <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg