TUSENFRYD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er hjemme igjen og første dag i Oslo ble utnyttet til det fulle: vi var nemlig en tur på tusenfryd i dag! Det stedet der gir så mange minner, og det er så koselig å tenke på. Følelsen når du var barn og skulle på tusenfryd er vel nesten ubeskrivelig, det var sikkert nesten like fantastisk som julaften- haha. Gøy er det fortsatt og jeg prøver å ta en tur dit hver sommer 🙂 Vi fikk tatt alle attraksjonene vi ville, spist mat og selvfølgelig kost oss i solen med is. En herlig dag!!

Ellers har jeg bestilt en ny reise igjen i kveld. Marbella ga mersmak for ferie, og allerede på onsdag bærer det avgårde til Mallorca! Weeee. Har ikke vært der på 5 år nå, men vet det er en veldig flott øy og husker at Palma er fantastisk fint. Så om dere har noen Mallorca tips må dere gjerne komme med det! Skal leie bil og kjøre litt rundt, så vi har mulighet til det meste ♥ Snakkes mer i morgen søtiser.

28 kommentarer
  1. Sjekk ut Jannid og Jon Olsson sine vlogger og Instagram, de er der nå og legger ut masse fine videoer om forskjellige steder å dra til der

  2. Såå gøy! Og så mange fine bilder 🙂 Jeg var selv i Liseberg forrige uke, det er ingenting som slår en dag i fornøyelsespark om sommeren altså!

  3. Hei du!
   Så fin du er 🙂 Lurer på hva modellen på brillene dine heter? Er ute etter Celine briller, og syntes denne modellen er så fin 🙂

  4. Jeg og kjæresten min holder på å bestille tur til Palma nå, reiser i starten av august! Håper du kan komme med masse tips og gøyale ting å finne på der 😀 kos deg masse!

  5. Det finnes Puro Beach utenfor Palma, det er selvfølgelig verdt et besøk (de har også _den beste_ quesedillaen jeg har spist), og vi var også på Nikki Beach club (tror det het det hvertfall), som også var veldig deilig, men på stranda med havet! Veldig digg restaurant der også! Man må booke på forhånd på begge stedene. Utelivet i Palma har hele “stripa” langd havnen med klubber, Pacha er kjempegøy (men dyrt seff), men det er innmari mange kule småbarer i sidegatene før/rundt stripa. Og så og si alle restaurantene inni Palma var megadigge! Håper det var noen tips til hjelp! 😚

  6. Det er ikke alle som har mulighet eller råd til å reise på sommerferie, også reklamerer du for en haug med reiser. Hva skjedde med skattesmellen? Gav den ikke deg en lærepenge? Beklager om jeg virker slem nå, men er bare nysgjerrig…

  7. Har tre plasser jeg vil anbefale!
   1. Kjør til Soller! Dette er bare sånn 30 minutter fra Palma. Er en gammel fiskeby, med strand midt i smørøyet av byen. Det går en gammel trikk gjennom, den ville jeg tatt om jeg var dere. George Clooney har hus her!
   2. Kjør til Cala D´dor. Dette er sånn rikmansplass som ligner på sånn typ LA. Svæææære hvite hus i mur, og svære porter osv. Her er det så ekstemt fint, og dere MÅ finne dere en deilig badevik å bade i. DEnne byen er kjent for badeviker og vi var på “Cala esmeralda”. spiste lunsj på hoteller rett ved som er et 5 stjerners. Utrolig nydelig mat!
   3. Kjør til Es Trenc. Dette er en kjent badestrand. Halve stranden er nudist og resten er vanlig. Her er vannet KRYSTALLKLART, og det er både nydelig strand, ogen del klipper til å ta fine bilder i! Det er så vanvittig magisk der!
   Veiene til alle disse plassene er langs sørkysten. Da kjører man langs vannet, og kan stoppe innom de sikkert 30 byen som fra Palma til cirka Cala Millor! Ikke kjør oppe ved Alvudia osv, der er det lite å oppleve! Ta sydkysten, og kanskje en overnatting i Cala Millor. Der har de fantastiske strender og nydelig mat!

  8. Hei Andrea 🙂
   Vet du går til Lashes by Kasja når du fikser bryn og vipper – men er alle like flinke der? Vurderer å prøve farging og forming av bryn og skulle gjerne valgt Kasja men alle timene er opptatt i lang land tid …. Er de andre ansatte også flinke?

  9. Tusenfryd vil alltid være gøy! Hihi:-)
   Skulle ønske puppene mine var så fine i klær uten bh… Er så stygt med stropper osv! Bruker du niplecover? Synes de synes så godt igjennom toppen, hah!
   Kos deg maaaasse på ferie fine deg<3

  10. ser ut som at du er med en gutt på mystory, hvorfor skriver du innlegg om hvor deilig det er å være singel da ? må bare spørre … 😀 hehehehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg