1. Garantert at du bare slenger ut annonseinnlegg når du er redd for lommeboka blir tom, for du har null respekt for oss lesere. Det syntes at du virkelig haaater jobben din som er bloggen, men elsker og lever for inntektene. Hvem er det som har fått deg hit? Jo- det er oss. Skal du bare utnytte det? Dersom du hadde stått i et rom fult av oss lesere, hadde du virkelig hatt hjerte til å utnytte oss da også? For nå føler ihvertfall jeg meg bare brukt- for at du skal ha masse penger, dra på kule kjendisfester og ha råd til eksklusive ferier. Og DET blir for dumt, Andrea.

  2. Kan du plis prøve å få tak i en rabattkode på hele Nelly snart? Trenger nye klær til skolestart, hehe.
   Elsker bloggen din, leser hver dag!

  3. Hahah, begynner å bli relativt kjedelig med bare annonseinnlegg Andrea. På tide å legge opp bloggen kanskje? Ser at lysten er på bunn, forsto det når du hadde skole å prioritere- men nå er det sommerferie.

  4. Her, her, her. Her, her, her. Her, her og her. Haha dette innlegget lagde du virkelig med sjela di :p NOT

  5. Liker egentlig bloggen din kjempe godt men du blogger jo aldri? Du lover at du skal blogge men neida.

  6. Du fortjener virkelig ikke de pengene du tjener på bloggen ved å gjøre en drittjobb.. Det er mange andre i verden som tjener dritt men likevel jobber for det..
   Ta deg sammen

  7. Herregud dokke over slapp av. Ho må jo få ta seg en ferie når hun vil? pluss hun skrev en plass at ho ikke har motivasjon til å blogge i sommer. Så give her a break :*

  8. ^ Javel. Da kunne hun vel gitt ordentlig beskjed før slik at folk slipper å gå innom bloggen hennes ? OG stoppe med korte annonse etter annonse innlegg som er skrevet på 2 min.

  9. Det er farlig å bli så avhengig av Nelly!
   De har jo så mye fint 😮
   Handler der minst 2 ganger i uken!
   Fline plass 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg