THIS IS LIFE

// Annonse: Reise i samarbeid med Lapoint

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

🏄🏽‍♀️🏄🏽‍♀️🏄🏽‍♀️

KAN LIVET BLI BEDRE? Herreguuud så bra vi har det her på surf camp i Sri Lanka med Lapoint ♥ Surfekurs hver eneste morgen, yogatimer, kokker som lager mat til oss, hav 10 meter unna døren, sol og blå himmel hver eneste dag og en stor herlig gjeng med fine mennesker. Merker faktisk at jeg digger skikkelig det “camp livet”. Så gøy å bli kjent med nye mennesker, og ikke minst bare det å være en stor gjeng som er sammen. På de to forskjellige campene her i Sri Lanka er vi vel til sammen ca 30 stk, så det er virkelig nok av folk å henge med. De fleste reiser faktisk overraskende nok alene- så om du er keen på å dra hit på surfcamp men ikke har noen som kan være med, så er det NULL stress. Kunne lett dratt hit alene igjen selv! 

I morgen tidlig skal vi ut på eventyr, og da står faktisk et besøk i regnskogen på planen. Kuuult!! Er til og med et utrolig flott vannfall der, så jeg gleder meg skikkelig til å se alt. Vel- bortsett fra slanger, edderkopper og blodigler som tydeligvis henger en del der….. Haha, wæææ. Pakker med kamera, så skal dere få se bilder fra turen vår senere 💋

17 kommentarer
  1. Kjipt se seg selv dale nedover bloggtoppen?
   Nå må du raske på med en utdannelse, for dette varer ikke evig for deg, tydligvis!

  2. Ser så fint ut, håper du koser deg! bare lurer på om det er vanlig å være der lengre enn en uke eller om du tror det blir for lenge sånn at det kan bli kjedelig? og hvor lang var reisen til Sri Lanka og reiste dere med noen andre som skulle på samme camp?
   sykt fine bilder og elsker bloggen

  3. Surfer dere ikke? Hvorfor har du ingen bilder av at dere faktisk surfer? Og hvorfor har du ikke våtdrakt på? Den badedrakta er vel ikke de beste surfeklærne? Og hvorfor er du sminket som om du skulle på fest om du egentlig skulle surfe?

  4. «Se så fint det er her, skikkelig paradis <3»
   * 3 av 5 bilder av Andrea som poserer med et surfebrett og leker deilig*

  5. Asså, ærlig talt. Slutt å dele slike bilder som gir et urealtistisk bilde av hvordan turen er, og det er så jævla skadelig det du driver med når du legger ut disse bildene av deg selv. Og du skal studere sykepleie? Du kommer til å gjøre mer skade enn nytte hvis du forstetter å dele slike bilder. Gleder meg til dagen du skal på psyk og ser unge jenter med spiseforstyrrelser som alltid skal være perfekte pga. blant annet DINE biler. Shit ass, ta på deg noen klær og skaff deg en utdannelse, frøken “Sykepleier”

  6. Skjønner virkelig ikke hvordan du kan tjene penger på denne bloggen og få så masse spons så lite som du jobber. Se på Kristina Andersen, Ida Wulff og Caroline berg eriksen – de er profesjonelle bloggere liksom. De blogger hver dag, som regel – det er heller sjeldent at de lar det gå flere dager uten blogg, uansett om de er på ferie, de tar liksom jobben sin seriøst. Ida Wulff blogget til og med når hun skrev bachelor (!!!), om ikke hver eneste dag, så var det fremdeles noe hun prioriterte, fordi det er jobben hennes. Du derimot koser deg bare med alle fordelene med blogging – som alle de sponsa reisene og produktene du får kastet etter deg, uten at du egentlig gjør noe for det.
   Når Kristina Andersen og Ida Wulff tar seg noen dager fri, så er det noe vi unner dem. Fordi de sjeldent lar det skje, og vi synes de fortjener et lite pust i bakken og senke skuldrene siden de jobber og leverer så godt ellers. De gjør at jeg klarer å ta blogging som et seriøst yrke.

  7. Hei Andrea! Ser du får mange stygge kommentarer på innlegget og håper ikke du lar de gå inn på deg! <3 håper du koser deg veldig på tur og kanskje deler litt fler bilder og tanker når du kommer hjem 🙂 ser også frem til forhåpentligvis litt mer hverdagsblogging når du er hjemme fra ferie, det savner jeg <3 klem!

  8. Altså hva skjer med dere bloggere og å stappe badedrakten sånn inn i rumpa?
   Og er enig med anonym kl.13:38. Du kommer aldri til å engang komme deg gjennom første året på sykepleien

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg