TURTLENECK

Hei og god tirsdag, mine fine lesere!

Min dag har bestått av jobb fra jeg stod opp, spiste faktisk ikke frokost før halv 5, fordi jeg stresset sånt med alt annet, haha. Har tatt en haug av bilder, skrevet et laangt tankeinnlegg som kommer senere denne uken, laget enda et innlegg og nå driver jeg med regnskap. Regnskap er det værste jeg vet, det finnes neppe noe kjedeligere enn det. Tar så lang tid, er faktisk litt vanskelig og rett og slett noe dritt. Men jeg er veldig glad jeg gjør det, for det er jo derfor jeg nå har alt det økonomiske med bloggen på det rene. Er veldig deilig å ha et AS, få lønnslipp og skatte en viss prosent en gang i mnd slik som alle andre.

Det eneste som er kjipt med AS er at jeg må betale arbeidsgiveravgift. Akkurat det synes jeg er helt latterlig. Jeg er jo den eneste personen i firmaet mitt, det er jeg som eier det, men i følge reglene har jeg liksom ansatt meg selv og må derfor betale arbeidsgiveravgift. Den er faktisk på hele 15% av inntekten min, altså hvis jeg skatter 40%, blir det tilsammen 55% staten skal ha i skatt av meg. De som hater oss bloggere og synes vi er noen hjernedøde barbier som ikke bidrar til samfunnet, kan i alle fall kose seg med at vi bidrar med mye til statskassen, haha. 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Genser fra Saboskirt 

Ellers må jeg si tusen takk for alle hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Jeg må helt seriøst slutte å være så paranoid når det gjelder bloggen. Var sykt usikker på om jeg skulle poste gårdagens innlegg, fordi jeg så for meg at jeg kom til å få masse hat. Tror faktisk ikke jeg fikk en eneste negativ kommentar, haha. Bare masse snille, oppmuntrende og støttende kommentarer. Det var så koselig! Synes det er gøy å skrive litt mer om alt mulig rart enn jeg pleier, og det er noe jeg vil prøve å ha mer av her på bloggen. Men ikke vær redd for at det bare vil bli lange innlegg med masse meninger og tanker hver eneste dag, det kommer ikke til å skje. Bare at dere får se litt mer av meg på innsiden, og ikke bare fokus på bilder 🙂 

Siste innlegg