Sexy beach hair med Coverbrands!

// Innlegg i samarbeid med Coverbrands.no

I dag skal jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker for en “beachy look” med masse volum, men først må jeg nesten vise dere mine to siste skjønnheter fra Lulu’s! Altså- hvor fine er vel ikke sminkepungen og toalettmappen over? En stor toalettmappe hvor jeg får plass til alt jeg skal ha med meg på reiser trengte jeg faktisk sårt, og denne falt sånn i smak. Superduperfin! Sminkepungen finner dere HER og toalettmappen HER

Sååå over til hår:

♥ Remington krølltang: Her har du den perfekte krølltangen til en veldig rimlig penge! Fungerer minst like bra som de dyre alternativene, og her kan du både lage lett fall og store kraftige krøller. Alt etter hva man ønsker 🙂 Til min look ville jeg ikke ha krøller men bare litt liv i håret. 

♥ Reference haircare heat protection spray: Varmebeskyttende er superviktig å bruke før føning/retting/krølling av håret, og denne er min favoritt. Beskytter håret, og gir glans og litt hold 🙂 Billig er den også!

♥ Label.M sea salt spray: Saltvannspray har vært en favoritt hos meg i årevis for en beachy look, og den kan enkelt brukes helt alene for å få resultatet du ønsker. Denne fra Label.M ble faktisk brukt under London fashion week, og det er ganske kult! Absolutt et lite must-have til håret.

Joico K-pak hårspray: Jeg elsker k-pak serien med shampoo, kur og balsam fra Joico, og hårsprayen skuffet heller ikke. Lukter nydelig, gir fantastisk hold og glans. Krøller du håret og sprayer med denne etterpå, kan jeg love deg at krøllene holder seg i dagevis!

Krøllet håret veeeldig lett, og så børstet jeg godt gjennom. Ønsket ikke synlige lokker men heller bare litt rufsette hår med masse volum, og denne looken elsker jeg! Passer like bra til hverdag som til fest 🙂

Dere får 20% rabatt på alle hårprodukter hos Coverbrands med koden “ABHA” (gjelder ikke ghd og nedsatte varer), og koden varer ut 14.04 ♥ Coverbrands har et gigantisk sortiment når det kommer til hårprodukter og en haug av fantastiske merker, så anbefaler dere å sjekke ut. Alltid deilig med rabatt!

15 kommentarer

Siste innlegg