PALMESUS BILDEDRYSS

Bedre sent enn aldri? Endelig fikk jeg samlet bildene fra Palmesus!

Palmesus har blitt en aldri så liten tradisjon for meg nå, og dette var tredje året mitt på rad. Denne helgen var kanskje en av de morsomste jeg noen sinne har hatt, og jeg var sååå lei meg for at alt var over i bilen på vei hjem- haha. En helg går jo så altfor fort! Om jeg skal tilbake neste år er ikke et spørsmål en gang 💃⚡️❤️

14 kommentarer
  1. Hei Andrea!
   Du kunne ikke fortalt litt om hvordan det var å begynne på skole da? 🙂 har akkurat startet på sykepleien selv, så er spent på hvordan det går med deg!
   Savner også litt hverdagsinnlegg, du er jo egentlig så flink til å blogge 😀

  2. Hvorfor legger du ikke ned bloggen? Dårligste bloggeren de siste 5 årene. Blogget 1 gang i mnd hvert år… Hvorfor gjør du det da? Bare for å kunne legge ut sponsorinnleggene dine? Lol

  3. Hei Andrea!!
   Kunne du laget et innlegg med FAVORITTplaggene dine? Om det så er sandaler du kjøpte for 20 kr i Hellas, eller en dyr skinnjakke, hvit t-skjorte som faller fint over kroppen etc.
   Jeg føler jeg kjøper så mye klær som jeg bruker EN gang, og så går de rett ut. Alt fra t-skjorter som ikke har riktig passorm til jakker etc.
   Og,
   jeg synes du har RÅFLOTTE ben. Husker du for flere år siden sa at du hadde store legger, og det har jeg.. Mye større enn deg. Det ser ofte veldig dumt ut når jeg går med tynne, høle heler, pga leggene. Har du noen tips? Ser du har hatt noen lårhøye høyheler, kunne du linket dem? Brukes de mye? Jeg sliter også her, fordi leggene mine er som regel for store for sko som går over de..

  4. Hva med å faktisk ta til deg kritikken du får av mange oss her i stedet for å slette dem? Vi er mange som er misfornøyd og etterspør flere hverdagsinnlegg, jevnere blogging, og ikke minst da – endelig svare på om du har kommet inn på sykepleie 🙄 Ikke at jeg bryr meg nevneverdig om det, men du har jo fått 100 spm om det nå så jeg blir litt sånn, bare svar? Folk er nysgjerrige og bryr seg.

  5. Har du kommet inn på sykepleien? Fortell litt om det i et eget innlegg kanskje? Hva du syntes om fadderuka.. fagene.. osv? 🙂

  6. Anonym: Har kun slettet kommentarer hvor hensikten helt åpenbart har vært å være slem og nedlatende. Hvis du savner en kommentar du har gitt med såkalt “konstruktiv kritikk” må jeg nok opplyse deg om at du dessverre er et nettroll med manglende forståelse for hva “konstruktiv kritikk” er, og at jeg ikke skylder deg å få lov til å spre dritt på min plattform. Hvis du derimot føler deg berettiget til å legge igjen konstruktiv kritikk og oppsøker informasjon om hva dette er og hvordan det gis (tips: google f.eks “konstruktiv kritikk”), så er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å kommentere uten at dette blir fjernet 🙂

  7. Therese: Jeg har forståelse for at folk er nysgjerrige, og jeg lover at dere får svar på alt veeeeldig snart! Samtidig synes jeg det blir for drøyt at jeg skal tåle alt av stygge kommentarer bare fordi jeg har en blogg. Jeg har ting som skjer i livet mitt som alle andre, og har hatt en lang periode hvor det ikke har vært så lett for meg å være tilstede på denne bloggen.

  8. Anonym: Hvis du ikke klarer å legge sammen to + to og forstå at farmen deltakelse og studier på samme tid er uforenlig, så skylder jeg deg vel egentlig ingen forklaring.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg