BOHEMIAN

Playsuit HER ♥ (adlink)

Vi var på ørkensafari her om dagen, og da måtte vi jo selvfølgelig utnytte situasjonen til å ta litt bilder. Elsker virkelig bakgrunnen og ikke minst playsuiten, så kul! Nå er jeg helt forferdelig trøtt, så ville egentlig bare si et lite hei før jeg forsvinner til drømmeland. Fler bilder fra ørkensafarien kommer i morgen 😄 Klem til dere, fininger!

15 kommentarer
  1. Snakk om å være respektløs i bekledningen.. typisk sånne harry vulgære nordmenn som deg i utlandet

  2. ^ kjære vene, det er ikke noe vulgært eller respektløst der. det er varmt og da må man få lov til å gå lettere kledd. spar deg for sånne kommentarer. du ser syyyykt bra ut andrea!

  3. Helt enig med kommentaren ovenfor angående klær. Svært respektløst å gå kledd sånn da de har visse forventninger av turister. Har selv vært i Dubai 3 ganger og vet godt hvordan en ikke skal kle seg. Dette er et godt eksempel. Du er i et muslimsk land og ikke i Spania…

  4. Selv om det er varmt så syns jeg man skal ta hensyn til de verdiene og reglene som gjelder i det landet man besøker, om ikke kan man vel holde seg hjemme eller besøke Gran Canaria 😉 Har vært mange ganger i Dubai og vet at det er visse kleskoder man skal følge av respekt, og det har Andrea selv kommentert i et innlegg lengre ned her. Men oppmerksomhet kommer vel alltid først.

  5. Hvorfor skriver du (adlink) i så alt for liten skrift? Er ikke hele hensikten at det skal markeres, klart og tydelig at det er en reklamelink? Dette er for dårlig, Andrea!

  6. Marie: For det første fordi alle vet jo at bloggeres linker er adlinks, og jeg synes at det at vi i det heletatt må skrive det ser “forstyrrende” ut. Så derfor skriver jeg med liten skrift, så det ser penere ut 🙂

  Legg igjen en kommentar

Siste innlegg