HIMMELEN HAR FÅTT EN NY ENGEL

💔

I dag har vært en veldig vond dag. For første gang i livet har jeg mistet en av mine aller nærmeste.. Min kjæreste mormor. Hjertet hennes sluttet å slå i dag tidlig, og hele familien er i stor sorg. Vi var forberedt på at hun kom til å dø i nær fremtid, men det er fortsatt forferdelig når dagen først kommer. Helt siden jeg var bitteliten har jeg gruet meg til dagen enten mormor eller morfar dør, og det er så vondt at det nå er realitet. Vi har en veldig liten familie, og derfor har vi også hatt et utrolig tett forhold med de få vi har. Vi kjøpte jo huset i Sverige for å få sett besteforeldrene mine ofte- og hele oppveksten min reiste vi til Sverige nesten hver eneste helg og var med dem. Jeg tror mange av dere som leser bloggen min har fått med seg hvor mye mormor og morfar betyr for meg, og kanskje husker hvor mange ganger jeg har påpekt hvor viktig det er få sett besteforeldrene sine fordi man aldri vet hvor lenge man har dem. Det er jeg i alle fall glad for- jeg har prioritert dem mye i alle år, og jeg har alltid passet på å fortelle begge hvor glade jeg er i dem når vi sees. Jeg har vært det beste barnebarnet jeg kunne vært, og det er godt å føle på nå. 

27.10.1935-30.04.2018 🌹

Mormor har vært syk i mange år nå. Hun hadde blant annet Alzheimers, og de siste 5-6 årene har hun bodd på pleiehjem. Alzheimers er en helt forjævlig sykdom, og det har virkelig vært tungt å se sykdommen utvikle seg opp gjennom årene. Hun har vært så dårlig i lang tid nå at jeg på mange måter også er glad for at hun bare fikk slippe- endelig har hun fått fred. For det var jo det hun ville også. Men tungt er det jo for oss etterlatte uansett. Heldigvis fikk jeg sagt et ordentlig og fint siste farvel til min snille, søte og fantastiske mormor i påsken. Da vi skulle gå fortalte jeg henne at hun er verdens beste mormor og hvor glad jeg er i henne, og så fikk gitt henne en lang og god klem. Hun sa navnet mitt, og kysset meg til og med på kinnet da vi sa hade. Selv så svak hun var på det tidspunktet.. Også var det så godt å vite at hun skjønte at jeg var meg. Det øyeblikket kommer jeg til å huske for alltid ♥

Kjære mormor. Tanken på at jeg aldri skal få se deg igjen gjør så vondt, og jeg klarer egentlig ikke å tro på at du er borte. Tusen takk for alle fantastiske minner og all kjærlighet jeg har fått av deg, du har vært den beste mormoren et barnebarn kan ønske seg. Jeg håper du er på et bedre sted nå, og at du endelig har fred. Selvom du ikke fysisk er her lenger, så vil du alltid være med meg i hjertet og tankene. Jeg elsker deg.

22 kommentarer

Siste innlegg