UKEN SOM GIKK

Ukens tanke: Jeg er veeeldig inne i trening og kosthold for tiden, og merker at tankene mine surrer mye rundt det. Jeg har store mål for de neste månedene, og det føles så bra å være inne i en god periode. Ellers tenker jeg mye på studier, ettersom det ikke er så altfor lenge til man skal søke.. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg vil enda, og  vurderer mange forskjellige ting. En del av meg har SYKT lyst til å studere i utlandet, så jeg har lyst til å gjøre litt mer research rundt det. Benny bor jo i New York og studerer der nå, så må innrømme at det blant annet frister litt å begynne å studere der sammen med han. Det letteste er jo alltids å bare bli i Oslo- men herregud vi lever jo bare en gang, man jo følge drømmene sine. Det er nå vi har muligheten til å gjøre litt crazy ting! 

Processed with VSCO with c9 preset

Ukens opptur: Ukens opptur må være besøk av Anna fra tirsdag-torsdag og så kjæresten torsdag-søndag. Hatt besøk hele uken jeg! Nelly-eventet på onsdagen var også veldig morro, gøy å få litt variasjon i jobbhverdagen. Ikke minst koselig å se både nelly teamet og andre bloggere igjen! 

Ukens nedtur: Tenker og tenker, men kommer seriøst ikke på noe- haha. Kan vel ikke klage på det?😄

Ukens sang: To sanger som har gått mye på repeat denne uken er “Dont call me up- Mabel” og “Still miss me- Pynno”. Digger begge! 

Ukens mat: Det jeg har spist mest denne uken må være havregrøt + en helt fantastisk pasjonsfrukt smoothie som jeg lager meg hele tiden. Naaam! Btw- jeg trodde faktisk ikke jeg kunne klare å oppgradere havregrøten min, men den har faktisk blitt enda litt diggere etter litt inspo fra kjæresten. Dette er hva jeg gjør for å lage verdens diggeste havregrøt: Kok opp vann og havregryn i en kjele, og rør inn litt melk/mandelmelk etterhvert- til du får den konsistensen du foretrekker. Legg den ferdige grøten i en skål. Mos en banan og rør den inn i grøten, og så kan du ta i 2-3 spiseskjeer cottagecheese. Så tar du i en god klæsj med peanøttsmør, som også skal røres inn. Topping: Syltetøy (favoritten for tiden er eplesyltetøy), frosne bær, kanel og litt honning til slutt. Voilaaa! Resultatet blir magisk❤️

 

Ukens film/serie: Har faktisk litt forskjellig å anbefale dere her☺️ YOU på netflix er en syykt creepy og spennende serie som anbefales på det sterkeste. Jeg elsket den! Ellers ble jeg nettopp ferdig med sesong 1 av Handmaid´s Tale, og gud for en forstyrrende/ekkel/bra/spennende serie. Noen ganger blir den nesten litt for drøy, men den facinerer meg på en eller annen måte. Til slutt anbefaler jeg å se Derren Brown dokumentarene på netflix.. Han er en engelsk psykologisk illusjonist og hypnotisør, som får mennesker til å gjøre de mest utrolig ting! Mindblowing og superinteressant serie. 

Ukens person: Ukens person må vel bli kjæresten min, som tok seg tid til å fly til Oslo kun for å besøke meg etter bare 9 dager fra hverandre! Det var så koselig å være sammen igjen ❤️ Jeg har virkelig med hånden på hjertet funnet meg verdens beste gutt- som støtter meg gjennom alt, alltid motiverer meg og løfter meg opp i hverdagen. Alt er liksom bare trygt, fint og riktig. Og ja, han er superkjekk- men jeg elsker virkelig innsiden hans enda mer. Jeg kunne ikke bedt om en snillere og mer fantastisk kjæreste! 

 

Ukens irritasjonsmoment: Uhøflige mennesker! Haha, så random.. Har fått en nabo i det nye leilighetskomplekset mitt som er en tilsynelatende søt gammel mann med en søt liten hund, MEN han svarer helt seriøst ikke når man sier hei/snakker til han. Bare ser på deg surt uten å lage en eneste lyd og så gå videre.. Synes sånt er så spesiell oppførsel, og det er noe jeg tenker en del på i hverdagen. Synes det er altfor mange sånne mennesker, spesielt folk som jobber i kassen på diverse butikker eller i service bransjen. Altså hvorfor i all verden svarer du ikke når noen sier HEI til deg? For meg er det helt uforståelig, jeg tror ikke jeg hadde vært i stand til å ikke svare om jeg så skulle prøvd med vilje. Det er jo bare vanlig folkeskikk, og krever så lite av en person. Argh…

Ukens cravings: Pajonsfrukt.. Yummiii!! 

Ukens gledingz: Det jeg gleder meg aller mest til nå er at jeg og farmen girlsa skal til Alta for å besøke Sølvi siste helgen i mars! Da skal vi (forhåpentligvis) se nordlyset, nydelig norsk natur, kjøre med hundespann, kjøre snøscooter, hilse på reinsdyr og masse mer. Jeg har ALDRI vært i nord-norge før, og tror det blir en helt sinnsykt opplevelse! Herregud som jeg gleder meg. 

Hvis dere har noen spørsmål kan dere stille de i dette innlegget- så tar jeg det med på neste “ukens spørsmål” ♥

23 kommentarer

Siste innlegg