THAILAND TROUGH MY PHONE

Et lite bildedryss fra mobilen min! Har vært SÅ flink til å ta iPhone bilder denne ferien, så nå er instagrammen min fornøyd 😉 

Nå tar vi fergen over til Koh Phi Phi, hvor vi blir i to dager før vi vender snuten tilbake til Norge. Phi Phi øyene er helt paradis, så dette blir en perfekt avslutning på den fine turen vår! Vi snakkes dere ❣️❣️

20 kommentarer
  1. Hei,
   Hvilken str har du i den rød bikinien din på snapchat fra nelly? vil bestille den og lurer på hvordan de er i str:) setter pris på svar

  2. Hei! Jeg har nettopp tatt silikon på fornebu og lurer på hvor lang tid det tok før dine “droppet”? Altså at du fikk en naturlig “heng” på de? Dine ser så perfekte ut. Men føler mine er litt for runde og porno-aktig hvis du skjønner 😛

  3. Flotte bilder! Madicken er helt nydelig! Så høy og tynn. Ønsker hun seg silikon? Hva hadde du sagt hvis hun spurte om du kunne «sponset» henne med det? (Betalt det for henne)

  4. Du ser skikkelig bra ut nå! Bare lurer på om du kunne lagt ut noen av favoritt styrkeøvelsene du pleier å gjøre? Eventuelt en trenings vlog? Er så lite kreativ på treningsfronten..

  5. Kan du vær så snill lage et innlegg med produkter og fremgangsmåte for øyensminken din? Du er såå fint sminket 😻

  6. Hei, kommenter vanligvis ALDRI blogger, men det er noe jeg lurer på.. Etter kamel-innlegget ditt, fikk du utrolig mye skryt for å ha skrevet om dyremishandling. Og nå spammer du snapchat osv, med dyr og vegansk mat ++.. Er det bare fordi du vil ha oppmerksomhet? Synes du spammer nokså mye med det, i ogmed at du aldri «brydde deg» før.

  7. Eh… Du har skrevet om hvor dumt det er med kroppspress på bloggen før?? Du mener tydeligvis noe annet nå..

  8. Håper du snart innser at de fleste driter i bloggen din, tydeligvis du også, siden du såvidt orker å skrive noen setninger til leserene dine – som betaler denne turen.
   Seriøst, bare takk for deg og stikk.
   Btw; imaget ditt du som prøver å få oss til å tro på fungerer svært dårlig, de fleste gjennsomskuer at det bare er ren bullshit.

  9. Har noen ønsker til noen innlegg fremover 🙂
   1. lurte på om du kan lage et innlegg med alle dine favorittbikinier og hvor du kjøper de, du har sååå mange fine som kler deg svært godt!
   2. Om du kan vise dine favorittsolbiller, her har du også mange fine.
   3. Favorittsminkeprodukter og parfymer! Syns det er så vankelig å finne noen parfymer som jeg liker.
   Ellers ser du helt fav ut!

  10. Skjønner ikke at du har samvittighet ovenfor oss trofaste lesere til å ”lure” oss gang på gang og si at du skal bli flinkere til å blogge, for så å ta deg en uke+ fra det som faktisk er JOBBEN din, både titt og ofte. Ja, jeg vet at det er vi lesere som klikker oss inn og at vi faktisk bare kan slutte med det om vi syntes du blogger dårlig. Men det du gjør er å gi falske forhåpninger gang på gang, slik at vi igjen klikker oss inn, kun for å skuffe. Enten bør du bare legge ned bloggen og få deg en annen jobb om du virkelig ikke klarer å blogge jevnlig, eller så bør du si det som det er at bloggingen blir av og på og at de som fortsatt vil lese bloggen er velkommen til å gjøre det. Det du gjør er urettferdig ovenfor oss som håper på nye innlegg og klikker oss inn. Vi sørger faktisk for at du lever godt (bedre enn de fleste) og kan reise på fine reiser, kjøpe deg fine klær og ting som et kamera til over 40 000,- Du burde ha såpass respekt for dine lesere at du blogger bra da (i det minte OK), hvis det faktisk er blogging du ønsker å holde på med. Sånn som ting er nå virker det som du ikke har noen glede i blogging eller bryr deg om leserene dine, men kun holder på fordi det er ”easy cash” rett i lomma, uten å i det hele tatt jobbe noe særlig for det i det hele tatt. Det er også urettferdig ovenfor de bloggerene som sliter seg halvt ihjel for å holde seg på topplista og blogger opptil flere ganger om dagen, mens du bare ligger her uten å gjøre en dritt nesten (sorry for å si det!) Jeg tror jeg kan snakke for alle dine lesere nesten når jeg sier at ingen forventer at du skal blogge 3 ganger om dagen hver dag for å ”fortjene” plassen, og jeg skjønner også at bloggere også ønsker å ta seg litt fri innimellom. Problemet er at du gjør det veldig ofte, samtidig som du lover at bloggingen skal bli bedre og mer konsis, noe den ikke blir. Håper du leser denne meldingen og tar det til deg, vil virkelig følge denne bloggen fordi jeg elsker bildene og bloggingen når den først skjer. Ta det til deg, ha respekt for oss som gir deg lønn og gratis reiser og ta til deg kritikk for en gangs skyld. Please!

  11. Ikke frekt, heller ikke for å gi deg en dårlig følelse. Jeg følger flere bloggere om dagen, du er en av dem og jeg syns du er en av de som er dårligst til å opptattere bloggen. Det går en fin periode hvor bloggen blir opptattert, men så går det perioder hvor du ikke opptatter her på bloggen i det hele tatt.
   Forstår ikke hvordan da man enda kan være en av Norges største topp blogger og tjene så mye. Jeg som er fast leser hos flere av dere bloggere blir skuffet av å trykke meg inn for da å se et innlegg for to uker tilbake.
   En ting jeg bare har lagt merke til, dette har du holdt på veldig lenge. Hos andre bloggere går det kanskje to dager uten opptattering, mens her så skjer dette stadig i lengre perioder og oftere.
   Igjen. Ikke frekt og trengs ikke å publisere dette. Men vil bare fortelle deg at du, og Sophie er en av de få bloggerne som har vært lengst i denne bransjen, og spør du meg er dere best likt og fått best tillitt til leserene deres, derfor er det viktig å holde på det. For selvom jeg følger de andre nye «bloggerne» føler jeg at det er dere to jeg kjenner best, og har sterkest respekt for.
   Igjen, ikke frekt ment Andrea! Ha en fin kveld🌸

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg