Bildene som aldri kom på bloggen #4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fake a smile 😀

Ut med snusen før bilder xP xP

Alltid blid og fornøyd 🙂
 

Blinskudd

Hahahahah PENA <3

Litt sinna på fotografen blir man jo i blant 😉

Litt vesketrøbbel xP

Alltid like charming 😉

Vind, langt hår og photoshoot er ikke alltid like gøy :O

Tørke litt tårer <333

HAHA! Var på tide med en ny “bildene som aldri kom på bloggen”, og det er alltid morsomt. Bildene som kommer på bloggen er jo naturligvis de som ble finest fra shooten, så da er det gøy å vise dere de litt mer uheldige en gang i blant også. En liten dose selvironi er vel bare sunt 😀 Om dere vil se flere vakre bilder av meg kan dere trykke HER, HER eller HER. God natt snuppiser 🙂

13 kommentarer
  1. VG skriver om at Mattilsynet har tatt en vurdering av at rådene du (og andre toppbloggere) gjør av kosttilskudd er både ulovlige og potensielle farlige feil. Dere anbefaler kosttilskudd i hytt og gevær uten og en gang virke kritiske. Slik jeg oppfatter det ihvertfall. Hva tenker du selv om dette? Jeg er rett og slett veldig nysgjerrig på hvordan dere i det hele tatt tør å sitte og skrive de anbefalingene dere gjør når det kommer til kosttilskudd. Kosttilskudd er tross alt ikke bare “ei sunn pille”.

  2. Ja, wow! Syke bilder der, gitt! Du får jo oss som leser bloggen din til å føle oss enda værre selv, hvis du påstår at disse bildene ikke er ment på en blogg? At et bilde der du ikke ser i linsa, men likevel er ihjel-retusjert er jo ikke et stygt bilde, Andrea Badendyck! Det er jo et vanlig bilde andre folk legger ut.

  3. Hei, lurer på hvilken hårfarge du har i bunnen, altså i røttene? Er det din egen eller en farge? Skal til frisøren snart, og likte veldig godt bunnfargen din😃 Så hvis du vet nr, og merke så hadde jeg blitt veldig glad:)
   Morsome bilder by the way:)
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg