CANDY FLOSS


 

– Home sweet home –

Vi kom hjem fra Paris sent i går kveld, etter en sinnsykt slitsom og irriterende reise. Takk guuud for at vi dro fra hotellet i supergod tid (3t og 30 min før), for på Orly flyplassen var det jo bare surr. Alt tok hundre år, og på toppen av alt måtte vi gjennom passkontroll. Der jobbet det kun to vakter til tross for sikkert ti luker, så da ble vi stående å vente i kø en drøy time før vi endelig kom forbi? Sånt gjør meg smågretten for å si det slik, haha. Men vi har hatt to veldig koselige dager i Paris, så da overlever man en litt kjip hjemreise ♥ Nå er det klart for en etterlengtet økt på Elixia, goood helg mine kjære!

8 kommentarer
  1. Pleier alltid å være surr på store flyplasser, men liker likevel Orly bedre en Charles de Gaulle. Der er det ingen butikker innenfor sikkerhetskontrollen. Ha en super helg!

  2. Heei 🙂
   håper du kan svare på dette 🙂
   har du prøvd solaray betakaroten før? isåfall hvordan funker den? og er det farlig å røyke hvis man tar det? er det noen andre du kan ta og røyke?
   🙂

  3. STINA – det står da i hennes lille kort-bio – øverst til høyre på ALLE sider inkl. HER at hun bruker et Canon 6D!!!! Ja, de tar vanvittig bra bilder, men du må jo også bearbeide på datamaskinen etter bildene er tatt, før bildene er ordentlig ferdige…
   LISA – Betakaroten
   “har du prøvd solaray betakaroten før? isåfall hvordan funker den? og er det farlig å røyke hvis man tar det? er det noen andre du kan ta og røyke?”
   Alt som skal til, er et kjapt Google-søk. Jeg fant lett svar på dette. Svaret er JA, det ER FARLIG!!! Selvsagt er røyking farlig uansett (slutt, slutt, slutt!!! Jeg slutta for nesten 9 mnd siden, nå damper jeg kun med 0 nicotin i en e-cig! 🙂 ). Men, betakaroten-tilskudd for røykere er farlig – alle typer betakaroten!
   Her er et sitat:
   “- På Mayo-klinikkens nettside står det blant annet at kosttilskudd med betakaroten kan øke risikoen for lungekreft, prostatakreft, hjerneblødning og hjerteskader hos personer som røyker eller som har vært mye utsatt for asbest.
   Betakaroten fra mat ser imidlertid ikke ut til å ha denne effekten, understreker Langeland.
   ” (Langeland er en erfaren hudlege som jobbet på Rikshospitalet i mange år. Mayo-klinikken er et amerikansk sykehus, kjent som et av verdens beste).
   Se resten her: http://www.dinside.no/841095/blir-du-brunere-av-betakaroten

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg