FAV PLACE

// Sponset behandling

LASHES BY KASJA 

Favorittstedet ♥ Jeg har vært fast kunde hos Kasja helt siden 2013 da hun ikke hadde egen salong, og i dag har hun hele 3 forskjellige i Oslo. Der fikser jeg bryn, negler og vipper. Sistnevnte har jeg jo sluttet med nå, men her om dagen prøvde jeg LVL lashlift (vippebøy+farge), og WOW det var fint! Vippebøy kommer jeg definitivt til å fortsette med. Noen av dere som har prøvd? Anyways- jeg anbefaler virkelig Lashes By Kasja på det varmeste. Utrolig flinke og skjønne jenter som vet hva de driver med. Hvis dere vil booke time kan dere gjør det HER 🙂

17 kommentarer
  1. Herregud så dårlig bloggen din er nå.. helt flaut at det eneste innholdet ditt er annonseinnlegg. Noen som har en tom lommebok for tiden?

  2. 😂😂😂
   Helt utrolig at du ikke ser hvor latterlig dette er? Leser du i det hele tatt kommentarfeltet ditt? (vel hvis du hadde det så hadde du jo kanskje svart på det 15ende spørsmålet om du har kommet inn på studiet ditt…)
   Jeg skjønner at du må ha annonseinnlegg for å ikke miste samarbeidspartnere, men slik som bloggen din er nå, og som den har vært i det siste året, kommer du snart til å miste flere lesere. Vi gidder ikke å lese bare masse annonser og reklame, som kun er for å få penger i lommeboka di. Jada, vi får 20 % rabatt på klær fra Nelly eller på en behandling fra denne salongen din, men det gagner deg mer enn det gagner oss.

  3. så fine neglene dine ble <3
   spurte ved forrige innlegg også, men hvordan går det med studie, har du kommet inn på sykepleien?
   litt enig med therese, skjønner at du legger ut annonseinnlegg, men savner å høre mer fra deg. har vært en fast leser i mange år, og føler du "forsvinner" litt liksom.

  4. Er det kanskje sånn at du ikke skal studere likevel i høst og ikke vil snakke om det? Kan det være derfor du blogger så lite og upersonlig for tida?

  5. Helt ærlig, at du ikke blir flau av den bloggingen her med kun sponset og annonse innlegg….? Kan alle som er innom dette kommentarfeltet nå bare gjør alle en tjeneste og ikke klikke seg inn på bloggen til Andrea videre? For altså, vi gir en jente serriøst gratis penger og får jo ikke en dritt tilbake.. Veldig synd og trist.

  6. Tenkt på det personen over sier flere ganger! Man høster det man sår, andrea! Jeg har kanskje klagd min del på denne bloggen nå, men ikke blir det flere(bedre) blogginnlegg, ei heller responderer du på NOE vi lesere spør om eller sier til deg. Hvordan har du samvittighet til å drive på sånn mot trofaste lesere? Det er flinkere bloggere der ute som ligger etter topp 100 på blogg.no, men som ikke er like heldig å ha et like kjent navn.

  7. Hva har skjedd? Hvorfor svarer du ikke på noe av dette her? Sjekker du i det hele tatt kommentarfeltet? 🙁

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg